Bobocei de sept-oct 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna seara!
in primul rand imi cer scuze daca am ofensat pe cineva cu postul meu de aseara legat de "prostanac" chiar nu mi-am dat seama ca voi ofensa pe cinevamusete

oricum acum sunt prea bucuroasa de reusita marinarului...dar nu mai discut ca sa nu mai ofensez pe nimeni

luminita imi pare tare rau de huni,dar eu cred totusi ca nu i-ai cantarit bine luna trecuta pt ca eu chiar ma miram ca au luat f mult in greutate,unul din ei avea 460g si sa stii ca nu te uram oricumintre timp ma lamurisem si eu cu david cu kg

babytzaimi pare rau de catel!!si pupam soricelul,sper ca e bine acum...acte pt legitimatia selgros iti trebuie certificatul de inregistarare fiscala al firmei (CUI-ul) in original si sa ai si o stampila la tine,cateodata o cere si buletinul tau normal

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

I-am vazut pe frumosii de Carla si Razvanel. Mamicilor, puteti fi mandre de minunile voastre!

Anamona, in legatura cu carticica muzicala, am vazut ca ti-a dat toate detaliile Lavida. Ai reusit s-o cumperi?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

anamona te-am intrebat pt ca pe mine ma cam mustra constiinta ca nu o duc in parc. asa cum zice si luminita cred ca totusi le trebuie un pic de socializare iar maria nu prea are parte de asa ceva in ultima perioada. nu zic ca nu-i bine ca beneficiem de curticica doar ca nu mai e nevoie sa iesim mereu in parc si asa trec uneori si doua saptamani fara contact cu alti copii.

babytza imi pare rau de catel. si eu am suferit tare mult dupa al meu. acum din pacate nu am altul dar sper sa-mi iau in max un an

jucaria asta cu cheite cred ca o voi lua si eu mariei, mi se pare ca e cam singura din ce am vazut in ultima vreme care ar putea sa o atraga. am fost azi in carrefour, era plin de jucarii dar nu am reusit sa aleg nimic.
sper sa ajung in magazinul lui nikolici zilele astea si poate ma inspira acolo ceva.

nocom poti sa-mi zici te rog de unde ai luat tu covorul acela pt daria? multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Xor
Va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum sa procedez....MArk nu mai vrea sa suga in ultimele zile a supt o singura data/24h si atunci cu maaari insistente din partea mea si muscaturi din partea lui....se pare ca a inceput sa considere ca e baiat mare....nu stiu cum sa ii introduc laptele praf....sa incep cu putin 30-40 ml, sa-i dau cat vrea el sau cum altfel?? nu stiu cum sa fac....nu i-am mai dat lapte praf pana acum....
multumesc

Xor, Mark are/foloseste suzeta? Daca da, nu i-o mai da cateva zile, vezi ce se intampla, ca sa nu-si satisfaca nevoia de supt cu ea.
Daca nu merge, eu zic sa-l lasi cateva zile in pace, fara sa-i mai oferi sanul si fara sa-i dai (inca lapte praf). Daca tot nu-si arata interesul pt. supt, atunci poti sa incerci sa-l treci pe LP, in cantitatea pe care o doreste el, nu crescuta progresiv, zic eu.
Sper totusi sa nu fie vorba de autointarcare, ci doar o toana de-a lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

THEA tati de Thea sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

avem pat de baiat mare

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Paula, super patul, ca de baiat, ce sa zic!!!!!??

Andy_g, felicitari pt. noul job!! Andrei, e un copil echilibrat, care a primit si primeste toata dragostea ta, asa ca nu cred ca trebuie sa-ti faci griji ca lipsa ta il va afecta. Despartirea de copil e mai greu de suportat de catre noi, mamele. Pupici si drum bun la reintoarcerea acasa!

Mergi la inceput

Imi pare rau ca s-au petrecut si lucruri mai neplacute sau chiar triste zilele astea. Cristineescu, Babytza si cate un , sa treaca supararea si tristetea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Lavinia, de ce i-a adus Mosu' aptamil lui D? Vrei sa o concediezi pe tzitzi?

Alina, nu, nu vreau, CHIAR DELOC! Dar daca o sa ma intorc la servici din ian./feb., cum o sa-l consoleze/culce buni pe Dragos???
E o hotarare tare greu de luat: sa ma intorc sau sa mai raman pana mai creste Dragos?? Simt ca-l sacrific... Nu stiu cum ar fi mai bine... Daca n-ar trebui sa fac garzi, n-ar fi probleme.

Mergi la inceput

Piersicuta, . Ce mai face Anna??

Tzitziri, cu sortatorul acela de forme de la Smoby s-a jucat aseara Dragos, cand am fost in vizita la niste prieteni, de nu l-am mai putut dezlipi de el! Chiar m-am gandit sa i-l iau si eu, dar nu stiam ca se gaseste si la noi (prietena mea l-a luat din Ungaria si a costat aprox. 140 ron, convertiti din forinti). Am sa dau o fuga pana la Selgros sa vad daca-l gasesc. Multam de pont!

Babytza, chiar vroiam sa-ti spun ca am vazut roata olarului in Carrefour cu aprox. 60 ron.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piersicuta foarte pe scurt : avem inca gravidute proaspete : July si Cd Si cred ca mai avem una noua ( nu eu )

Babytza si puiiValentina David

Am o vaga banuiala. Astept sa se confirme (sau nu) sa pot sari cu felicitarile

Mergi la inceput