Bobocei de sept-oct 2008 (227)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
elly_16 spune:
mamidestefan felicitari pentru nepotel... wow... 4,4 kg ... sa fie sanatos si inconjurat mereu cu dragoste de cei dragi!
La multi ani sotului tau si multa sanatate Izabellei!
nikolici deci ati rezolvat-o cu patutul... Capul sus, toate se rezolva... iar Karinutza are nevoie de o mamica vesela
babytza felicitari pentru progresele soricelului... e un dulce
CosmyB sa va bucurati de cadourile aduse de Mos!
gaia.nevia super tare povestea cu bradul... ca sa nu mai vorbesc de talentul povestitorului...-ici pentru vorbaretii Elena si Razvan... si cand ma gandesc ca Bianca nu spune niciun cuvant...
-ici pentru toate mamicile si toti boboceii!
Mamica de Bianca Maria
Bianca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
elly_16 spune:
Nu stiu daca maine mai intru, asa ca urez de pe acum tuturor sarbatoritilor, in special pentru Nikolici, Bianca Nicole si Luca Nicolae LA MULTI ANI, sa fiti sanatosi, iubiti, iar viata sa va ofere numai lucruri frumoase si bune!!!
Mamica de Bianca Maria
Bianca
Joy21 spune:
Eu stau pe baricada sa-l pandesc pe mos
Nikoliciule, La multi, multi ani!
mamidestefan, felicitari pentru "micutul" nepotel. Sa va traiasca sa se faca mare, sanatos si destept!
musette, nu plictisesti pe nimeni. E tare haios Luca, mi-ar placea sa-l vad in actiune.
Fetelor, mi-e dor de intalnirile de la Pescariu. Stiu ca e sezonul gripelor, dar poate v-ar tenta sa ne mai vedem la un suc, o maslina....
Victoria, mami de Anna Sofiawww.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
CD27 spune:
astazi am fost la targ sa o vad pe giuli, bine ca m-a vazut ea ca eu deja eram la a 3 a tura si nu vedeam nimic, era si intuneric, asa ca m-am cadorisit singura de mos Nikolae cu cercei si colier facute de giuli
in rest n-am luat nimic, in oras era o aglomeratie de nedescris, sotzul era sa ramana fara persmis, m-a costat 1 mil si recunoasterea sarcinii fata de dl politist, dar a scapat cu permis acum de sarbatori (altfel cred ca il pedepseam rau
)
asa ca nu il astept pe mosu, ba da...pe MOS Craciun
astazi am stat la telefon si drept urmare, luni ma plimb pe la dr si ecografii mai toata ziua acum nu ma mai pot plange ca nu am viata sociala, de la un dr plec si la altul ma duc, socializare ce sa mai
8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
lidia sa-ti traiasca nepotelul!!!si zici ca s-a nascut natural?
curajoasa tare surioara ta
de
David
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici lidia sa ti traiasca nepotelul!!! ![]() ![]() ![]() Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
![](pupic.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui elly_16 mamidestefan felicitari pentru nepotel... wow... 4,4 kg ![]() La multi ani sotului tau si multa sanatate Izabellei! ![]() Mamica de ![]() Bianca |
multumim mult
![](floare.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Joy21 Eu stau pe baricada sa-l pandesc pe mos ![]() mamidestefan, felicitari pentru "micutul" nepotel. Sa va traiasca sa se faca mare, sanatos si destept! Fetelor, mi-e dor de intalnirile de la Pescariu. Stiu ca e sezonul gripelor, dar poate v-ar tenta sa ne mai vedem la un suc, o maslina.... ![]() Victoria, mami de Anna Sofia ![]() ![]() www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank"> ![]() ![]() mA fAc MaRe ![]() Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
multumesc
![](floare.gif)
si mie mi-e tare dor de o intilneala
![](icon_smile_wink.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui nushulica lidia sa-ti traiasca nepotelul!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
da...da ..tare curajoasa...mai ales ca e la a doua nastere...iar la prima a stat in travaliu vreo 14 ore...acum a scapat mai usor cu 3 ore..
LIDIA
![](mamica.gif)
mamidestefan spune:
sunt singura pe aici ...
toate sunteti la intins rufe de mos neculai
la mine sunt toate intinse de ieri...cred ca s-au si uscat deja
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)