Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (356)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, azi am iar o zi plina si destul de grea, asa ca o cam lipsesc pe aici. Nu e vorba de munca, dar am probleme cu "calcatul pe coada". Sincer incerc sa am toata rabdarea din lume, numar in gand, si astept sarbatorile. Altfel as fi clacat demult cu asa atmosfera.

Erina, nu stiu ce sa iti zic pentru Revelion, cred ca un drum e obositor si pentru tine si pentru Daria. Dar vedeti voi. Noi am ales ceva mai static, desi sincer nu ne-ar fi stricat o iesire prin strainaturi. Insa cum am combinat cu o saptamana de schi si odihna la munte la noi, am zis ca mai bine ramanem acolo. De atlfel am decis ca pentru anul viitor sa mergem cu copiii numai la Bran si Neptun, ca sa mai reducem din costuri. Iar partea de concedii in 2 sa fie ceva cu mai multa adrenalina, probabil niste Maldive si o F1, poate si un weekend prin Scandinavia. Cam astea ar fi planurile. Sa vedem cu Maldivele, ca am vazut niste preturi prea mari si nu prea as mai vrea iesiri asa costisitoare.

Greyeras, multa sanatate Adelinei, sper sa nu fie ceva grav. Tare nasol cu doctorii astia, sunt asa sictiriti si incompetenti. Cat despre tunsoare, sa ii fie de bine, sigur se obisnuieste ea. Spune i ca e mult mai frumoasa asa, si sunt sigura ca asa e.

Erina, cand veniti pe la Antipa in primavara poate mergem si noi. Ideea de la Caro nu e noua, e importata. Oricum pe la altii vad ca e si mai frumos.

Adi, ma bucur tare mult ca BBle prietenei tale este ok. Nu prea mai am idei pentru cadoul sotului de Craciun, cred ca ma voi rezuma la ceva echipament de schi.

Offf, ma cheama munca. o zi buna sa aveti!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, si eu astept vesti despre burtica. Te admir ca nu bei cafea. Eu beau cappuccino sau o cafea. Ca sunt sigura ac tu papi super sanatos. mi-am amintit de Sara La Fontaine...si retete finlandeze...Asteptam vesti.

Am scris deja ca raspuns la mesajul Gabrielei despre cum suntem noi...grase si frumoase! Obosite, dar vesele!
Eu cafea nu bea in mod obisnuit, in sensul ca nu am un ritual al cafelei dimineata. Cafeaua ma arde la stomac daca o beau fara sa fi mancat bine dimineata, asa c oricum preferam cappuccino, cicolata calda, un strop de cafea cu mult lapte, ceaiul cu lamaie...si cafeaua la mine are efect laxativ, si unde mai pui ca, neabuzand de ea, chiar isi face efectul, la modul ca daca vreau sa steau treaza peste noapte, o cafea bauta dupa 16:00 isi face treaba.
Nu stiu cu mancatul super sanatos. Nu am mai fost la fel de constiincioasa ca la Tudor, am mai avut si mese doar salata cu paine, fara carne. Dar incerc sa mananc variat si echilibrat, pe cat posibil, numai ca nu iese intotdeauna, si din lipsa de timp. Si clar in sarcina asta abuzurile alimentare au fost mai rele decat la Tudor, in sensul ca nu mai departe de ieri la pranz am avut mancare de la chinezi, fried rice with fried chicken. Dar am pus langa ele si niste ardei si castraveti proaspeti...incerc sa mananc si fructe, macar unul pe zi...sper sa fie totul ok, hemoglobina mi-a iesit 11 la ultimul control si mi-a reamintit de suplimente, dar nu prea le iau...la Tudor nu uitam! Oricum, am verificat si in carnetul de la Tudor si la aceeasi varsta a sarcinii am avut hemoglobina 11,5 si atunci nu a parut ingrijorata...de, poate de data asta nu a avut ce altceva sa-mi recomande.
Eu pe 21 am sugar test-ul si atunci imi face si o analiza a sangelui sa vada cum stam cu anticorpii, ca eu am RH negativ. Eu sper sa fie analize complete, dar astia nu iti spun niciodata ce verifica, iti spun doar in cazul in care ceva nu iese bine.
Imi pare rau, eu nu stiu cine e Sara La Fontaine. Dar stiu ca finlandezii nu stiu sa gateasca, nu au o cultura culinara...orice ai manca aici, e tasteless! Mai putin placinta cu afine si sos de vanilie! Dar nu stiu daca e reteta finlandeza.

Sunt convinsa ca nici tu nu mananci aiurea sau nu faci abuzuri la cafea sau mai stiu eu ce...dar sa stii ca tu esti cam exigenta cu tine insati, de la mine asa se vede!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ultima chestie, am edmirat familia frumoasa si plina de energie a Annisie, nene ma dati mereu pe spate cu chef de viata aveti. Si se vede si la Yanis aceeasi sclipire in ochi. Tare scump e el, si seamana binisor cu mami.

Acum chiar ma duc la munca.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Auzi, dupa ce va mutati incepi proiectul BB2? Daca nu sunt indiscreta...
Aaaa..si vezi ca Madame e in tara, vezi ce faci cu carnatii, ca parca o vad la tine la usa daca faci iar si miros bine...

Mi-e cam teama sa ma apuc de proiectul asta, dar in principiu dupa ce ne mutam vedem. De la inceputul lui oct pana acum am reusit sa slabesc vreo 7 kg si parca ma ia jalea sa pun la loc muuuulte sunculite. Am reusit sa incap in niste haine la care nu mai visam demult Cat despre carnati...pas, nu mai fac (nu de alta, dar nu prea am cand pentru ca pe 27 dec plecam spre Salzburg si revenim dupa Revelion.

Vezi de ce nu am slabit eu intre copii? Ca nu stiu daca il mai faceam pe al doilea. Dar daca tu ai reusit sa dai 7 (S-A-P-T-E, uau) kg in 2 luni, eu zic ca merge si BB2, ca nu ti-e greu sa slabesti. Ia gandeste+te la o fetita cu zambetul sugubat al lui Fafan! Ei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Adi, nici nu stiu ce sa spun...adica ma bucur ca merge bine businessul, dar pe de alta parte, singurica si obosita...sper sa se aseze treaba si sa poti sa te odihnesti, ca fara odihna nu e rabdare si apar nervii si frustrarile...

Din motivele descrise de tine nu o sa chem nici un niciun ajutor cand vine bebedoi. Sora-mea a venit la Tudor si ne-a fost de maaare ajutor, a stat 3 saptamani si ne-a intodus in 'meserie', dar acum au si ei afacerea lor si nu mai poate veni. Mama nu mai e, din pacate, asa ca pe altcineva nu vreau ca e mai mult stres pe capul meu. Deci te inteleg perfect!

Un special pentru familia de canguri gimnasti!

Yaia, la mine lucrurile s-au aglomerat si mai mult . Perioada asta e ff aglomerata, stiu ca o sa se linisteasca dupa sarbatori, dar pana atunci asta e. Dorm cate 3-4h/noapte, Lisa se mai trezeste si se muta la noi in pat, azi noapte s-a trezit fix xand s-a trezit si baby Amnia si a vrut si ea lapte si saratele, ce mai, a sta treaza vreo ora, daca nu mai bine. Cand am iesit de la dus, la vreo 3 si ceva, dormea, dar m-a verificat in somn etc.

Cu ajutorul, tu stii cum e mai bine inc azul vostru. E destul de aiurea sa chemi pe altcineva care nu e parte din familia imediata. Insa la tine situatia e alta, pt ca Tudor fiind la gradi iti va fi infinit mai usor! Eu nu am vrut sa o dau pe Lisa inca si nu in perioada dinaintea sau dupa nastere, ca sa nu ii creez stres suplimentar. La noi ma gandesc ca e totusi bine ca e tata aici, ca fara ajutor, inperioada asta, cred ca mi-as lua campii. Sotul ajunge extrem de tarziu, de regula in jur de 7pm si pana atunci mi-ar fi fost ff greu sa le fac pe toate singura. Macar asa, tata alearga dupa Lisa, mai gateste, mai curata gradina, mai aduna de prin casa jucariile, sa nu ne rupem gatul etc. Daca ar fi venit mama mea, de ex., cred ca ea s-ar fi ocupat mai mult de baby Amnia si eu as fi alergat dupa Lisa. E bine si asa. Sunt recunoscatoare pt ajutorul primit, chiar daca mai avem divergente. Vad ca Lisa a evoluat mult, a invatat multe, dupa 3 luni intelege fff bine romaneste, vorbeste destul de bine si ii traduce lui tata cand el o intreaba in ro cum se zice in engl la ceva anume. Desi uneori nu imi place abordarea lui si faptul ca o provoaca pe Lisa, per total cred ca ea e ok cu el si se bucura sa iasa impreuna sa faca diverse.

Tu cum te mai simti cu burtica??? Ce planuri de Rev?

Noi de Rev cred ca stam acasa. Vor veni cumnata si prietenul ei, poate si soacra mea, asa ca nu prea imi arde mie de plimbari anapoda. Daca vor ei sa iasa undeva... Dar eu aleg sa ma uit la focurile de artificii la TV, poate mai chemam la noi niste prieteni cu bb mic sau ne organizam cumva cu ei, sa fim impreuna!

Pup familia delfinilor

Hai ca mai e putin si trece nebunia de dinainte de sarbatori. Sunt convinsa ca in 2 satpamani se linistesc lucrurile si iti mai revii si tu, poate are si sotul ceva libere de Craciun si atunci, cu casa curata, mancare gatita, tati si buni care sa stea cu copii, prinzi si tu ceva ore de somn! pentru mamica harnica!

Si daca te gandesti bine, poate si lipsa somnului te afecteaza si atunci abordarea tatalui tau te nemultumeste mai mult decat daca ai fi odihnita.

Noi sambata mergem intr-o coaziera la Stockholm, il ducem pe Tudor cu vaporul mare. Amicii nostri pleaca in grup la schi in Norvegia, dar cu Tudor si cu ditamai burtoiul, nu avea sens sa mergem cu ei. Asa ca noi facem Revelionul asaca. Mai exista posibilitatea sa mergem la o cabana, mai multe familii, dar Tudor se culca devreme si nu merita sa mergem doar pentru 2 ore acolo...in plus, Revelionul nu prea mai repezinta mare lucru pentru mine. Desfacem o sticluta mica se sampanie, papam o prajitura, iesim in curte si ne uitam la artificiile vecinilor si apoi...Tudor la nani, noi poate la un film bun si nani!
Cred ca una din dorintele pentru anul viitor va fi nani mult, dar cum am spus-o aici cu 'voce tare', probabil nu se va indeplini...stii tu de ce!

cangurasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza!

Sunt treaza de pe la 7, zombi, ca pe la 2 fata mea nu ma mai lasa sa dorm. La 2 am simtit ca arde si nu m-a lasat sa ii iau temperatura, am tinut-o cu forta pana la 37, oricum i-am bagat un novocalmin si s-a suparat rau, atat a plans... Apoi a vrut sa citeasca, mai nou ea ne citeste, se uita pe pozele din carti si reda ce vede, apoi a cerut desene, dar cum la ora aia nu erau i-am dat pe animal planet.
Yaia pana la urma diagnostic enterocolita acuta, nici gand de laringita. Nu mergeam cu ea la spital, dar dr ei nu putea sa o vada atunci, iar eu m-am speriat.
Acum e mai bine in sensul ca de aseara de la 18 nu a mai avut decat un scaun moale azi la 7. A mancat de dimi paine prajita cu telemea. In rest regim alimentar.
Cu freza cam greu, am tuns-o foarte scurt fata de cum era, o sa pun poze mai tarziu si cand da cu mana prin cap i se pare ciudat ca nu-si mai gaseste cositele.

De mos nicolae a fost tare incantata sa gaseasca cadoul la ghetute, ea a primit un puzzle cuburi Disney, doua carticele, o tabla cu magneti pe care scrie si se sterge cu buretelul si dulciuri pe care le mananca mami si tati, ea in general vrea sa desfacem ouale pt jucarii.

Annisia faine pozele, asa mi se pare si mie ca debordati foarte multa energie. Sunteti o familie tare frumoasa.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

L-am vazut si pe Gheo tunsulica si pozele Roxanei, pai daca voi ziceti ca ati tuns baietii stati sa o vedeti pe Adelina.

Mergi la inceput

Noi revelionul il vom face la sora mea, primul in casa lor noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Iar partea de concedii in 2 sa fie ceva cu mai multa adrenalina, probabil niste Maldive si o F1, poate si un weekend prin Scandinavia. Cam astea ar fi planurile. Sa vedem cu Maldivele, ca am vazut niste preturi prea mari si nu prea as mai vrea iesiri asa costisitoare.

E super tare alegerea!Finii nostri au fost in luna de miere, am vazut niste filmari si poze superbe!
Visez si eu...poate poate!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Apropos de prieteni!!! Prietena mea, cea cu risc mare de Sindrom Dowm la bb m-a sunat ieri sa imi spuna ca analizele i-au iesit BINE si ca nu e nici o problema!!!! Tare ma bucur pt ei, ca se muncesc de mult la bb si mi se rupea inima ca dupa atata stres si asteptare sa fie ceva probleme..

Tare ma bucur! Ii urez sa aiba un bebe sanatos, de care sa se bucure pe deplin!

Mergi la inceput