Bobocei de sept-oct 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lavinia, se pare ca Dragos joaca in aceeasi liga cu Radu.

Daunezi mi-a sarit din pat, peste protectie... s-a rasucit in zbor, a cazut pe spate si a dat si cu capatzana de parchet.
A plans vreo 5 minute... apoi a luat-o de la capat cu nazbatiile, incercand sa se urce in patul de sus

Azi a uimit pe toti din parc urcandu-se si dandu-se singur pe tobogan.
Pe cel mare, ii tineam eu de fund si el se catara (chiar pe tobogan, nu pe scari) apoi aluneca inapoi foarte fericit. De vreo 20-30 de ori, pana a obosit, i-a scapat o mana si a dat cu fata de panta. A urlat, de data asta vreo 10 minute, cred ca din cauza ca avea audienta.
Ceilalti parinti erau cam socati si se uitau foarte dezaprobator la mine

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si K zice abe bu bi aaa te me mu fghhjkk.Deci le are si ea...un limbaj de lemn strict confidential

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Draguta mea nu a dorit sa pape nimic, am iesit putin afara poate poate ii vine pofta si cand i-am dat drumu fericita asa prin parc...zbang o gura de tartanel si buza crapata cu mult mult sange.Am murdarit hainele depe noi.:(

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

cate cuvinte stie Elena! uau!

si razvan de asemenea, el din totdeauna a fost mai precoce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Uau ce vorbareata e Elena.

Nikol imi pare rau de buzita sparta:(

Luca este in etapa cand toate sunt fie kaka fie tata,inclusiv eu sunt tata desi stie clar care e mama si care tata caci l-am pus sa arate cu degetul pe o poza si a arata cu degetul pe mine cand l-am intrebat unde e mama si cu degetul pe tasu cand l-am intrebat unde e tata dar cu toate astea vine la mine si imi zice ta-ta
Kaka zice in special cand suntem pe afara,gaseste ceva pe jos si zice kaka dar zice si dupa ce face kk,duce mana la pampers si zice kk insa piesa de rezistenta ca sa zic asa e ca stie sa arate cati ani are,il intrebam cati ani are Luca si el ridica degetul aratator in sus ,adica un an:))))na ca l-am laudat si eu ca si asa nu am mai zis nimic de el desi poate nu interesa pe nimeni da bat si eu campii

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

deci nu va mai spun nimic! sunteti niste dragute, dar nu ne mai laudati atat, ca ne-o luam in cap si nu e corect

iepurila, dupa ce ca scrii rar, sa ne suparam pe tine ca ne povestesti din bucuriile tale de mamica?! oricum, cred ca e super simpatica Elena cand se mangaie pe picioare!

nikolici, sa vezi tu cand n-o mai tacea si ti-o pune o mie de intrebari de-ti face parul permanent!!
sorry pt buzita, dar va trece eu inca-l mai tin pe Razvan de gluga afara, daca nu vrea sa ma mai tina de mana. cum se simte liber, cum se simte dator sa ia la fuga...
si sa stii ca am patit si noi ceva similar, s-a umplut de sange, dar m-am bucurat ca a fost buza si nu vreun dinte!

Ada, vad ca Radu al tau vrea sa se faca alpinist! la cat mai putine "incidente"! si eu il dau pe Razvan pe tobogan, dar pana ametesc si transpir eu...si se uita si la noi lumea ca la circ...cadn il iau de acolo cu forta si el urla si iar urla....

Nushulica, sa stii ca atunci cand ai scris cum faceti la baie, parca na-ai descris pe noi. exact asha face si Razvan cat ma spal eu..se cantareste, ia cosmeticele de pe etajera...
ma bucur ca a fost de bun augur impodobirea bradului!

Laura, plimbare placuta!! noi tocmai ne-am intors. l-am culcat iar si acum asteptam sa vina Mos Nicolae (ca se anunta )

Ange, sper ca sunteti bine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

musette, astia micii mai fac si misto de noi :)) sunt smekeri rau :)

ce iti veni ca nu ne intereseaza, uite nici eu nu prea intru sa o laud, dar imi face foarte mare placere sa citesc ce fac alti bobocei de varsta ei.
iar cand e vorba de un sondaj, imi amintesc toate minunatiile din ultima vreme, le scriu si apoi rosesc in spatele calculatorului :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Multumim mult! Ada pup Raduc. Nu stiu zau cum m-as descurca cu un baiat d-apai cu 2. Respect. Pupam si buzita sparta de K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

emisiune despre cresterea imunitatii, pe B1

LE: mda, o dadura pe marketing...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Uite Lumi un filmuletz cu noua mea camera, insa lumina slaba, ca era 12 noaptea ...asta se intampla ieri

Mergi la inceput