Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)
Raspunsuri - Pagina 5
lorellay spune:
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/ multumim celor care ne ajuta!va mai stresez pana duminica seara!multumesc!
va rog nu va suparati pe mine ca ma bag aici sa ma ajutati...
oscilez in primele 4 locuri..trebuie sa fiu in primele 3 pana duminica la ora 24
multumesc mult
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Sorvint spune:
Amalia,Monicabo LA MULTI ANI. Amalia frumos cadou din partea sotului. Sa ii porti sanatoasa.
Oceanborn multumesc pentru aprecierile la adresa lui Radu.
Am fost si noi la cumparaturi pentru Mos Nicolae. I-am luat un joc cu cuburi de construit,iar cuburile se pastreaza intr-un ursulet de plastic cu roti si maner la carucior, pe care il poate plimba prin casa. Foarte dragut s frumos. Abia astept maine dimineata sa ii vad reactia cand o sa il descopere langa ghetute. O sa am si aparatul pregatit pentru a imortaliza momentul.
De Mos Craciun vreau sa ii cumpar catelusul de la Fisher Price, pe care l-am gasit la un magazin cu 110 de lei. O sa merg sa il cumpar saptamana viitoare,ca la asa o oferta nu stiu daca il mai gasesc de craciun. Hainute nu ii mai iau ca si asa are o multime. Bine tentata sunt sa ii cumpar dar ma abtin ca oricum o sa mai primeasca si de la mama si de la nasi.
Trimit mesajul ca se descarca laptop-ul si nu il pot pune la incarcat ca se trezeste Radu.
Revin
alra spune:
laura, uite ca ne stii pe noi ![]()
avem fabulos de multe jucarii, multe fisher price, si de toate tipurile. ma tot uit prin magazine si realmente nu e tip de jucarie sa nu il am deja acasa: forme, functii, butoane, lumini, orice iti trece prin cap
borcan cu biscuiti? am melc cu forme
ferma? am gradina zoologica cu amprente si animalute! + nu stiu cate alte constructii de la little people si vreo 30 de omuleti.
cuburi de construit? cateva cutii
am castel cu mese si scaune si tacamuri, am vreo 10 printese cu haine, nu stiu cate papusi bebelusi cu accesorii si... si ...
plusuri sa imi pun si in cap, am peste tot si la vedere si in cutii.
am un raft mare in garaj plin de jucarii, + un dulat inalt, am 2 cutii mari in sufragerie, prin camera laurei altele si tot asa.
laurei sa zic ca as mai gasi ce sa ii iau - jocuri pentru varste mai mari, dar pentru nicole realmente sunt bani aruncati ca orice iau am deja ceva similar.
tu ce i-ai luat rebecai?
Amalia spune:
Abia astept seara asta sa se culce toata lumea la mine!
Anul trecut era sa ma prinda David cand am vrut sa-i las cadoul pe ghete
. Am renuntat si am revenit mai tarziu in noapte... A doua zi mi-a povestit ca i-a vazut picioarele lui Mosu' prin geamul de la usa...dar n-a gasit nimic in ghete
.
I-am adus aminte anul asta ca l-a pandit anul trecut...si ca Mosu' nu mai e dispus si acum sa revina si sa lase cadoul, daca-l mai pandeste si nu doarme cuminte
. E decis sa nu mai stea la panda...cica
Trebuie sa fiu mai precauta
. Ma bucur ca inca mai crede...se vede ca-i neam cu mine..![]()
Abia astept sa le vad si fetele celorlalti (tata, fratele meu, sotul) cand isi vor gasi ghetele..ca'n nici un an nu se asteapta sa mai primeasca ceva
(stiu ei ca n-au fost tocmai cuminti
) si se bucura ca niste copii la vederea ciocolatei si a mandarinei
.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Oceanborn te rog da-mi si mie, cand ai timp, reteta de ciocolata de casa
. Da' asa, mai pentru un incepator..mura in gura
Saru' mana!
Ramo
sa-ti treaca!
Carmendu sa poti sanatoasa pantofii!
Bebecris la fel si tie
, sa porti sanatoasa gecuta!
Acu' e vremea de innoiri!
Eli 
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Manumanu multa sanatate Anastasiei!
Cum se mai simte astazi?
Alra, Laura ce va mai fac fetele?
Hai cu vesti bune, ca bat sarbatorile la usa..
Olivia unde ai disparut? Sunteti bine?
poze aniversare 1 an
lauramiron spune:
Stiu mai, cum e cu jucariile, si noi avem munti
Ecaterinei i-am luat borcanul cu biscuiti si carticica electronica de la Fisher Price, o jucarie multifunctionala de la Simba Toys, gen masuta de joaca ce se transforma si intr-un antemergator etc, plus niste maruntisuri gen cuburi si plusuri.
Cu Rebeca a fost usor de data asta pentru ca a vrut cam tot ce a vazut in reclame pe posturile de desene animate
Asa ca i-am luat aparatul de colorat suvite Hannah Montana, o papusa ce merge la scoala, niste bebelusi de dragon numiti Mistic Babies, Fabrica de Magneti (un joc prin care transforma poze si alte desene facute de ea in magneti ce-i poate lipi pe frigider), farduri Barbie, joc de facut margele.
Astea toate le impart intre Nicolae si Craciun![]()
Iar tati a venit cu surpiza totala, m-a anuntat astazi ca i-a dat comanda de Wii si ajunge diseara
Nu mi-a spus pentru ca stia ca nu voi fi de acord, asa ca a hotarat singurel
Bine macar ca a luat vreo 3 jocuri potrivite varstei ei si nu porcarii....
Plus ca vor primi cadouri de Mosi de la bunici (2 perechi), nasi (2 perechi) si frati (2 perechi).....deci iti inchipui cam ce ma asteapta....dulap in garaj!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra laura, uite ca ne stii pe noi avem fabulos de multe jucarii, multe fisher price, si de toate tipurile. ma tot uit prin magazine si realmente nu e tip de jucarie sa nu il am deja acasa: forme, functii, butoane, lumini, orice iti trece prin cap borcan cu biscuiti? am melc cu forme ferma? am gradina zoologica cu amprente si animalute! + nu stiu cate alte constructii de la little people si vreo 30 de omuleti. cuburi de construit? cateva cutii am castel cu mese si scaune si tacamuri, am vreo 10 printese cu haine, nu stiu cate papusi bebelusi cu accesorii si... si ... plusuri sa imi pun si in cap, am peste tot si la vedere si in cutii. am un raft mare in garaj plin de jucarii, + un dulat inalt, am 2 cutii mari in sufragerie, prin camera laurei altele si tot asa. laurei sa zic ca as mai gasi ce sa ii iau - jocuri pentru varste mai mari, dar pentru nicole realmente sunt bani aruncati ca orice iau am deja ceva similar. tu ce i-ai luat rebecai? Vacanta cu Laura in Romania |
BraveGirl spune:
Laura, vreau sa-ti spun ca Wii e super. Avem si noi
I l-am imprumutat unei fetite de 4 ani care e tare incantata de el. E amuzant sa se joace cu tati tenis, bowling.
Fug, ma duc sa ma fac frumoasa ca diseara mergem la un botez.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorellay http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/ multumim celor care ne ajuta!va mai stresez pana duminica seara!multumesc! va rog nu va suparati pe mine ca ma bag aici sa ma ajutati... oscilez in primele 4 locuri..trebuie sa fiu in primele 3 pana duminica la ora 24 multumesc mult Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
sant curioasa...,de cand tot paticipi la concursuri...,ai castigat ceva?
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
lorellay spune:
dandusa...ma scuzi de deranj...nu am vrut sa deranjez sau sa supar pe nimeni...
si da..am castigat..nu cine stie ce...un album muzical, o enciclopedie, un joc cuburi pentru Codrin...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]