Ultima manusa aruncanta...
Raspunsuri - Pagina 3
xenocid spune:
Sint de acord cu voi. OTV e un canal pentru prosti! De ce nu profita Geoana de invitatia intr'un loc in care ar fi in largul sau nu pot intelege!
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inaioana Eu le inteleg perfect pe fetele elevate care nu se pot uita la OTV din printzip asa ca le invit din nou pe ARTE. |
Imi cer scuze, n-am stiut ca principiile si selectia pe criterii de calitate si gust propriu sunt condamnabile.
Daca e o conditie ca sa pot posta pe forum promit sa revin atunci cand imi voi modifica preferintele...if ever.
irina.c. spune:
citat din mesajul lui inaioana Eu le inteleg perfect pe fetele elevate care nu se pot uita la OTV din printzip asa ca le invit din nou pe ARTE. |
inaioana spune:
Ramiris, eu nu am sustinut ca sunt condamnabile, dimpotriva. Recomandam ceva despre acelasi subiect pe un post mult mai credibil.Daca tu ai chef de mistouri, e treaba ta.
Irina, normal!
valentinag spune:
Mirela,am spus eu ca nu poti sa-ti retragi cuvintele?
Daca vrei sterge-mi postul unde te-am citat,eu nu cred ca pot!
Xeno,te rog,nu fi orbit de indarjirea cu care il sustii pe Base,intratat incat sa spui ca o "televiziune"precum OTVul e ok.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
xenocid spune:
citat din mesajul lui valentinag Xeno,te rog,nu fi orbit de indarjirea cu care il sustii pe Base,intratat incat sa spui ca o "televiziune"precum OTVul e ok. |
Eu vorbeam serios. Stiu ca asta se intampla rar. Da' chiar cred ca OTV in general aduna prosti de ambele parti ale ecranului.
olympia spune:
V-a ascultat, s-a dus la B1!
Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!
Pene colorate... cate putin din toate!
valentinag spune:
Alin
Olympia,parerea mea este ca B1,in speta nasul,este un fel de sinteza zilei,fiecare cu ala de care ii doare!Chiar mai mult de fapt,nasul e pupator raaaau de tot,aia de la sinteza mai ziceau 1-2 chestii de rau de geoana si psd,nasul nimic!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ilse spune:
Si eu cred ca alea sunt niste posturi tv foarte aiurea, dar cred ca nu exista post tv mai normal in Romania, nici macar TVR-urile nu mai sunt ce au fost, deci din nimic, ce poti alege?
Si mai ales cum sa alegi, daca Antenele si Realitatea si ce o mai fi nu prezinta decat o fata a monedei?
Omu asta, bun, rau este totusi unul dintre cei 2 candidati la presedintie, zau asa.
Trebuie sa aiba acces la o expunere la fel de mare ca a celuilalt...asa e normal, in tarile alea civilizate care sunt tot pomenite cand e data exemplu Romania de cuca batailor.
xenocid spune:
Valentina, uite tot din categoria Otevizati:
www.sroscas.ro/site/2009/12/04/traian-basescu-si-samir-mortaza/#more-8332" target="_blank">Senzational, durere, moarte, sange, terorism. Basescu e de vina!