Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (91)
Raspunsuri - Pagina 4
manumanu spune:
Bravo, Carmen, si eu mi-am luat o geanta!

| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu nici eu nu dorm. scriu retete aici. ciorba si perisoare cu tarhon aici! eu nu i-am luat nimic lu' fi'miu. n-are nevoie de nimic! mi-am luat eu pantofi! carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
manumanu spune:
Anastasia mea are nasul infundat de azi-noapte
... abia respira pe la 12, am desfundat-o cu ser fiziologic dar a urlat cand i-am bagat seringutza in nas
... si cu greu am linistit-o... i-am pus si Karvol pe o batista in camera, dar tot s-a mai trezit pe la 5 si cam o ora jumate + inca o tura de ser+urlete a durat ca sa adoarma la loc... pana pe la 8... A papat tot laptele, dar acu' la 10.30 n-a vrut nici sa vada lingurita cu iaurt! Am reusit s-o adorm si sa vededm cand s-o scula. Altfel, vesela, zglobie, ca de obicei. Raducu n-are nimic. Cred ca a patit-o ieri ca a stat cam 1 ora afara desi era innorat si umed (fara vant)...
manu
Otiliav spune:
Eu nu ia-m luat inca nimic Elisei. I-a luat soacra telefonul de la Fisher Price cu numere/culori/alfabet in limba romana asa ca eu acum ii iau galeata aceea cu forme de zicea Carmendu. Am de la Copenhaga o cutiuta muzicala cu biscuiti in ea si i-o pun de mos Nicolae. Iar de Craciun Ferma Animalelor.
Dar oricum Ana a primit si va primi mult mai multe ca ea are si calendar si primeste zilnic un cadou micut pe langa cele 4 mari (ziua ei, Sf. Ana, mos Nicolae, Craciun).
Aseara le-am dus intr-un parc de distractii la munte. I-a placut si Elisei cu atatia copii, lumini, radea la artificii, batea din palme.
Fug la cumparaturi. M-am trezit cu fundul in sus ca nu m-au lasat sa dorm si eu putin mai mult de dimineata, Sotul si Ana s-au dus in living si Elisa calare pe mine. Cred ca am avut 20 de mini-vise in timpul asta, imi venea sa-i bat pe amandoi ca nu s-au implicat sa se joace cu ea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
elilov3 spune:
neata lume ![]()
lauramiron multumim frumos 

amalia eu va urez multa sanatate ti-e si sotului sa fiti sanatosi si sa va iubiti multi ani de acum inainte 
bebecris inteleg situatia...sper sa reusiti sa treceti cumva peste moment..iar cu privire la ultima gospodina a lumii apoi si eu am fost pe acoilo...vreau sa iti zic e incredibil ce poate face o coafura din om..parca dintr-o data lumea a devenit mai roz si zau si astazi tot asa o vad....sa te faci frumoasa sa plece gandurile negative
ginye am vazut reportajul cu baiatul e groaznic, nici nu vreau sa imi imaginez ce au trait si traiesc parintii lui 

sa va spu ca am zis ca nu o sa mai folosesc nicioadata urmatoarea vb 'Doamne ce o fi in sufletul lor'...de ce ? ...sa va zic era gravida cu pavel nu stiam ca este bolnav sau mai stiu eu ce si ma uitam la tv la zone reality si era o emisiune medicala in care prezenta cazul unei fetite cu hidrocefalie...si toata nebunia cu operatii corset pe cap...si mi-am zis 'Doamne ce o fi in sufletul parintilor ei'...nu a trecut multa vreme si am aflat verdictul dur pentru Pavel....va spun si azi parca retraiesccele spuse si traite...numai vreau, doare..intr-un fel am speram pt ca am vazut ca acea fetita a supravietuit, dar toate se itamplau undeva in strainatate nu in draga noastra romania...si gata ca m-am intins cat o zi de post
urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI CU SANATATE!!! cozonaceilor ce le-am rata ziua de nastere
-
Teodora de aleinad.g,
David Bogdan de gabriellag,
Raisa Monica de A.Alin
Sara Maria de Ramo2007,
Alexandru de Cherieactiv,
Ana Teodora de vrabiuta 
buei ce vorbiti voi sa va zic eu de nesimtirea lu ionu de un metru de sade pe grumazul lui...noh eu m-am linistit de mult mai exact din perioada alaptarii cand eu trebuia sa stau cu juniorul sa fac treburile casei si culmea sa ma mai si mulg si el venea si zicea offf ce obosit sunt (dupa ce statuse n-spe ore la calc si dimineata mergea la scoala zombi) am tras aer in piept si mi-am zis ca nu exista, nu am stat sa plang sau sa ma lamentez apoi lumea mere si fara ajutorul lui ion....zic daca n-ar fi ce m-as face si asa am invatat eu sa le fac de una singura....apoi m-a invatat carmendu sa spun ce ma roade pe suflet si asa am facut...cl are zile cand ma ajuta, altele cand imi vine sa il arunc pe geam, dar in acele zile ma gandesc ca nu e ..eu zic lui ionu ca mi-am activat antivirusul impotriva nesimtirii...va zic cred ca il doare mai rau ca cea mai josnica injuratura aceasta vb...se prinde realizeaza ca gafeaza si incearca sa repare cum poate, ce poate...va spun ca am renuntat sa imi doresc nush ce asteptari de la ei...asa le e felul si nu ii poti schimba vb lui iza nu comanda nimeni facem dupa cum ne duce capul...o fi bine, o fi rau nush da vad ca ne toleram...deh ce stiu eu ]

nah ca e o versiune de mozila care nu ma lasa sa pun emoticoane sau sa boldez ...evident am facut cu mana
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
cameliam spune:
Deci asa cu barbatii...inamicul public nr.1 remarc eu ca este calculatorul si jocurile... copii mai mari cu jucarii pe masura.
Eram capsata rau ieri de m-am plans aici, acu' ca vad ca nu-s singura cu copchil si copchil mare... Eli ca bine zici tu, daca n-ar fi deloc cu noi cum ar fi? Sa multumim celui de sus ca suntem sanatosi, impreuna si in rest... le ducem pe toate.
Eu m-am gandit, in marea mea intelepciune, sa nu mai scot nici un repros, nici o remarca aiurea din mine, in schimb, daca chiar ma arde s-o scriu undeva... mi-oi face un jurnal (electronic, ca io nu cred ca mai stiu scrie cu pixu'
) si uite asa, poate voi fi doar un zambet in rest. Ca-s cam naspa in ultima vreme, vesnic pusa pe harta. Si la 12 mi-am facut programare la cosmetica sa ma rasfat un pic. Si sambata viitoare la coafor. Si ma gandesc sa ma duc si la o tura de shopping, sa-mi iau ceva zecsi de dormitor. Si sa vedem cum a fi. Io ma port de nota 10 si scriu tot ce imi vine cu "neamu'" vorba alrei in jurnalu ala.
Amalia spune:
Neata fetelor!
Va multumesc pentru urari!
Apropo de cadouri, sotul meu a venit joi din delegatie si a zis ca nu mai are rabdare sa nu-mi dea cadoul pentru maine (nu atat pentru Mos, cat pentru aniversarea noastra)...ca n-are rost sa-l ascunda, ca eu sunt pe acasa si e prea mare
. Am primit 2 perechi de adidasi
, ca ma vede ca de cand sunt acasa, asta port(deh, ce sa incalt in spatele carutului) si nu va zic cum ii adusesem pe ai mei
.
Ce adidasi...
...uiui..o pereche puma, unii lotto
. Pai bre, nu as fi dat eu atatia bani pe fundul meu, nici intr-o mie de ani
. Da' cumpar la altii mereu..
. Stia saracu'. ca doar ma cunoaste bine
...asa ca s-a decis sa-mi ia el si sa nu-mi spuna
. M-a impresionat mult gestul lui, mai ales acum cand e luna cu multe cheltuieli si cand stiu ce efort a facut pentru asta
.
Eu am invatat de multi ani sa nu mai comentez aiurea cheltuielile, pentru ca in fond, nici unul din noi nu munceste pe ciuperci, fiecare e constient ca daca face o cheltuiala mai mare, trebuie s-o acopere si n-am mai avut probleme, din punctul asta de vedere.
Vorbiti de probleme...cred ca fiecare le are
. Important e sa invatam sa le gestionam, sa invatam sa ne cunoastem partenerii de viata. Cu cat ne calcam mai putin pe coada, cu atat va fi mai dispus fiecare la compromisuri
.
Noi avem deja 12 ani impreuna. Cu mana pe inima va spun ca ultimii, sa zic 6-7 ani) au fost de 1000 de ori mai buni decat primii impreuna (si nu va imaginati ca primii au fost rai
). Pe masura ce au trecut anii, ne-am mai "indulcit". Le avem si noi pe ale noastre, ca fiecare. Am plecat in viata asta impreuna, cu ideea ca daca vreodata va fi sa nu mai fie, asta e, nimeni n-a murit din asta..gasim noi o cale. Pana atunci, sa traim frumos macar.
Iar v-am zapacit
...ma iertati, sunt vorbareata de fel, iar acum am prins un moment in care David e la sala la karate, iar Luca "aranjeaza" linistit cosul meu cu rufe curate
.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
LA MULTI ANI, Monicabo!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii!

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
oceanborn spune:
Noi acum o jum de ora am ajuns acasa. cumparaturi asa mai scurte..eu i-am luat o trusa de scule..are si ochelari de protectie, abia astept sa-l vad cu ei
.
Am facut ciocolata de casa
, de cand mi-e pofta
..astept sa se raceasca si ma indop. am lins deja oala
.
Ramo
Amalia multa fericire va doresc!

mami de Thomas
manumanu spune:
Fetelor, nu va suparati pe mine... am citit azi in ziarul nostru local o poveste dramatica... povestea unui copilas de 6 luni. Nu intru acum in detalii, dau linkul si cine vrea va citi si poate va ajuta. http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/viata-unui-micut-de-doar-6-luni-costa-12-000-de-euro-44483.html, http://povestea-lui-rares.blogspot.com/.
manu

lui Victor 15 noiembrie 2008