Bobocei de sept-oct 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

mamidestefan, sorry pt roseola!

sa aiba nastere usoara sora ta!!
si LMA! pt sotul tau!!!

cum arata bubitele?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

sunt pete pe burtica si pe spate...exact cum aratau la gruia ...cu ceva timp in urma

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

mamide staefan, nastere usoara sorei tale.

care dintre ei a facut roseola?

oricum stai linsitita, acum la faza de pete, tot raul a trecut. Noua doctorita ne-a zis sa ii dam doar 5 picaturi de vitamina C natural pe zi pana ii trec petele.

izabella a facut...
sper sa nu faca si Stefan...ca el are deja 3 ani...si stiu ca asta se face pina in 2 ani...sper sa nu ma insel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Lidia multa sanatate Izabelei. Nastere usoara surorii tale si multi ani cu sanatate sotului. Si pt ca nu stiu daca maine mai intru va urez de pe acum ghetute pline de cadouri. Iar tie nikoliciule multi ani sanatosi luminati de minunatia K. Si sa-ti treaca supararea. Iar daca chiar te-am suparat ti pup dulsi moldovinesti si imi cer iertare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

salutari!
eu intru azi sa urez la multi ani tuturor care se serbeaza maine de Sf. Nicolae!!!!
Sa aveti o zi frumoasa si sa primiti multe cadouri!!!

l-am dus pe Andreias la ai mei....eu la noapte plec la aeroport la Cluj si dimineata am avion.......am plecat de la ai mei plangand...stiu ca e pe maini bune dar imi va fi tare dor de el...ma tot incurajez ca sunt numai cateva zile care vor trece fff repede

va pup pe toate fara exceptie!!!!! sper sa pot sa intru sa va salut candva saptamana asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Fetelor la noi a venit Mos Niko, Maya cand a vazut toate incaltarile ei (multe perechi de cand era mica-mica) aliniate frumos si cadourile excalama intr-una "oa oaaa oaaa" mi-a crescut inima, la fiecare cadou se bucura ca un copil mare A primit o gecuta si pantaloni de ski, o carticica cu catelusi, pisicuta si soricel cu magnet (se joaca cu ele pe frigider) doua rochite misto, niste agrafe pt par, doua broscute pt baie si de la bunici carucior si un bebe care spune mama, tata, rade, plange, doarme, inchide ochii si misca buzele, e super si ea e tare incantata
Tati a primit un parfum si mami un ceas personalizat cu poze.

Babymom multumesc mult pentru lamuriri imi pare tare rau pentru patania cu pisicul poate un alt pisoias l-ar face pe Victor sa uite de tot am si Dragoselul care s-a dat de-a dura pe scari

Clau ti-a trecut suparaarea mami?

Nikole tu vrei sa ti-o iei??? Maine e ziua ta si ai cel mai frumos cadou acolo in sertar Hai capul sus!

Cuscra a venit Mosul?

Lumi lui TH(tatal hunilor)

iepu cate zice Elenuta
Maya nu e ff vorbareata, insa intelege tot, pe bune, ma uimeste in fiecare zi.. uite zilele trecute am adunat cu matura niste firimituri facute de ea, pana sa termin ea s-a dus in debara si mi-a adus forasul sa iau gunoiul nu stiu cum de a stiut, m-a vazut cred si a facut legatura. Acum daca-i zic sa-l aduca fuge repede in debara si vine cu el La fel daca-i spun "hai sa stergem masuta" sterge si ea masa de sticla sau praful de pe mobila Cand vede un catel, la tv sau afara zice ",mahhh" adica "marsh" cunoaste jucariile, avem o papusa Lenutza, daca-i zic sa o aduca stie care e, la fel cunoaste multe jucarii cu care se joaca..

Aseara tati o intreba daca-i da un pupic, iar ea a facut din cap ca NUU, apoi a intrebat-o daca imi da mie pupic si a facut din cap ca DAA si a venit si m-a pupat
Gata cu laudele ne bagam la un film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

andy_g drum bun si sa vii rpd acasa la andreiutzu!brrr ca mi se face pielea gaina numai cand ma gandesc ce e in sufletul tau

cuscraelena isteatza!!

noi am fost in mall si ne-am destrabalati-am luat sotului cadou de mos ca era singurul din casa fara cadou,i-am luat piciului hainute de la fox ca era 50%reducereun pulover si un trening cu mickey mouse,am mai luat niste globuri roz din catifea pt bradutzul nostru trendysi la pachet ce mi-am luat???mc'donallds!!!!asa ca dezmatz total pe azi

aah si i-am mai luat lui piciulica o carticica f misto pop-up de la editura carturesti(asta e magazinul ca,cartea e made in uk) are 6 pagini si pe fiecare cand o deschizi iese in relief un animalutz respectiv papagal,maimuta,leu,liliacsi nu mai stiu ce....david e fascinat de papagal si deja i-a "mancat" ciocul

nikolici si eu am vazut site=ul ala cu data la care o sfeclestidar nu am indraznit sa intru

inteleg ca sunteti ocupate cu lustruitul ghetutelor acum, ok...maine dim la raport toate sa prezentati cadoul,ca eu v-am zis ce imi aduce

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fete poop you all!!!

musette m-ai facut sa rad, pe bune.Tu chiar ai intrat pe site+ul ala???Si ce iti dadeau pe sms????Data mortii sa te pregatesti?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Yupiiiiiiiiiiiiiii...a venit Mos Neculai cu un nepotel ..de 4.4 kg ...si 56 cm...nascut pe cale naturala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Helloooooooooo!!!
Azi a fost zi lunga... de cumparaturi. Bianca ne-a dat trezirea la ora 7, ea, care nu se trezea mai devreme de 9... cred ca stia ceva
I-am luat sortatorul de forme de la Fisher Price si un telefon (clasic), la care apesi pe butoane si sunt diverse melodii sau sunete, doua bluzite (rochite nu-i mai cumpar, ca si-asa are cateva nepurtate) si doua caciulite. Si-a pregatit si ghetele, le-a lins pana au prins luciu...
Am mai luat cadou si pt. baiatul nasilor, un robot care nu stiu ce face... si bineinteles sotului, insa ma mai gandesc daca i-l mai dau...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lidia sa ti traiasca nepotelul!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput