Strumfi de iul-aug 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna1 Poate bietul om a crezut ca romana este limba slavica din cauza asezari geografice a romaniei. Aici daca cienva imi spune ca acentul meu este foarte similar cu cei din rusia. De obicei le explic ca limba noastra este foarte asemanatoare cu limba care o vorbesc cei din Mexico (Americanii ii vad intr-o lumina defavorabila pe mexicani datorita nr ridicat de ilegali aici) tre sa ii vezi cum se uita la mine.

Mergi la inceput

claucia frumoase fetite ai tu. Iti sta tare bine cu amandoua in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Carla nu nestiinta ma enerveaza, sincer nici eu nu stiu cele 51 state ale Americii exact unde sunt, sau Africii, insa ma enerveaza presupunerile, faptul ca nu a dat un search pe Google si ii venea cu super rezultat de ramaneam ca la dentist.Iar daca nu esti in stare pai atunci renunta la incercarea de a ma impresiona si gata.

Sunt 50 de state in USA. Tu zici ca is 51, Obama zice ca is 57 Eu cred ca colegul tau de munca a fost sigur ca vorbim rusa (sau mai stiu eu ce alta limba asemanatoare).
Nici pe mine nu ma intereseaza cat de mult stie cineva despre Romania, majoritatea celor de aici o stiu ca parte a blocului Comunist. Faptul ca stiu macar atat ma impresioneaza, alti stiu cu exactitate unde este, alti iau din timpul lor sa invete cate ceva depre Romania, sincer eu nu cred ca este necesar sa faca asta nimeni pt mine special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

apropo de stiinta despre tari, spuneti repede unde e Congo, ce regim politic are, eventual clima, limba vorbita, organizare administrativa si ceva minimal despre istorie!! dar fara sa gugaliti!

asa-i ca habar n-aveti? pai atunci ce pretentie sa avem sa stie altii despre noi? hai, mai, ca nu suntem buricul universului.

lachi, aveti vreo reteta speciala pentru gemeni? te intreb pentru ca desi eu nu am in plan bb3, daca cumva ma loveste vreodata amnezia, vreu sa evit la maxim posibilitatea de a avea gemeni. e frumos, dar ma simt incapabila si numai gandul ca teoretic as fi putut sa am 2 Davizi cu toane in acelasi timp imi ridica parul in cap .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Deci intre mine si Obama am castigat eu ca sunt mai aproape de adevar. Ai dreptate, 50 states si 1 federal district zice gugal desi n-am aflat care e federal district.

Cristina pai tocmai asta zic, ca n-avea omul ala de ce sa incerce sa-mi scrie in romana, decat ca sa ma impresioneze, si cum n-a gasit romana a zis ca merge si rusa. Si nu uita ca tu esti in USA unde e scuzabil, eu sunt in Europa la 3 ore de Romania cu avionul, asa cum eu stiu ca scotienii inca mai vorbesc o limba personala pe langa engleza asa ar fi frumos ca daca nenea ala tot incearca sa ma impresioneze sa o faca in romana si nu in rusa. In rest, comunic f bine in engleza deci nu trebuia sa se chinuie atat sa ma salute intr-o limba total necunoascuta mie.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Viveloooo pai am zis eu ca trebe sa stie fara sa gugaleasca? Pai asta urlu eu aici, macar mama naibii daca gugalesti sa-mi scrii in rusa, gugaleste frate sa-mi scrii in romana ca se poate.

Congo parca era in Africa, clima hot, si vorbesc...congoleza? In nici un caz nu voi presupune ca vorbesc rusa.

Cu gemenii esti tare, am ras iar sigura in birou ca fraiera.

Mergi la inceput

Si acu' pe gugalite:

Stiati ca sunt doua Congo?

Republica Democatrica Congo (fostul Zair) si Republica Congo.

Se vorbeste franceza.

Mergi la inceput

DUpa ce am citit ca e clima constanta cam la 24-30 grade tot anul am decis: merg si eu cu Mychy in Congo.

Mergi la inceput

Luna, nu ziceam de individul ala neaparat, ca ala clar a cazut in ridicol. se mai intampla. dar cred ca e si problema noastra, ca daca sa zicem, omul in loc sa-si scrie in rusa, ar fi scris in germana (zic si eu, ca exemplu!), clar nu te-ai fi suparat asa tare. asa-i? .
cred ca suferim si noi un pic din cauza trecutului nostru si alaturam inevitabil rusia cu comunismul si comunismul cu suferintele noastre mai vechi, cu trecutul de care ne e cam rusine...

personal, cred ca a incercat sa faca un gest frumos, dar care nu i-a iesit, atingand fara sa vrea o coarda sensibila. ca o gluma buna spusa intr-un moment prost.

ps: azi sunt generoasa si nu ma supar pe nimeni. ma pastrez pentru maine, ca ma duc sa-mi platesc impozitul .

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

DUpa ce am citit ca e clima constanta cam la 24-30 grade tot anul am decis: merg si eu cu Mychy in Congo.

nu stiu daca mai sunt locuri, ca mai mult de jumatate dintre romani s-au inscris dupa alegerile astea .

pfuuu, e chiar mai bine decat imi imaginam in Congo .

_

Mergi la inceput