Bobocei de sept-oct 2008 (227)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza
E foarte interesanta Si pretul mi se pare rezonabil. O sa mergem si noi sa o luam.

poti sa-mi iei si mie din suflet te rog? eu nu am acces in Selgros...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui babytza
E foarte interesanta Si pretul mi se pare rezonabil. O sa mergem si noi sa o luam.

poti sa-mi iei si mie din suflet te rog? eu nu am acces in Selgros...

Te sun cand merg, probabil saptamana viitoare. Daca nu ai achizitionat deja una bucata, iti iau. Dar tu de ce nu ai acces acolo ? E magazin cu card ca la Metro ? Ca daca da, nici eu nu am. Si in cazul asta, ne ia si noua Oana
Oana, Roata olarului cat era ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, uite www.selgros.ro/index.php?task=magazineslist" target="_blank">oferta.Roata olarului 59.99(acum nu stiu cat o fi in rest).
Eu nu mai am drum pe acolo dar daca pot sa va trimit cumva cardul (si noi il folosim pe al soacra'mii) il trimit!Vorbim pe PM daca e

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Eu am un selgros ff apropare demine, la 10 minute cu masina si am si card! Daca vreti, ma ofer sa va cumpar, apoi vedem cum facem sa ne intalnim sa vi le dau. Maine ma pot duce sa le iau
Dar sa ma mai uit o data la poza, sa nu cumva sa iau altceva...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Babytza, uite www.selgros.ro/index.php?task=magazineslist" target="_blank">oferta.Roata olarului 59.99(acum nu stiu cat o fi in rest).
Eu nu mai am drum pe acolo dar daca pot sa va trimit cumva cardul (si noi il folosim pe al soacra'mii) il trimit!Vorbim pe PM daca e

Oooo , e parfum aici Eu am vazut pe site cu 120 si la magazin la Niko cu 90. Deci aici e cel mai bine Ai idee ce acte am nevoie sa imi faca pe firma sotului un card ? Si stii daca il fac si pe loc ? Ma gandesc sa nu fac doua drumuri... Multu de oferta, eu glumeam, dar acum daca tot te-ai oferit ...la nevoie te sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nu stiu ce acte trebe, pe site la ei zice "actele de identificare ale persoanei juridice".Nu ma pricep care's alea ca nu am asa ceva.Dar stiu ca se pot face si pe loc legitimatii.Mai bine ori suni sa intrebi sa fi sigura, ori ne auzim la telefon sau pe PM daca nu gasesti alta varianta.
Eu nu glumeam cu legitimatia

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Claudina m-a terminat Razvanel cum danseaza el de bucurie la cadouri e mortal Si ce cuminte sta in saniuta

Oana, Nocom

Mergi la inceput

Am descarcat si eu filmuletul de dimineata De cateva ore ma straduiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica
Dar stii ce nu mi-e clar? Daca o apuca iarasi contractiile si daca bebe vrea sa vina pe lume inainte de vreme, crezi ca mai apuca sa faca dexa? Adica e ok sa-l faca oricum, preventiv, sau mai bine sta cumintica si il face doar in caz de doamne fereste?

Nausica si Ania
poze

Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before.

Nausica, pai tocmai asta-i chestia: se face Dexa la toate cazurile cu risc de nastere prematura, pt. a avea timp sa-si faca efectul (cele 12 ore minim, inainte de nastere). Si pt. ca n-ai de unde sa stii cand se va declansa nasterea...
Daca-i face Dexa inainte cu 1 ora de nastere, degeaba-l mai face.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi ani Thea!!!

La multi ani, tatic de Thea!!!

Anamona, sa-ti traiasca sarbatoritii sa te bucurii de ei si impreuna cu ei!!!

Dimineata, pe la ora 6:30, am fugit la spital cu o prietena si vecina de pe strada, care a nascut, si bateau tare clopotele la biserica din vecinatatea noastra, asa am plecat cu Thea in gand

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor[/b]

Mergi la inceput