Strumfi de iul-aug 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata si de la noi,

Am vazut ca ati discutat teme f frumoase si interesante, din pacate nu am avut timp sa ma bag si eu. Vad ca voi sunteti toate calme si inventive si ajung la concluzia ca sunt o mama obosita si cu nervii intinsi, de ex. cand piticii mei se poarta de parca nu ar avea urechi sa auda, pai eu tip, ca altfel nu ma baga nimeni in seama .

Danagh, te inteleg perfect ref la somnul Dariei ca asa facea si Victor de cand era mic; si acum are zile cand adoarme la 5-6-7 seara, doarme trei ore si apoi e fresh pana ...fff tarziu (sau devreme, depinde de unde te uiti ) si daca a doua zi trebuie sa mearge la scoala e jale cu trezitul.

Lachi, sa-ti fie de bine shoping-ul, dar nu te lasa, baga si in Austria unul mic. Ti-am admirat si eu fetele, sunt tare dulci si simpatice si la caracater seamana cu a mea ca si ea la fel, cum spun ceva ce nu-i convine cum zice "nu tipa" (desi nu tip) sau "inceteaza" sau "stop, ma doale capul". Nu stiu daca ai scris deja, dar vroiam sa te intreb la ce hotel ati stat voi cand ati fost la Disneyland, poti sa-mi raspunzi si pe pm ca sa nu aglomerez topicul aici, mersi frumos.

Oaana, sa-ti traiasca baietii frumosi si cretzofolini si multa sanatate.

Housepocket, apropos, mi-am adus aminte, in august cand mi-ai scris eu ti-am raspuns pe pm si nu stiu daca ai citit sau nu, cert e ca atunci nu s-au potrivit zilele.

Timi, nu mai stiu daca ti-am zis, v-am admirat de curand in poze . Ce dulce e Sophie cu "gone", scurt si la obiect . Ai mei in mod curent fac asa: nu mananca tot din farfurie, ii intreb daca mai vor, zic ca nu dar sa nu incerce cineva sa termine ce a ramas ca e jale, chit ca ei nu mai vor. Intr-o vreme si la restaurant trebuia sa tinem toate farfuriile pe masa ca altfel se lasa cu lacrimi grele.

Karli, fetele frumoase.

De cateva nopti, Sonia nu vrea sa adoarma decat cu veioza aprinsa si uite asa sta cate o ora si jumate cu ochii in bec pana o ia somnul iar eu fac urticarie de nervi ca deh, trebuie sa stau cu ea pana adoarme. Si nu cred ca-i e frica de intuneric, i-am oferit vreo trei alternative de lumina slaba, insa a vazut la fra-su ca are veioza pe perete si vrea si ea la fel, dar cea de la Victor lumineaza f slab, pe cand a ei e mai puternica. Azi ma duc sa cumpar un bec mai chior, sa vad cum reactioneaza diseara, sa-mi tineti pumnii.

Luna, si pe mine ma enerveaza cei care presupun ca e normal sa vorbim/intelege ruseste si mi s-a intamplat des sa fiu intrebata si sa se mire ca nu stiu o boaba.

Pupici, o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata si de la noi, se pune?

Luna cauta o injuratura in ruseste si da-i-o pe email! ai sa vezi ca imediat va sti sa foloseasca google-ul! (glumesc, dar asa ar merita!)

Anto bafta diseara! sa accepte Saniutza si un bec mai chior! v-ati mai revenit? ca parca si voi erati raciti...

Oana cred ca tu te-ai saturat de carlionti, asa-i? si eu am avut parul in copilarie exact cum il au baietii tai acum, si tot timpul imi doream sa fi avut si eu parul drept! stiti si voi cercul asta vicios! dar acum vad ca si-au facut treaba vopselurile si placa de par ca mi l-au indreptat fara drept de apel! asa ca acum am niste regrete! daca va arat o poza din liceu, clasa a 12-a, nu o sa va vina sa credeti ca sunt tot eu acolo! parul lung pana la fund aproape si carliontat precum ai baietilor tai!

Oricum, sunt frumosi, carliontati, si parca trasi la indigo! Si inca o chestiune... acolo pe covoras, nu prea iti dai seama seama care e cel mic si care cel mare.... sunt apropiati si la inaltime acum?

noi ne dam cu RUJ!!! (adica cu un strugurel!).... sa va fac o poza si sa v-o arat?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna ziua la pranz si pofta buna la pitici.

Oana, frumosi baieteii tai si probabil ca se joaca mult impreuna, abia astept sa imi creasca si mie fetele, sa aiba macar 1 si 3 anisori, sa se joace impreuna. Foarte dulci carliontatii tai!

Lachi, dulci foc fetele tale, am ras, sunt tare scumpe iar tu ai un talent real la povestit! Bravo si felicitari pentru shopping.
Noua nu prea ne-a adus nimic mos Nicolae, ne va aduce mos Craciun cu siguranta. Noua oamenilor mari, copiilor le-a adus destule.

Noi suntem bine, la curent cu alegerile si cu ce se mai intampla pe scena politica, daca tot stam acasa.

Alessiuta e cuminte, aseara pe cand am facut eu o tocanita de cartofi cu legume si piept de pui mmmm, a facut si ea o supita, o sa punem si pozici, a pus bulion, sare, faina si patrunjel . si apa rece de la robinet.

Noi avem petrecere la mami la servici vineri, abia astept, prima oara o sa lasam ambii copilasi acasa. De obicei ma fatai in oras cu Alessia si o las pe Isuta acasa cu bona, insa cate 2 ore maximum.
Dar vineri trebuie sa mergem, cu spouse si fara copii, petrecerea de Craciun unde o sa ma prezint si eu noului ambasador. L-am vazut eu la petrecerea copiilor de la servici si am vorbit cu sotia lui o gramada insa treburi de copii. Si nu ne cunoastem pt ca ei au venit in august si eu eram acasa. Asa ca trebuie, plus ca am chef de o iesire numai cu sotul, cateva ore. Ma si imbrac frumos, ura!

Ieri am fost tot pe drumuri, am fost la mine la servici sa imi completeze adeverinta pentru CIC, a durat o ora si jumatate , am mers cu alessia peste tot, la mega image, si la casa, dupa ce aveam pungile pline, un card era acasa si un altul era expirat de o saptamana! asa ca am lasat cumparaturile, trista, si am plecat la sucursala Credit Europe din apropiere. Unde surpiza, cardul ma astepta, ma sunasera dar nu am raspuns, tot am numere diverse pe tel, dar nu prea raspund ca nu am cum cateodata si daca nu stiu numarul nu prea ma agit. L-am luat in 2 minute, m-am intors la mega image unde nu apucasera sa puna cumparaturile in raft si mi-am luat pungile si am ajuns acasa pe la 2, obosita si alergata si eu si alessiuta pe care am pus-o si am dat-o jos din scaunul de masina de 100 de ori.

Cam atat despre noi si va pupam.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anto mi s-a intamplat si sa fiu intrebata de ce nu vorbesc poloneza... Unii cred ca fostul bloc comunist vorbesc toti aceeasi limba, rusa sau poloneza. Sper sa vrea Sonia o luminita mai difuza.

Karli cum spuneam am vrut sa ii zic vreo in scottish dar colegul meu scottish a vrut sa ma invete doar injuraturi asa ca nu am avut incredere in el sa scriu ce imi zice. Hai baga poze cu rujata. A mea face botul mare cand ii zic ca o dau cu ruj, si sta apoi cu boticul scos ca maimuta sa nu se ia rujul.

Clau la ce ambasada lucrezi daca nu sunt indiscreta? Petrecere frumoasa fara copii.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Luna, nu esti indiscreta, asta:
Aici Alessia face supa : http://family.webshots.com/photo/2395940580102256463YznlDR

Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, uite am vazut subiectul acesta si m-am gandit la tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

primele 2 poze sunt cu rujul de azi.. restul ce am mai selectat din zilele/saptamanile trecute... http://picasaweb.google.com/adelutza09/ActivitatiDeMicaDomnisoara#

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Sanatate multa puisorilor bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

oaana frumoase baieti ai tu! Apoi cu poezia lui m-a dat gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

salut fetele!
v-am citit in 3 randuri de dimi pana acum, am incercat vreo 3-4 postari fara succes asa printre galuste si papricas de pui, nici acum nu pot prea mult dar revin mai tarziu.
Anto- Paris, hotel Disneyland in Dineyland resort. E ultimul cum intri in zona cel mai apropiat de parc. De fapt din el intri direct in parc. Intra pe net si vezi.

Sunt fericita ca o prietena de a mea a reusit sa o puna de o sarcina gemelara.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput