Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, nu stiu cat vizualizezi tu schimbarile, avand in vedere ca il vezi toata ziua. Eu am fost perfect impresionata de cat de mult si frumos a crescut Andrei. Iti seamana foarte bine si are o mocuta cu trasaturi pictate, cum ii sade bine unui baietas. Cat despre nervozitate, aruncat si spart, eu am vechime in astea. Numa ca uite eu nu-mi facui probleme. Pentru Yanis e ceva banal sa distruga tot cand se plictiseste. Plus curiozitatea de a vedea ce e in interiorul lucrurilor. Placerea de a le distruge si apoi de a incerca sa le refaca. Chestii din astea... Nu i-am impus disciplina, decat daca sare calul. In rest, il las sa isi faca numarul. Asa nu il stresesz nici pe el, nici pe mine.
Stiu exact cand il apuca pandaliile: cand este obosit; cand s-a jucat prea mult in acelasi loc, cu aceleasi jucarii, static si plictisitor sau cand i se acorda prea multa atentie de catre persoane straine. Il supraveghez de la distanta si nu intervin decat daca e pericol. Altfel, ce poate sa faca: sa distruga o prostie de masina sau tren, sa arunce niscaiva cd-uri pe pereti, sa-si bage jucariile sub pat sau dupa dulap si, eventual, sa faca instructie cu Happy. Nu e un capat de lume. Ii explic ca se agita degeaba si ca e mai bine sa vina sa ne dragalim. Aici are doua variante: fie acceta din prima, fie intai face si mai rau si ajunge la a cara pumni si scatoalce celor prezenti. Dar, de cele mai multe ori, pricepe de vorba buna ca nu e bine, ca nu-i frumos, ca e rusine, ca e pericol si se calmeaza... E armonie-n casa noastra, nu-i bai...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teo mama, ce-a zis nenea doctoru?

va pup , sanatate!

Nanutza, tin pumnii stransi.

Rox, mega party acolo...e pt ziua lui tati in avans?
Am tuns baiatu

http://armonii.blogspot.com/2009/12/tunsulica.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Foarte tare piciul Yaiei. Si Yanis e mare pishicher, nimic de zis... Eu sunt dependenta de titi. De ani buni n-am mai calcat prin mijloacele de transport in comun. Cu aglomeratia asta tampita, am devenit si expert la fentat traficul printre stradute, care de cele mai multe ori sunt praf tzandari. Cum dau de cate o hartoapa, Yanis im spune: ai ghija mami, ai ghija la Nashi (adica sa merg incet si sa nu-l zdruncin, sa nu se sparga bibeloul). Daca parchez masina si ma sui pe bordura sau dau spatele, se uita pe geam si face: hai, hai, da-i ca merge, merge...
Cand l-am intrebat ce face tati la bancomat si mi-a zis ca-i aduce bani lui Nashi, parca v-am povestit. Uimirea a fost extrema, pentru ca nu-i explicasem niciodata cum e cu banii, cu cardurile. Dar a percutat el, se pare, de prin alte parti. Bine, nu am inteles de ce e musai sa-i aduca lui banii tati, adicatelea ma-sa ce are?!
A fost dragut si in noaptea de Mos Neculai (mi-a placut cum ii zise Erina, hhihihihihi). I-am luat, pe langa tzaole, dulciuri si nelipsitele trenuri Thomas, un ditamai cutioiul cu toate animalele junglei, cu palmieri, case din copaci, masini de teren si tot tacamul. Tati vine repede sa filmeze reactii la cald si, cum era pe vremea lui Ceasca, se intrerupe lumina aici la mine, la porumb... Se face bezna si Yanis cica: eee, gata cu Mosu... Am aprins lumanarile si am continuat treaba, dar reactia lui a fost super.
Nu imi mai vin mie acum, dar face o gramada de zapaceli, de ramai masca frate, cum de-l duce mintea la cat de pishpac e, zau!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Sa-i fie de bine lui tunsulica. Moama ce cresc copiii astia, mai soro. Eu nu mai vreau. Vreau sa ramana pici, dependenti de noi, sa stalceasca vorbele si sa te dragaleasca non-stop. Nu vreau un baietoi de 14 ani, cu gagici, probleme la scoala, fitze la haine si freza, eventual si mare fotbalist ca tati... Ahh ce as opri timpul in loc; eu la 32 si bebe la 2. Nici mai mult, nici mai putin. Hihihihihihi....

Apropo de hainute, i-am luat de la Kiabi niste treburi chiar misto la bani putintei. Adica au camasute din astea fitzoase la 2-3 sute de mii (vechi), blugi cu insertii de piele la 300, geaca la 5, pulovere la 4. In lei vechi, ca astia noi nu-i inteleg inca. Model si culori foarte misto si materiale ok. Va recomand!

Gata, fug sa ma aranjez ca am o ultima zi de prestatie. Va pupic!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Bravo Tudor pentru propozitiile super! Esti intradevar baiat mare!

Multumim!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

O sa va povestim ziua noastra in poze. Pe scurt am sarbatorit , am si muncit , ne-am si jucat si ne-am rasfatat .

Frumos...dar sa mor de ma prind ce ati sarbatorit...doar nu alegerile!?! Aveti vreun Nicolae/Nicoleta?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Eee, vezi ca n-ai fost vigilenta la toate pozele din album? Prima poza e raspunsul la intrebare.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
Bubu are toti dintii?

Un singur premolar lipseste. Sau lipsea acum o luna cand i-am mai facut eu inventarul. Posibil sa fie de la dinti. Mi-a zis bona si saptamana trecuta ca s-a trezit din somn cu plansete, si de regula el asa face la eruptia dentara. Noroc ca mai e maseaua asta si gata.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
Daca pana acum tudor ne comunica nevoile lui (vreau, da-mi, du-te), ieri mi-am dat seama ca am baiat mare, care a inceput sa comunice parerile lui. In masina, la dus, i-a cerut lui tati 'munica' (muzica) si tati ii tot punea ceva ce lui nu-i placea si Tudor cerea 'alta munica'. Cand in sfarsit a gasit ceva ce sa-i placa, a lasat sa cante melodia si la sfarsit a zis: 'Tati, pace munica ata'.

Bravo lui Tudor, asta e numai inceputul. Tocmai ce ti-am zis acum cateva zile si ma certai ca nu te am avertizat inainte de bb2.

Pana si nu prea vorbitorul Andrei cere cand vrea ceva. Azi am avut si noi o faza asemanatoare dar in cuvinte mai putine. Am dat si eu la stiri sa vad rezultatele la alegeri si Andrei imi zice "nu aici, etene" (adica desene). Am schimbat postul la Minimax si il aud "inimas...mumos". Na belea cu baietii astia.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si Gh la fel:
" nu nenea, pa nenea" Chichi, chichi! (adica Micky:D)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Noi asteptam sa vina neuroloaga din Boston, ca e la o conferinta, intre timp ne-a mai vazut un neurolog care considera ca ar trebui scazut medicamentul principal, ca el crede ca e doza prea mare, Yr dr lui Andrei, inainte s aplece ne-a pus sa-i marim al doilea medicament si de atunci Andrei e trotilat .
Miercuri vine Yr, ne vedem cu ea seara si joi dim la 8 avem programare la eeg. In functie de rezultat hotaram daca plecam sau nu in Ro.

Tinem pumnii stransi pentru eeg, doamne ajuta sa fie bine!

Rox , mamica

Mergi la inceput