Strumfi de iul-aug 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/ cateva poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

vreau sa pun si un filmuletz dar nu prea merge,mai revin,o zi buna tuturor

editez:Vio,am ras de m-am prapadit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mamaaa ce m-am enervat asa de dimineata.

Mi-a trimis un idiot un email si la sfarsit scria "nu am gasit cum sa spun la revedere in romaneste" si a bagat niste rusa la greu.

I-am raspuns la email si la sfarsit i-am explicat ca daca doar facea un sarci pe gugal afla imediat ca Romania e o tara latina si limba romana e cea mai apropiata de latina. Astfel ca si daca scria in latina intelegeam ceva.

Ce nervi am....

Adica buna dimineata.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Mamaaa ce m-am enervat asa de dimineata.

Mi-a trimis un idiot un email si la sfarsit scria "nu am gasit cum sa spun la revedere in romaneste" si a bagat niste rusa la greu.
I-am raspuns la email si la sfarsit i-am explicat ca daca doar facea un sarci pe gugal afla imediat ca Romania e o tara latina si limba romana e cea mai apropiata de latina. Astfel ca si daca scria in latina intelegeam ceva.

Ce nervi am....

Adica buna dimineata.

mai, dar el n-a aflat ca totusi nu geoana & iliescu au castigat alegerile?

scuze, nu m-am putut abtine, aruncasem un ochi la topicul de alegeri si am citit vreo 5 minute...oh, ce pasiuni...ne mai trebuie paine, ca circ avem .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna, stiu ca e foarte enervant ce ti s-a intamplat, dar deloc surprinzator. Strainii sunt atat de ignoranti in privinta noastra, ceva de neimaginat. De exemplu, un amic american (intelectual) era convins ca Romania este un stat al URSS si ca suntem musulmani .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Vivela am sa-l informez. In urmatorul mail cand am sa-i transmit cateva in scotish sau irish, ca doar e close enough nu? Asa cum el a presupus ca eu vb rusa doar fiindca am fost comunisti si suntem aproape de rusi, asa voi presupune si eu ca el vorbeste scotish sau irish ca doar sunt parte din UK iar el e british.

Oana Doamne ce baieti frumosi ai. Si ce bine seamna unul cu celalat. Numai unul e blond si unul saten in rest sunt leiti, frumosi rau. Si ce peisaje de vis ati vazut...

La noi succes total, a doua noapte fara pampers si pipi la wc. Sunt in extaz. ( Nu si la 2 noaptea cand vrea la toilet, atunci imi vine sa-i zic sa se pishe pe ea)

Mergi la inceput

Carla nu nestiinta ma enerveaza, sincer nici eu nu stiu cele 51 state ale Americii exact unde sunt, sau Africii, insa ma enerveaza presupunerile, faptul ca nu a dat un search pe Google si ii venea cu super rezultat de ramaneam ca la dentist.Iar daca nu esti in stare pai atunci renunta la incercarea de a ma impresiona si gata.

Am colegi de servici care imi trimit mailuri in romana (cateva cuvinte) aproape zilnic, ma intreba "cum a fost in comunism? a fost greu? ce e de vizitat in Romania?" etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Carla nu nestiinta ma enerveaza, sincer nici eu nu stiu cele 51 state ale Americii exact unde sunt, sau Africii, insa ma enerveaza presupunerile, faptul ca nu a dat un search pe Google si ii venea cu super rezultat de ramaneam ca la dentist.Iar daca nu esti in stare pai atunci renunta la incercarea de a ma impresiona si gata.

Corect .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Oaana, ce zulufosi frumosi ai . Mor dupa buclele lor. Tu erai blonda cand erai mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

frumosi foc zulufosii, Oana . eu am o slabiciune pentru buclele voastre, poate si pentru ca n-am avut parte.
sa-ti traiasca, sunt superbi .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput