Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

lucia cred ca acelasi set l-am luat si eu de la real sapt trecuta..o sa ii fac poze si o sa-l pun sa-l vedeti ,e pe mov...iar in ceea ce priveste serul fiziologic,am inteles k asta ar fi pretul cam peste tot..cica s-ar fi scumpit...pe vremea lui Mario era ieftin

Andreea 28+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele.

Am ajuns in sfarsit acasa. Sunt asa de fericita ca a inceput si o burnita uratica...

Am vazut ca a intrat Andre_lina. Cand o avea timp sa le faca pe toate? Multumim de sfaturi. Sper sa-ti treaca hemoroidul cat de repede sa nu ajungi la cutit. Pupici la Tudor si felicitari pentru atitudinea adoptata asupra vizitelor. La toate bolile care circula e mai bine ca lumea sa-ti vada bebele in poze.

Ratusca, am mai vorbit de carucioare si de cate ori vad tot nu stiu daca am facut alegerea corecta. Sa-ti spun cum am gandit eu:
1. Ianuarie, februarie, martie - primele trei luni (pana isi tine capul) copilul nu sta decat maxim jumatate de ora afara (nu cand sunt temperaturi negative - evident) ca atare poate sta foarte bine in carutul sport lasat la maxim si infofolit. Pentru asta ai nevoie ca manerul sa fie reversibil.
2. dupa trei luni tot in caruciorul sport invers pus (adica sa vada strada) la fel trei luni.
3. apoi pana la 1 an jumate (doi) are nevoie de un carut care sa fie rezistent (cadrul sa fie rezistent).

In plus. Sa incapa in portbagaj (eu am o masina mai micuta), sa aiba niste roti rezistente pentru ca in cartier la mine nu e chiar asfalt, sa poata fi manipulat usor si sa aiba spatiu de depozitare pentru ca banuiesc ca de la un moment dat incolo o sa mergem si la piata in plimbare...
Pentru perioada de inceput i-am luat si scoica de masina, pe care am de gand s-o inaugurez de la iesirea din spital si cam asta e. Eu stand la parter nu ma intereseaza sa fie foarte usor. Totusi, ca idee de principiu am de gand sa brevetez un sistem de pus pe umar. Parerea mea e ca indiferent cat de usor ar fi daca trebuie sa-l tii intr-o mana e dificil, mai ales cand mai ai si bebe si geanta lui. Nu mai zic ca trebuie sa descui usile, sa tii liftul etc...
Parerea mea!

Si tot pentru tine, in intersectia de la Morarilor (capatul lui 102) pleaca un autobuz pentru Dragonul Rosu (mare si galben). Nu stiu cat costa dar am vazut ca nu e foarte aglomerat (pe la ora10).
Si despre hainute... nu cumpara multe. Eu am luat cam cinci din fiecare si acum toata lumea zice ca trece sa-mi aduca ceva.....

Larisel, bine ai revenit. Ma bucur ca ati rezistat 3 in 1. Ai niste fetite foarte cumintele.

Ce dragut a fost mosul cu voi. Bravo. Inseamna ca ati fost cuminti. Eu, ca s-o citez pe Ana... asa si asa.

Plateea, bine ai revenit. Ai facut o gramada de lucruri (Nu neaparat bune ) de cand nu ne mai rasfeti pe noi cu bunatati in fiecare dimineata. Am ras cu lacrimi cand am auzit de Warcraft. Cred ca partenerii s-ar tavali pe jos sa afle ca tu mai ai un pic si devii mamica. Si nu-ti face griji de maturitate. Copilul o sa simta dragostea mult mai repede decat maturitatea parintilor. Si daca tu te gandesti ca in Moldova sunt oamenii nesimtiti te inseli scumpo. Doar ca pe aici am invatat sa bagam burticile la inaintare. Eu sincer nu fac abuz decat cand chiar nu mai pot, dar daca ajung sa nu mai pot fac urat.

Am fost la Kidex - dezamagirea maxima. Nu am gasit saltea la dimensiunile mele - trebuie comandata pe net. Nici o cadita nu m-a atras. Ca sa nu plec cu mana goala dupa ce m-am invartit de nebuna am luat un costumas din bumbac bio, spuma de spalat de la Mustela (la 38 lei - 500g, merci Haircut de pont, parca tu ai zis, nu?) si crema de fundulet tot de la Mustela. Si cadou un set de de toate de la mustela. Si atat. Noroc ca alaturi era targul de suveniruri, de la care am luat branza cu busuioc (BTW, in fata la sala palatului nu era nimic... deci Lorex targul chiar a fost doar saptamana trecuta). Si niste bomboane facute din tot felul de seminte si fructe, fara zahar, faina si alte chestii - de provenienta ungureasca.
Si apoi am dat navala in Real pentru mancarea de saptamana aceasta.
Si o vizita la cumnatii mei, unde am si mancat o gramada de bunatati.
Si am fost sa votez. Din pacate... coada prea mare, coane Fanica, mi-am bagat picioarele dupa indemnul Decenuelei...

Acum gata, va las. Sa aveti o noapte buna!

33+

Mergi la inceput

Lucia si Cris_mario, nu s-a scumpit serul fiziologic ci doar ambalajul. Am cumparat de la farmacie 500 de ml in punga de perfuzie si mi s-a recomandat sa las un ac infipt in capatul pungii si sa folosesc o seringa pentru a doza.
Am zis ca o sa cumpar si ambalat individual pentru cand trebuie sterilitatea maxima, dar pentru igiena zilnica mi-au zis mai multe persoane ca e foarte ok.

33+

Mergi la inceput

Pretul pungii a fost 4 lei 500ml.

33+

Mergi la inceput

Si am mai crescut si noi. Dar tot nu pun AMR. Pana nu inchid bagajul nu pun...

34+

Mergi la inceput

cristies ai avut o zi plinaaaa...felicitari ptr achizitii..da am mai citit de punga "magica" cu ser,spun magica ptr k este fff ieftina..ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Cand o avea andrelina timp sa mai intre daca nu a spus deja si eu am scapat din vedere m-ar interesa cam care ar fi preturile la polizu si care a fost exact bagajul ei si daca i-a lipsit ceva si i-ar fi trebuit acolo.
Si sper sa-i treaca cat mai repede hemoroidul ala.

32+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622775070335/" target="_blank"> Hanutze si patut
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622905457380/" target="_blank"> Hainute 30 noiembrie
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622790376667/" target="_blank"> Burtica

Mergi la inceput

eu cedez...nu mai pot sta pe scaun,ca somn nu mi-ar fi..dar sa ma odihnesc putin ca maine merg la birou

va pup pe toate si va doresc un somnik cat mai linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Cristies, ma bucur ca te-am putut ajuta

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

buna seara sa nu dati cu rosii! nu v-am parasit, doar am stat f mult in pat am colu scurtat, dr. a tipat la mine ca nasc in 2 sapt daca nu stau akas, iau gynipral la 6 ore ...si no spa 2 pe zi si treb sa stau in pat si am o tona de facut....asa ca fac ce am de facut si in rest pat...Bebe sta ca o testoasa nu ne-a aratat nici fatza nici putzica e cu sira spinarii la vedere incolacit tot, e tot cu capu in jos desi si eu ca arwen aveam impresia ca se intorsese si ca nu mai are cap in jos dar de regula dupa 26-28 de sapt nu s mai intorc, asa raman. Bebe avea 32s si 3 zile si 1907grame fara circulara de cordon (avea dubla circulara la ecografiile de 28 si 30 de sapt) .
In afara de col care e 3.1 si dr zice ca treb sa fie peste 3.5 restu sunt f ok si mami si bebe f bine

Am fost la Kidex sambata si am luat carucior da nu 3 in 1 nu inglesina ca lu tati nu i-au placut niciunu din 3 in 1 asa ca singuru care i s-a parut lui solid si i-a placut fu unu d la Chicco. Si mie mi-a placut f mult mai ales calitatea materialului si culoarea si faptul ca are multe chestii unde sa pui biberoane etc..masutza ptr bebe suporturi bla bla asta e carutu http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-astral-803.html a fost 900 RON si am primit cadou tetina, suzeta si o sticla haioasa de sampon-ursuletz asta http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/cosmetice-8/sampon-fara-lacrimi-forma-urs-300-ml-16.html
Altceva nu am luat de la kidex ca lu sotu i s-a pus pata pe mothercare o sa merg luni sa dau comanda.
Sambata seara am fost la ziua unei prietene (nu am stat mult) si azi am dormit, am mers la vot am dormit...off dorm , mananc ca la 6 ore treb sa pap bine sa iau gynipralu stau in pat cam astea.

32+ Yannis

Mergi la inceput