Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)
Raspunsuri - Pagina 5
mihailescu teodora spune:
'neatzaaaa!
pentru toata lumea!Eu am mare nevoie!
Am avut o noapte de cosmar
,m-am trezit in niste frisoane ingrozitoare,cred ca aveam 40 C si eram la limita convulsiilor febrile.Horror!Am luat ceva hapuri si am inceput sa transpir rau de tot
Nu mi-e bine deloc,nu stiu daca sa incep sa iau niste augmentin.Mi-e teama de-o pneumonie,ma doare rau in spate,tusesc si expectorez,ma doare f rau in gat

O zi faina va doresc!
Sper ca Mosu' a fost darnic cu voi,cu noi a fost![]()
Sambata vrem sa mergem cu Mihnea in Cismigiu:au impodobit un brad f frumos,au amenajat sania lui Mos Craciun,cu caluti,iesle.....Cred ca o sa fie f impresionat!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Alinush
,ti-am admirat puii

Recunosc ca mi-am bagat nasul la ,,dovlecei de sept-oct'',vazusem o ultima postare de-a ta si-am apucat sa-i vad acolo
,apoi am vz ca postasei si la noi
Sunteti o familie minunata,Doris e mirifica,iar Teo nu mai vorbesc
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Neata si o saptamana super sa avem cu totii!
Multumim de aprecieri (
Annisia, si puiul tau sa iti traiasca si sa fie sanatos). Niste nazdravani copiii mei, ce sa zic. Andrei insa nu e intr-o pasa prea buna, este foarte nervos si suparat, o tot loveste pe Alex, strica, sparge, arunca. Banuiesc ca are el ceva, dar zau m-a stors zilele astea.
Apropos de plete, ca tot zicea Annisia, ieri l-am mai tuns putin, insa nu scurt, doar i-am mai luat din varfuri.
Alinus, multa sanatate, ai grija de tine. Poate nu ai luat antibioticul potrivit. Pupam puii scumpi foc.
Piccaflor, sanatate multa si voua.
Cumatra, sanatate cat cuprinde, ai grija de tine sa nu fericesti si baiatul.
tare, sa te faci bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Uitasem sa urez sarbatoritilor cu numele de ieri
, sa fiti sanatosi si voiosi! 
Cadourile sper ca au fost extraordinare la toata lumea si picii s-au bucurat de ele. La noi au fost cu succes, au primit si carticele si dulciuri, insa jucariile au avut mare trecere. Alex a primit un bebe cu mimica realista
si Andrei niste masinute de mesterit cu surubelnita, inclusiv din cea electrica. Amandoi sunt fascinati de jucaria cu pricina.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Am avut o noapte de cosmar ,m-am trezit in niste frisoane ingrozitoare,cred ca aveam 40 C si eram la limita convulsiilor febrile.Horror!Am luat ceva hapuri si am inceput sa transpir rau de tot![]() Nu mi-e bine deloc,nu stiu daca sa incep sa iau niste augmentin.Mi-e teama de-o pneumonie,ma doare rau in spate,tusesc si expectorez,ma doare f rau in gat ![]() ![]() |
DOC-TOR!
Teo, mergi la medic, nu e de glumit, nu lua antibiotic 'dupa ureche'.
Sanatate multa, sa scapi repede de boala, sa-l poti duce pe Mihnea la sania mosului!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Andrei insa nu e intr-o pasa prea buna, este foarte nervos si suparat, o tot loveste pe Alex, strica, sparge, arunca. Banuiesc ca are el ceva, dar zau m-a stors zilele astea. |
Bubu are toti dintii? Lui Tudor acum ii ies ultimii premolari, unul a iesit acum o luna si s-a lasat cu febra, acum cateva zile era si Tudor super nervos, plangea din orice si nu stiam ce are, zilele trecute dau de un colt din al doilea premolar lipsa...mai avem 2 si gata. Daca nu are toti dintii, poate acum ies la Bubu de o fi asa nervos...
Yaia spune:
Buna dimineata!
Luy si Teo, multumim de cafele, desi eu nu pot servi. Dar ar merge ceva care sa ma trezeasca, dorm pe mine!
Tudor a fost super incantat de camion-te(l)na, adica de camionul cisterna. S-a jucat cu el mult si l-a luat de dimineata la gradinita cu el. La o prietena a mai lasat mosul un set de legume si fructe din plastic, cu cutit din plastic si taietor, pe care el le taie si cu care ma hraneste de ieri. Tare incantat si s-a jucat frumos, a papat fericit si ciocolata, de fapt asa si-a inceput ziua de ieri, mancand o acadea-ciocolata. O data pe an are voie sa inceapa micul dejun cu ciocolata.
Ieri nu am mai fost in Helsinki, ne-am gandit sa nu-l obosim pe Tudor foarte tare si prezenta la vot a fost mare, asa ca am stat acasa, am iesit la joaca de dimineata prin zapada, am fost intr-o plimare la lac cu amica noastra, am papat bine si am dormit de pranz (inclusiv eu), am vazut fetele castigand la handbal si apoi am fost in centru. Focurile de artificii de anul acesta au fost extraordinare, poate cele mai frumoase si mai lungi din Tampere de cand sunt aici. Nu stim daca e semn ca a trecut criza sau au contribuit si cei 230 de ani de cand s-a infiintat orasul. Dar au fost spectaculoase si Tudor a fost super incantat de 'stelute'.
Daca pana acum tudor ne comunica nevoile lui (vreau, da-mi, du-te), ieri mi-am dat seama ca am baiat mare, care a inceput sa comunice parerile lui. In masina, la dus, i-a cerut lui tati 'munica' (muzica) si tati ii tot punea ceva ce lui nu-i placea si Tudor cerea 'alta munica'. Cand in sfarsit a gasit ceva ce sa-i placa, a lasat sa cante melodia si la sfarsit a zis: 'Tati, pace munica ata'.
Dupa focurile de artificii, am fost cu prietenii la un restaurant si Tudor a mancat toata portia de pui la gratar cu cartofi. In masina, la intoarcere, cand eu si tati am facut o pauza in discutie, Tudor spune catre mine: 'Foate buna mancalea'. Ce sa mai, am baiat mare de acum.![]()
Happiness_4_us spune:
Sanatate multa tuturor, Sabina, Alinush, picaflor, Teo subscriu la ce a spus Yaia, nu e de gluma asa ca la medic, sa nu mai spun de convulsiile febrile ca sigur nu vrei sa experimentezi asa ceva
!
Noi asteptam sa vina neuroloaga din Boston, ca e la o conferinta, intre timp ne-a mai vazut un neurolog care considera ca ar trebui scazut medicamentul principal, ca el crede ca e doza prea mare, Yr dr lui Andrei, inainte s aplece ne-a pus sa-i marim al doilea medicament si de atunci Andrei e trotilat
.
Miercuri vine Yr, ne vedem cu ea seara si joi dim la 8 avem programare la eeg. In functie de rezultat hotaram daca plecam sau nu in Ro.
Edit: Piciulik scump si drag, iti tzin pumnii sa se intoarca iubitul mic si scump si sa ai o nastere usoara, ca se apropie cu pasi repezi!S-apoi daca vine Radu, sunt convinsa ca face el magie si o sa-ti dea putere sa se intample asta!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Erina spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Emma, ce bine ca s-a insanatosit Andrei. Cit despre Mos Nicolae se stie ca e mai modest decit Mos Craciun.
Daria a primit o carte si dulciuri. Daca ar fi primit jucarele numai la anumite ocazii i-as fi luat mai multe dar ii aduce si tati saptaminal cite un DVD si cite o jucarie mica. Deja cred ca e prea mult. Ma gindesc sa institui o regula de luat jucarii.La carti si jocuri educative sunt de acord sa luam cind gasim ceva interesant.
Emma, cum de nu cedeaza infectia aia?! Ai facut antibiograma si ai luat tratamentul in functie de ea? Iti recomand laboratorul acela din Precista, linga Laguna. Le lucreaza la Bacau si la noi nu au dat erori pin acum. Te imbratisez.

Teodora, sanatate multa!
Si eu zic sa mergi la medic!
Daca toate sunt bune si mergeti in Cismigiu simbata poate va insotim si noi!
Piccaflor, sanatate lui Matteo.
Nana , sanatate flutirasului. Sa isi revina repede sa aveti sarbatori tihnite.
Bravo Tudor pentru propozitiile super! Esti intradevar baiat mare!
Luy, Roxana, si toata lumea, o saptamina frumoasa si usoara va dorim!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Hai ca am reusit sa scriu rapid raspunsul. Daca tot citesc e pacat sa nu postez cite ceva.
Noi cu programul obisnuit. Mi-am luat pauza de cappuccino cu voi. Dimineata iar am bagat GNLD-ul si spirtul medicinal peste tot. Vai de miinile mele. Am zis ca acum cit ma mai lasa burtica sa dezinfectez de doua ori pe saptamina.
Daria e bine, pina acum nu da semne de raceala. E o dulceata absoluta, vorbeste din ce in ce mai mult

.
Ne pregatim de lipit stickere si de colorat. In rest asteptam sa fie 18 decembrie mai repede sa plecam la PN!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
24+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle