Bobocei de sept-oct 2008 (227)
Raspunsuri - Pagina 22
babymom75 spune:
Vad c-am monopolizat forumul, asa ca ma retrag. Noapte buna!![]()
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Xor spune:
multumesc pt raspunsuri....
Babymom - nu....nu a folosit niciodata suzeta....si daca mai continua cu toana asta dispare de tot lapticul....reusesc sa-l pacalesc 1 data noaptea, cand e prea adormit sa-si dea seama...dar si atunci suge f putin...Am incercat de aseara varianta lapte praf....a luat mirat o gura...apoi a mai supt o gura pe care a lasat-o sa se prelinga din gura...nu a inghitit nimic din ea, dupa care a aruncat biberonul....azi i l-am mai aratat de cateva ori...poate se obisnuieste...e pe post de bau bau
. In disperare de cauza in seara asta am incercat UHT....acelasi rezultat....biberon aruncat...
Nu stiu ce sa fac...mi se pare f mare distanta dintre masa da la 18 si dim la 8.....
pe toata lumea
anamona spune:
nikolici esti bestiala cu TLT...imi place la nebunie :)
TLT, MLT si Thea va multumesc tuturor pentru urari :)
babymom, nu am mai ajuns sa iau carticica, sunt o mama denaturata: am profitat ca i-a facut bona cadou un joc cu piese gen lego dar mai mari si am venit val vartej acasa.
am in urmatoarele 2 zile concediu medical, am o rinito-faringita de oata frumusetea: imi curge nasul de 4 zile ca la balamuc si am frisoane :(
LE: am constat cu surprindere ca stie sa se joace cu piesele alea, le imbina si le aseaza una peste alta..am copil mare nu gluma :)
babytza spune:
Babymom s-a lasat cu I....mi-a zis mai devreme 
Ma bag la capitol nou 
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Xor imi pare rau ca puiul refuza acu lapticul.. Intr-adevar este cam mare distanta intre masa d ela ora 18 si cea de dimineata dar daca nu vrea lapte ii poti da seara, inainte de culcare o mancarica de ex macaroane cu branza, gris cu lapte, mamaliga cu unt, ou, branza si eventul smantana facuta asa mai moale, peste cu legume... Daria mananca deja de o luna masa de seara inainte de lapte. Bafta sa scapati repede de toane si sa se intoarca la tzitzica lui buuuuuuna!! 
Noapte buna tuturor!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
anamona spune:
abe bazandu-ma pe ce am observat in jurul meu, la varsta asta nu cred ca e atat de importanta socializarea zilnica, la 2 saptamani o vizita in parc mi se pare mai mult decat rezonabil avand in vedere ca stai la curte. Noi iesim mult mai rar. Acum cu sezonul rece, socializarea o facem mai mult in vizite....si la drept vorbind copiii de varsta asta nu prea stiu sa se joace fie ei socializati in fiecare zi sau doar ocazional.
poate o sa par extrema, cu siguranta sunt influentata de faptul ca m-am procopsit cu raceala din colectivitate, dar cred totusi ca in primii 2 ani e mai important sa fie sanatosi decat socializati zilnic. Contactul cu copiii la varsta in care baga tot ce prind in gura nu mi se pare in totalitate benefic.
Dupa 2 ani, e cu totul alta treaba, sunt mai mari, au un sistem imunitar mai puternic si interactioneaza la joaca.
Pe de alta parte, cred ca mamicile cu 2 copii sunt cele mai castigate: numai in cazurile astea am vazut ca interactioneaza intre ei cu adevarat, nu mai vorbesc de cazurile cu fratii mai mici care invata si progreseaza incredebil de repede datorita exemplului oferit de fratele mai mare.
in fine, asta e parerea mea de proaspata mamica ....