Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)
Raspunsuri - Pagina 6
Sorvint spune:
Tocmai ce i-am dat lui Radu sa pape si a vomat . Mai face asa din cand in cand. Nu il fortez deloc pentru ca el papa si la un moment dat tine mai mult mancare in gurita si cand vrea sa o inghita isi face singur greata si vomita tot. Nu stiu cum sa procedez,ca de fortat chiar nu il fortez. Si cand se intampla asa imi vine sa plang de suparare.Si ramane si nemancat ca nu ii mai pot da sa pape dupa ce a vomat.Chiar nu stiu unde gresesc.El e bine dupa,e vesel,vorbaret,nu are nici o problema. Doar ca vomita mancarea si e neplacut pentru el si pentru mine ca e un mare stres ca ramane nemancat.
Lauramiron cred ca vor fi tare fericite fetitele cu atatea jucarii. Imi poti pune si mie un link cu Wii sa vad despre ce este vorba?
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorellay dandusa...ma scuzi de deranj...nu am vrut sa deranjez sau sa supar pe nimeni... si da..am castigat..nu cine stie ce...un album muzical, o enciclopedie, un joc cuburi pentru Codrin... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
imi pre rau ca te-ai suparat

felicitari!eu nu prea cred in concursurile astea,de aici intrebarea mea.aveam impresia ca sant neseriosi,bla,bla...
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
manumanu spune:
Amalia, din pacate Anastasia nu se simte grozav... are nasul foarte infundat si nu ne lasa sa intervenim... efectiv ne-am luptat cu ea ca s-o aspiram si ca sa-i pun picaturi!!! Urla ingrozitor
Cel mai rau e ca NU MANANCA!!! Cel mult a baut lapte si la pranz si acum la 5... Oare e normal? Si abia isi daduse cat de cat drumul la mancare, ieri

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
alra spune:
si eu voiam sa intreb acelasi lucru ![]()
eu clicai ca nu ma doare mana cand puneti vreun link, dar macar sa stiu ca o faceti cu folos ![]()
laura, io pt craciun am pregatite rochie de printesa cu diadema si bagheta magica + printesa asortata + un joc de echipa
laura nu prea le are cu motzatul si fardurile. ma rog, isi vopseste unghiile cu carioca. se joaca mult de tot cu chestii logice si de anul asta vrem sa incercam jocurile cu stat la rand.
rochia de printesa am gasit-o la o super oferta si avem nevoie de ea in februarie la carnaval cand e parada pe strada. o sa fie a 10-a printesa din clasa probabil, da' ce sa-i faci ![]()
wii avem de anul trecut dar nu avem jocuri de fetite la el. e pe undeva pe sus, a luat taica-su un joc la un moment dat poate il incercam si noi.
eu nu ma joc, mie nu imi plac jocurile de calculator/tv
alra spune:
mai, ale mele sunt bine, mersi de intrebare.
laura niscaiva diaree dar e sub control, nicole e 100% ok, sper sa o tina asa sa putem face vaccinul saptamana asta.
manumanu, suni la dr?
edit: de nas infundat fa-i baie si da-i cu apa pe fata.
manumanu spune:
Da, am sunat dr.... mi-a dat niste picaturi si un sirop... mare lucru nu e de facut ca nu a avut febra mare si nu trebuie antibiotic... sa vedem cum evolueaza.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra [ manumanu, suni la dr? edit: de nas infundat fa-i baie si da-i cu apa pe fata. Vacanta cu Laura in Romania |
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
babyzapi spune:
Monicabo la multi ani fericiti! 
Amalia aniversare frumoasa cu sotul si sa aveti o casnicie cel putin la fel de frumoasa ca si pana acum.
Bebecris votat 
Ramo imi pare tare rau ca treci printr-o perioada difiila cu sotul
. Nu a mers sa votez 
sunt pe fuga, dar vreau sa zic ca si iubi meu e dependent de jocuri dar si eu sunt maniaca cu calc, nu ne reprosam nimic in legatura cu asta(prea rar, dar suntem amandoi in aceeasi oala
), dar in momentul in care tre sa facem ceva, sau am nevoie de ajutorul lui, ma pune sa astept 2-3 min sa termine si pe urma imi sare imediat in ajutor. Fiecare are dreptul sa se relaxeze asa cum vrea atata timp cat nu-si neglijeaza copilul/partenerul/atributiile casnice. Si astea nu sunt reguli scrise, ci mutuale.
Am scris acest mesaj acum 3 ore, dar n-am apucat sa-l trimit din cauza netuli.
se pare ca a ajuns Mosul la mine
m-a sunt mama sa-mi spuna ca mi-a venit aviz de la posta
. Luni o sa ma duc sa ridic cadoul piciului.
Va rog un vot si pt Raphael, nu e nevoie de cont :
http://dragostedecopil.blogspot.com/
Multumim
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase
criss703 spune:
La multi ani Monicabo ! 

Babyzapi am vrea sa votam gagiul Raphael (ca tare e frumusel in poze
)...da nu stim cum
..nu vad nicaieri ceva cod sau cum as putea vota ...so halp us ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
oceanborn spune:
Criss eu am dat clic pe 10, si din 1 in paranteza s-a transformat in 2, banuiesc ca aia e. na cu toate ca e rivalul nostru, fura gagicile uite-asa, noi tot il votam ![]()
mami de Thomas
criss703 spune:
Oceanborn unde ai gasit tu 10 ? ca eu nu vad nici un nr.
, nici nota ..nimic unde as putea intra sau da clic pe ceva ...oare am probleme cu vederea
sau is doar obo si somnoroasa ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Codrin (15.02.2005)