La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Cadia scrie mi pe PM sau aici mai detaliat ce vrei sa stii.
Lisa tocmai ti-a multumit Basescu.Sa stii ca as veni si eu acolo dar medicii sunt ciumati in USA tre sa dam 3 stepuri , in 2 ani din viata pierduti si cam 10 mii de dolari.
Oricum e legal dar nu e moral.Eu mor de foame aici, nu tu si nici Mirela in Olanda.Chiar deloc.In Buc si in general in Rom Basescu a pierdut la diferenta mica,dar a pierdut.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ce norocoasa e Clara cu asa cadouri!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

anna, nu stiu 100% daca este alergie dar asa mi-a spus pediatra.

De fapt cand iesim afara, in frig, i se fac bubitze ca ciupiturile de tantar care se unesc si astfel i se inrosesc obrajorii foarte tare, de fapt devin aproape vinetii, doar conturul ochilor mai este alb.
Daca frigul ii patrunde si la manutza, de exemplu, acelasi lucru pateste si acolo, se umple de bubitze ca ciupiturile de tantzar.Toate ii trec cam la juma de ora dupa ce intram la caldura.
Pediatra a zis ca este o alergie la alimente intretinuta de frig si ne-a dat Prednison 5mg. Daca nu-si face efectul vom face analize de sange, pentru imunitate.Asa s-a exprimat.
Oricum sunt .f.ff. ingrijorata pentru ca azi dim am terminat tratamentul si cand am iesit afar iar i-au aparut dar mult mai putine si nu asa de grave.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

IRINA, acum am vazut ce ai scris tu.
Daca nu le deranjeaza pe fete putem vb aici

Am scris putin mai sus, in mare despre ce este vb. Nici nu stiu altceva ce sa-ti mai spun.
Mi-a zis pediatra ca sa astept 3 zile dupa ce terminam prednisonul si apoi sa vedem daca mai apare; intre timp tinem si un regim alimentare f.f. strict. Apoi daca nu dispare vom face analize si e posibil sa trebuiasca sa scadem imunitatea.
Am inteles bine????

Scuze daca m-am exprimat cam din topor

Mergi la inceput

IRINA tu ce ma sfatuiesti dupa cele 3 zile de la terminarea tratamentului, sa mai fac ceva investigatii, sa merg si la alt doctor???
Sunt foarte bulversata. Daca ai vedea in ce hal i se fac obrajorii pur si simplu izbucnesti in lacrimi.

Mergi la inceput

seamana cu ceva numit sindrom Reynaud....lasa ma sa citesc , citeste si tu.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

dupa ce citesti zi-mi dc seamana.Eu la asta ma gandesc.

POZE BOTEZ ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Irina,imi pare rau ca gandesti asa. diaspora este o mica parte dintre votanti.adevara decizie trebuie sa fie luata in Romania,unde este majoritatea,dar ...intr-un final suntem mamici,prietene virtuale,nu putem gandi toate la fel.

Cadia,esti sigura ca e alergie...ca eu n-am auzit sa se faca de la frig,poate ma insel!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Moama, cat ati scris...
Pyc, nasoala faza cu pacientul, yuk.
Ledi, sper sa reusesti sa recoltezi sange.
Naty, greu cu sprintzara mica. Si Carla mea e ca un vultur, se repede si inhata rapid ce nu-i permis. Jucariile abia daca le mai baga in seama, cabluri, carti, papuci, hartii, telecomenzi sunt ceea ce o intereseaza. Nu stiu, zau, de ce-i mai cumpar jucarii.
Andreea, bine ai venit la noi.
Cadia, sper sa rezolvati cu alergia, cam nasol. By the way, voi le dati cu crema pe obrajori cand iesiti la frig?
Miere, bafta multa!
Porumbita, faina petrecere, iar tu arati super, nu stiu pe unde mai ai grasimi ca zau nu se vede.
Admirat si craciunita Alexia si craciunelul Carol, niste frumosi, ce mai...
Anna, sper sa se faca bine puiul tau, sa nu se agraveze.
Aalina, pe unde umbli?

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

nici nu stiu unde sa citesc
dau acum pe googel

Mergi la inceput