Ultima manusa aruncanta...
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
ladyJ spune:
Eu iar nu va inteleg. Fetelor votante PSD, care e problema daca Basescu merge la OTV? Voi oricum nu il ascultati pe base, ci sorbiti cuvintele pline de intelepciune ale lui Goeana, deci mana pe telecomanda si urmariti-l pe unde se duce..GEOANA.
Eu una mi-as face niscai griji daca as fi fan geoana, pentu ca otv-ul e urmarit de muuulti romanasi cu drept de vot .
Ma rog...dar stie cineva cu PRO tv-ul,...ce-i?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
OTV....teveliziunea lui peste.
Hai sa fim seriosi. De ce nu l-a invitat basel pe geoana la o alta televiziune? pentru ca ii vor fi adresate intrebari la care nu vrea sa raspunda? a ales teveliziunea mediocrilor, teveliziunea urmarita de marea masa a celor ce pot fi prostiti pe fata. Era vorba aia de demult:"ne-ati prostit cu televizorul" asa si basel acum.
de ce nu l-a invitat la Nasu? Sau la Gadea?
L-a invitat in platou la Diaconescu....
deja imi vine sa www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
![](sofer.gif)
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Adevarul este altul: Geoana a presimtit ca Basescu vrea sa-l bage in tomberon, in direct, la OTV.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas OTV....teveliziunea lui peste. Hai sa fim seriosi. De ce nu l-a invitat basel pe geoana la o alta televiziune? pentru ca ii vor fi adresate intrebari la care nu vrea sa raspunda? a ales teveliziunea mediocrilor, teveliziunea urmarita de marea masa a celor ce pot fi prostiti pe fata. Era vorba aia de demult:"ne-ati prostit cu televizorul" asa si basel acum. de ce nu l-a invitat la Nasu? Sau la Gadea? L-a invitat in platou la Diaconescu.... deja imi vine sa ![]() ![]() ![]() Infertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
Tu crezi ca geoana ii adreseaza intrebarile lui base in functie de televiziune? S-a vazut aseara care pe care cand e vorba de conflict veerbal.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
cortexia spune:
citat din mesajul lui desprecopii Tocmai am vazut conferinta de presa a lui Basescu o puteti vedea la www.basescu-live.ro (inca nu au pus-o dar sper sa o puna) Bineinteles, nici o televiziune nu a dat-o, in afara de OTV. Basescu l-a invitat pe Geoana la OTV asta seara, unde, se pare, vor urma NOI DEZVALUIRI. sa vedem daca ... Geoana are ...curaj si merge ca un barbat. |
Merci pentru link
Geoana, dupa intilnirea de aseara, nici nu si-a revenit inca, de unde energia de a-l intilni din nou pe Base?
Imaginati-va cite replici noi ar fi trebuit sa invete intr-un interval atit de scurt...Fiti intelegatori!
sirimie spune:
citat din mesajul lui xenocid Sint de acord cu voi. OTV e un canal pentru prosti! De ce nu profita Geoana de invitatia intr'un loc in care ar fi in largul sau nu pot intelege! Invingem impreuna Romania bunului simt |
aparent Basescu nu are asemenea scrupule
![](icon_smile_big.gif)
Ieri dupa confruntare a fost Stolojan la OTV. In fiecare zi cineva de la PDL. Sint disperati.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
![](icon_smile.gif)
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
citat din mesajul lui ladyJ Of..ma tem ca nu ati inteles exact postul lui Xeno ![]() |
Hai sa ma mai explic. Majoritatea invitatilor OTV sufera de grave tulburari mintale. Aceeasi plaga afecteaza si majoritatea prezentatorilor Antena3.
inaioana spune:
Cred ca Diaconescu urmareste forumul nostru si a vrut sa i-o faca lui Xeno:documentarul de pe ARTE despre Kapitalism tocmai ruleaza pe OTV
iileana spune:
citat din mesajul lui inaioana Cred ca Diaconescu urmareste forumul nostru si a vrut sa i-o faca lui Xeno:documentarul de pe ARTE despre Kapitalism tocmai ruleaza pe OTV ![]() |
... pentru spectatorii francofoni ai postului OTV, ca vad ca nu-i subtitrat
![](icon_smile_big.gif)
Triunghiul portocaliu *