La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 23
CADIA spune:
anna, m-am gandit si eu dar am zis sa merg pe mana pediatrei asa ca sa vad ce se intampla peste 3 zile si apoi merg din nou la ea.Poate ma va trimite si la dermato.Oricum, a zis ca facem si analize de sange daca nu dispare dupa tratament.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
IRINA.C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisa79 Cadia,nu vreau sa imi bag nasul,nici medic nu sunt...dar sigur nu e dermatita atopica?? asta se accentuaza pe perioada rece si arata cam cum descrii tu acolo.oricum,multa sanatate va dorim ![]() 29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora! Va rugam un vot pentru ANA,multumim! |
Gand la gand...voiam sa i dau si linkul
http://www.kidz.ro/articol/Copil/1858/Blog-de-mamica-Ce-i-cu-dermatita-atopica.html
Dar oricum la dermatolog!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
miereamara spune:
Sa va spun drept eu am considerat ca nu pot sa imi exprim optiunea privind viitorul Romaniei pt simplul motiv pt care nu mai traiesc acolo, nu am dreptul sa votez un presedinte, sa iau hotarari in numele oamenilor din tara. Nu mai sunt la curent cu situatia politica, economica, nu am datele necesare in imi pot exprima optiunea in deplina cunostinta de cauza.
Dar ce? e invinuita diaspora pt voturi, sau cum? nu am inteles exact.
PS Oamenii astia sunt intr-o conferinta si eu stau aici cu inima la gat, ufff, de abia astept sa scap.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
CADIA spune:
| citat din mesajul lui IRINA.C Prednisonul are un efect ca sa zic asa de atenuare, paleativ , el nu este de cele mai multe ori un tratament altfel decat simptomatic---nu mereu, dar acum asa cred ca este in cazul tau.Propun asa: sa fie copilul vazut si de un dermatolog de copii.Eventual termini acum--doar 3 zile ai primit??? tratamentul si dc mai apar orice fel de manifestari, chiar si mai estompate iti recomand sa l vada un dermatolog.Alergie nu este la un aliment sigur.Si te rog sa mai observi ceva ca sa l ajuti pe medic: dc dispar la vitropresiune(la apasare) bubitele de care zici ca s ca niste ciupituri. Oricum ar fi nu e cazul sa fii exagerat de ingrijorata, dar sigur ca trebuiesc luate masuri, mai ales ca iarna este la inceput.Eu cred ca are legatura cu frigul. |
Prednison mi-a dat de joi seara pana azi dimineata si a spus ca dupa ltima pastilutza sa mai asteptam trei zile si apoi sa fecm analize.
Ma sfatuiesti sa ma indrept inspre un anumit spital pentru dermatolog de copii??
ITI MULTUMESC F>F>F>MULT
cristi_2003 spune:
| citat din mesajul lui miereamara Sa va spun drept eu am considerat ca nu pot sa imi exprim optiunea privind viitorul Romaniei pt simplul motiv pt care nu mai traiesc acolo, nu am dreptul sa votez un presedinte, sa iau hotarari in numele oamenilor din tara. Nu mai sunt la curent cu situatia politica, economica, nu am datele necesare in imi pot exprima optiunea in deplina cunostinta de cauza. Dar ce? e invinuita diaspora pt voturi, sau cum? nu am inteles exact. PS Oamenii astia sunt intr-o conferinta si eu stau aici cu inima la gat, ufff, de abia astept sa scap. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
ideea e ca fara diaspora castiga geoana
diaspora a votat cam 75% cu basescu, f putini cu geoana. si ei au schimbat rezultatul
de invinuit nu-i invinuiesc, dar atata timp cat nu traiesti aici nu ai cum sa stii cum e viata noastra de zi cu zi. umii sunt plecati doar sa munceasca un an doi si sa revina, altii sunt plecati si nu mai vor sa se intoarca niciodata.
CADIA spune:
lisa, IRINA

Din cate am observat pe Clara nu o mananca pielea pentru ca nu este deloc agitata si nu-si duce mana la fata pentru a se scarpina sau a se freca.
Clara a mai fost diagnosticata cu dermatita atopica cand era mai mica, dar s-a manifestat altfel.
IRINA.C spune:
In sistemul universitar din Bucuresti exista doar la colentina dr de acolo cea mai cautata este Tania Cristodulo.Nu stiu dc activeaza si in privat.Nu ai pt ce
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
IRINA.C spune:
HA! Nu conteaza...dermatita atopica e boala cu 1000 de fete!Deja inclin diagnosticul catre DA
POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
anna-mama spune:
Si noi am fost diagnosticati cu dermatita atopica de vreo 4 dermatologi. Vladut se umplea de bubite de la caldura in exces si niciodata la frig si nici chiar la ger, de cand a venit iarna ii este f bine pielicicii lui.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
CADIA spune:
INCA O DATA FETELOR,MII DE MULTZUMIRI.
M-AM MAI LINISTIT PUTIN.VA TIN LA CURENT
MA DUC S-O TREZESC PE GAZA CA DOARME DE VREO 3 ORE.![]()