Bobocei de sept-oct 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Laura sarma ramane rupta, sunt foarte sad ...ma rog nu mai comentez.Maine ca tot e ziua mea de nastere o sa-mi inchid telefonul, asa sa nu depresurizez pe careva .

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

nikolici Hi hi hi si daria are dulap si bloc de sertare ca ale Karinei. (Ikea sa traiasca!!) Numai ca Daria nu este deloc curioasa ce este in ele.....

Eu sper sa-ti treaca repede supararea.. Uite eu, de cate ori ma supar, dupa ce ma calmez ma gandesc ca viata poate fi asa de scurta si noi ne pierdem vremea stand suparati!! PUP si sper sa te ajute!! Hai, maine va fi o zi super!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nocom ai perfecta dreptate in ceea ce zici.
Cautand una alta pe net, am vazut un site cica sa afli cand mori, sa-l deschid sa nu-l deschid.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

nocom ai perfecta dreptate in ceea ce zici.
Cautand una alta pe net, am vazut un site cica sa afli cand mori, sa-l deschid sa nu-l deschid.

poti sa-l deschizi ca oricum e o porcarie si dupa ce te intreba generalitati te pune sa le dai sms si nu mai stiu ca am renuntat

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Ne-am pricopsit si noi cu Roseola...

chiar nu ma asteptam...dupa citeva zile de febra ..agitatie..muci...azi au aparut petele...
exact asta imi lipsea in perioada asta...

deci la noi mos Nicolae a venit cu roseola..

ca sa nu mai zic ca azi e si ziua sotului...si tot in seara asta ...sora mea gravidutza ..se duce spre spital..ca au inceput durerile...asa ca tineti-ne pumnii...in curind vom avea un nepotel

...si sa fie generos Mosul la toti boboceii

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nikolici lasa mami spararea.
Deci Karinutza-pisicutza scotea hainele din dulap ca sa aiba loc sa faca nani ea acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mamidestefan, sorry pt roseola!

sa aiba nastere usoara sora ta!!
si LMA! pt sotul tau!!!

cum arata bubitele?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mamide staefan, nastere usoara sorei tale.

care dintre ei a facut roseola?

oricum stai linsitita, acum la faza de pete, tot raul a trecut. Noua doctorita ne-a zis sa ii dam doar 5 picaturi de vitamina C natural pe zi pana ii trec petele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Niko, e tottala K!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nikolici, scot facaletul la tine! tu care esti cea mai optimista si mai mucalita mamica?

da-le incolo de suparari, tot ce nu ne omoara ne intareste, asa ca scoate zambetul de prin sertare, stiu eu ca asta cauta micuta K.

Mergi la inceput