Bobocei de sept-oct 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumiHAPPY BIRTHDAY LU TG!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lumi sa-ti traiasca sotul!!!TG

da,da si noua ne place reclama orange cu pinguinii,dimineata cand am deschis tv era reclama asta si david asa buimac de somn a lasat sticla de lapte pe pat s-a ridicat in picioare si a inceput sa aplaude si sa rada...e tare dulceiar cand e jos in living si danseaza pe reclama asta

dimineata a facut niste ochi mari cand am coborat jos si a vazut iar bradulmoooamm ce fericire pe el...deja am gasit si un avantaj faptului ca am facut bradul asa devreme:david papa iar in scaunul de masamusai sa fie pus langa brad si papa tot cuminte uitandu-se la luminite

aseara am impodobit si casa si ferestrele cu luminite si el umbla din camera in camera sa vada ce e la geam si eu ii explicam uite mami clopoteii,steluta si el tot repeta ufff ufff adik frige(el stie ca becul frige de cand a pus mana o data pe un bec a[rins de la o veioza joasa)

claudina pe mine sincer ma uimeste razvan cate stie sa zica/faca..david al meu e mai mutulica el abia imita gasca face gaaa gaaa gaa oita zice meeee ham nu zice,zice "am" in rest tata mama astea le zice clar si stie depre ce e vb si mai zice papa si ma haleala si la apa,cere el in mod expres

in rest caaahhh cand il intreb daca a facut kk si cam atat...apoi ...arata cudegetelul prin carti mai multe animale,nasul,okii,gura cucul(dar sa nu aiba pampersul pe el ca asa nu stie unde e)joaca gol cu mingea,canta la microfon,are unul de la vtech care chiar se aude si ii place sa-si auda vocea taredanseaza si canta cu lalala

aaaa...dimineata dupa ce ii schimb pampersul si pijamaluta il iau cu mine la baie sa ma spal si sa=l spal si pe el,in timp ce maspal eu el se piaptana,se cantarestepe cantarul de oameni mari si se da cu cremae f atent la aspectul lui exterior:))))

va doresc sa va aduca mosul tot ce va doriti!

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy multumim de urarile in avansRecunosc ca mi-a stat inima,am crezut ca sunt chiar varza cu capul si am incurcat zilele.Maine avem musafiri sa-l sarbatorim pe Luca si deja eram disperata ca am incurcat zilele si ca peste cateva ore vin musafirii si eu sunt cu casa pe dos basca fara mancare pregatitaAm fugit repede la calendar si m-am linistit

Babymom imi pare rau de intamplarile nasoale.pupam baietii sa fie bine.Ti-am cerut pritenia dincolo la ferma

Luminita sotului.Multa sanatate,fericire si sa va bucurati impreuna de cele 2 minuni.Apropo cu ce dr ai nascut tu?stiu ca ai nascut tot la Elias si eram curioasa da mereu uit sa te intreb.

Revin mai tarziu ca am un urlator de foame

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom, merci de raspunsul referitor la tuse...si instinctul meu la fel imi zicea dar parca uneori ma ingrijorez ca sunt asa spartana, toata lumea in jur e siderata: intai fara medicamente cand a facut kaki moale o saptamana, acum cu mucii i-am pus doar apa de mare....

apropo de cadouri, am rezolvat pentru maine: i-am luat un xilofon din carrefour - binintels ca i l-am dat imediat nu am putut noi rezista sa il tinem ascuns.
thea e super incantata de el, are si partituri cu melodii pentru copii, plus un mod automat in care canta el...

de craciun o sa ii iau masuta de activitati de la chicco, cea cu gradina...
iar de ziua de nume, niste carticele.

Claudinna, pe 7 decembrie e Sf Filofteia sau cum a zis preotul la botez Sf Filotheea :) ne-am dat seama abia dupa ce s-a nascut, ca ziua ei de nume pica de ziua tatalui ei :)
ma intreb acum, daca nu o nasteam prin cezariana, poate se nastea chiar de ziua mea! acum sunt 5 zile diferenta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

anamona, m-ai luminat

nushulica, pai zice si spune destule si David al tau!
si sa nu uitam ca Razva are aproape un an si 4 luni, deci zic eu ca nu e chiar extraordinar ce zice si face
pana la propozitii mai are

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom, pupici lui dragos

cred ca v-ati speriat rau de tot
si noi avem o scara f periculoasa, e intr-o spirala larga si fara balustrada pe nicio parte - practic e suspendata in mijlocul casei :) ( a se citi la intrare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ati plecat toate sa-l cautati pe ??

Eu am pregatit cadourile,ptr fiecare in pungutza lui...gaza doarme,astept sa vina Andy sa-si lustruiasca ghetutzele.Cand se trezeste asta mica plecam la plimbari,sper ca pe cand ne intoarcem sa gasim cadourile langa ghetutze

Anamona deci voi tot intr-un chef o tineti?

Lavinia Dragosel sa-i treaca sperietura.

Claudinna de fiecare data cand scrii de Razvanel, ma gandesc cate stie,bravo

Musette,LAureta va si va mai urez si maine,normal

Lumi cred ca deja petreceti TG!!

Nikolici s-a reperat sarma???

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Lumi la multi ani pt TG! Lavinia imi pare tare rau de patania cu pisicuta si de cazatura lui Dragos. Pup ambii flacai. Nu am apucat sa iau nimic de mos. E adevarat ca si cu finantele sunt pe chituci. Cuscraa eu cred ca David se face mai-mai,poate poate s-o intalni si el cu mandra! Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Tare as vrea sa va spun si eu ce stie sa spuna mandruta mea: MAMA, TATA (mai nou mami, tati). Tot ta-ti spund la ceas (in loc de tic-tac). CAU este calul. Daca il vede sau vrea sa o dai in cal incepe sa faca ritmic genoflexiuni ca si cum ar calari. AP#258;. ATE (lapte). DOI, TEI- numara degetele, cd-uri, carduri, etc. BUF- AUU. BAU-e unul din jocurile preferate. Se ascunde dupa bar, manutele ei, servetele, hainute, etc. Si atunci cand o imbrac si iese mana din maneca face bau. Mai nou cand se trezeste daca esti langa ea-bau! PA-si face din manuta. PAPA si MNIA-MNIA cand ii este foame, cand vede mancare sau cand hraneste plusurile sau div animalute pe strada. HAM. BRAM. GO-gol. NENEA. NANI- si se culca cu fundul in sus pe ursulet si se leagana. BUU- adica muu. GADI- si gadila pe cine prinde. NEI- adica nu-i. Si ridica din manute. Face tropa-tropa din piciorute. Daca ii ceri sa iti arate piciorul-isi ridica pantalonul spune Ooo admirativ si se mangaie pe picior(de sus in jos-si musai sa te miri si tu). La cip-cirip, zbarr face miscarile specifice. Gata ma opresc. Sper sa nu fi deranjat pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

wow, ce de stie Elena! bravo, bravo!

uimitoare, asa cum si Razvan mi se pare uimitor.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput