La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Acolo Cadia.Vezi simptomele pt ca numai tu stii exact cum face...dar imi seamana rau

Lisa am incercat cu Radu sa mi dau seama cum naiba a fost de atata diaspora il voteaza si am realizat ca e posibil sa fie vorba de votul anticomunist in genere...Radu insa considera ca multa lume plecata nu stie exact cum e treaba aici si chiar adauga " nu-l cunosc pe domnul Boc, culmea incompetentei"

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

lisa, alergia nu e de la frig, este intretinuta de fri, cel putin asa mi-a spus pediatra

IRINA m-am uitat fugitiv pe googel dar nu sti ce sa zic, pentru ca n-am observat daca inainte sa se inroseaca, pielea sa devina albicioasa.Mai citesc.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

haha Iulia,asa e! Am trecut si noi prin faze de genul,cele mai misto jucarii erau:telefoanele,telecomenzile si ghetele mele.

am uitat sa va spun: A NINS!!! Iesim cu sanuita,i-am cumparat www.amazon.com/gp/product/B000JSSU78/ref=s9_simp_gw_s0_p200_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1KGWVZJ2BY34QT5ETDZ7&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846" target="_blank">asa ceva,rosie

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Eu n-am votat pt. ca cea mai apropiata sectie de votare a fost la Chicago, 4 ore distanta. Sunt primele alegeri la care n-am votat. Cred ca l-as fi votat pe Geoana, in speranta ca poate schimba ceva, Basescu am vazut ce-a facut (desi am avut sperante mari si cu el...). Ce-o sa fie, nu stiu, da' nu cred ca prea bine.
Asa e, Irina, e greu aici cu stepurile si apoi rezidentiatul care e platit prost de tot desi lucrezi de te-ndoi, Franta suna mai bine

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Si la noi a nins, dar nu cred ca-i suficienta zapada pentru saniuta,noi o avem pe asta http://couponing.about.com/od/toysgames/ss/0_3_top_pick_2.htm

Lisa, sa ne tii la curent cu cumnata...cam cat tine faza cu cabluri etc., trece?

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

IRINA, AM GASIT ASTA PE NET:"Manifestarile clinice, in cazul acestui sindrom, sunt urmatoarele: extremitatile, in special degetele de la maini si de la picioare, dar si nasul sau urechile, devin albe si se simt amortite, ca dupa cateva minute sa devina rosii si calde. "de

Ideea este ca ii sunt afectatii obrajii dar in felul urmator: ii apar cateva bubite rosii exact ca ciupiturile de tantar ca aspect, apoi se inmultzesc pana se unesc.
Din fericire azi cat timp am fost afara am obs ca i s-a atentuat foarte mult, adica a avut doar cateva bubitze rosii. Sa fie efectul Prednisonului si sa fie de scurta durata???

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cadia,de ce nu mergi cu Clara sa o consulte un dermatolog, cred ca ar fi cel mai bine.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Prednisonul are un efect ca sa zic asa de atenuare, paleativ , el nu este de cele mai multe ori un tratament altfel decat simptomatic---nu mereu, dar acum asa cred ca este in cazul tau.Propun asa: sa fie copilul vazut si de un dermatolog de copii.Eventual termini acum--doar 3 zile ai primit??? tratamentul si dc mai apar orice fel de manifestari, chiar si mai estompate iti recomand sa l vada un dermatolog.Alergie nu este la un aliment sigur.Si te rog sa mai observi ceva ca sa l ajuti pe medic: dc dispar la vitropresiune(la apasare) bubitele de care zici ca s ca niste ciupituri.
Oricum ar fi nu e cazul sa fii exagerat de ingrijorata, dar sigur ca trebuiesc luate masuri, mai ales ca iarna este la inceput.Eu cred ca are legatura cu frigul.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Iulia,Ana nu mai are treaba cu cablurile de vreo 2 sapatmani,dar a durat ceva,in schimb a dezvolatat p adevarata pasiune spre teelfonul meu,am o poza cu ea pe ecran si cand se vede moare de ras.

Cadia,nu vreau sa imi bag nasul,nici medic nu sunt...dar sigur nu e dermatita atopica?? asta se accentuaza pe perioada rece si arata cam cum descrii tu acolo.oricum,multa sanatate va dorim

Cu cumnata...va anunt eu ce se intampla...odata ce aflu!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sutn la scoala, astept, mersi pt urari!
Mi-a venit ciclul, acum, ma doare burtaaaa...

Irina referitor la medici, am f multi prieteni care au fost medici in romania si acum sunt in programul de rezidentiat aici.

Ei au venit initial pe cercetare, la phd sau post doctorate si in felul asta au strans bani ca sa-si poata da stepurile aici. Dar sa stii ca e munca multa cu cercetarea, tb sa stai la laborator de dimineata si pana seara, cresele sunt scumpe, tb neaparat sa aiba sotul job ca sa va descurcati pt ca un phd nu e platit tocmai stralucit.

Dupa ce iti dai stepurile intri la rezidentiat, se castiga cam 70000/an, f putin in comparatie cu real doctors, dar who cares, pt ca dupa ce termini ai banu garla,plus satisfactia ca lucrezi intr-un mediu cu totul si totul diferit fata de spitalele romanesti.

Gandeste-te si la ruta asta, cei mai multi au venit aici pe cercetare in microbiology, cancer, etc. Este o varianta. e mult mai greu sa dai stepurile in ro,pt ca dupa aceea tb sa ai interviuri pt rezidentiat ceea ce inseamna ca tb sa calatoresti in state, nu tocmai usor.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput