La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare fetelor si puiutilor/puiutelor!!!!

Am revenit si noi dupa muuuulta vreme.

Am fost plecati prin vacante si pe la neamuri si cand sa ne linistim si noi i-a aparut dsorei Clara o alergie de toata "frumusetea".
Cel putin asa se crede deocamdata ca ar fi o alergie care este intretinuta de frig. Adica apare la contactul pielii cu frigul (daca pot spune asa).

In rest in fiecare zi am fost zilnic la masaj pentru picioruse (TALUS VALGUS)cu Clara si eu la gimnastica medicala (discopatie lombara).

Deci cam astea ar immotivele pt care nu am mai putut intra de loc.

Am citi putin printre randuri, am "vazut" lume noua si niste copilasi superbi.

Va pupicesc pe toate, CA TARE IMI ERA DOR DE VOI.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Sa mai scriu repede cate ceva pana nu se trezeste Clarutza.

Naty, sa inteleg ca dsoara Nadia este vreo viitoare gimnasta (avand in vedere sariturile din premergator)? Im pare rau pentru cum percepe Ioana serbarea, dar poate totusi se razgandeste pe ultima suta de metrii.

Alinuk, Alina1976, bebelusi, sunt individioasa pe poza cu voi.Sunteti tare frumoase.

Ledi, David este de-a dreptul superb.

Fetelor, dati-mi si mie adresa si parola mailului comun sa mai vad si eu cum au crescut licuricii noastrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cadia - e grea gimnastica pt discopatie? ca si eu trebuie sa merg de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele
Vladut nu are febra, nu rosu in gat, nu tuse, doar curge nasul la greu (mucisori transparenti) si rar stranuta, de asta ma gandeam ca nu e virus, ci ca o fi transpirat ieri si l-a prins cumva frigul. Burtica e mai bine, cred ca nu are legatura cu raceala.
Si nu stiu daca sunt mama denaturata , dar eu i-am respectat programul de iesit afara, am fost de doua ori.

Cadia , bine ai revenit! Sanatate multa Clarei!

Lisa, nu te intreb cum a fost aseara Anusca ce a primit de la nasi?

Andreea, bine ai venit!

Micola, mai scrie-ne! Ce mai face Alexutu, s-a bucurat de Mos Nicolae?

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Naty, ce sperietura! Sper sa nu fii inghitit nimic. La tine e si greu sa o pazesti, Ioana are tot felul de jucarii si nu poti sa le tii ascunse.
Imi pare tare rau ca inca ii e frica Ioanei de serbare. Cand e serbarea?

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

cristi, chiar nu este grea. Eu o fac cu placere, abia astept sa merg maine.

anna-mama, si Clara este mucioasa de vreo 4-5 zile si i dau Vibrocil si Pivalone.Initial avea mucii transparenti si in cantitate mai mica iar acum vad ca s-au ingrosat si inmultit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

hahah...Ana a primit un costumas(ROZ),dar eu am primit ciocolata...vreo 3 cutii(una are 300de grame)...no...si cum sa faci cura de slabire????

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Sunt foarte ingrijorata cu alergia Clarei asa ca IRINA C., atunci cand mai intri, am sa te rog sa-mi dai un sfat. Iti multumesc frumos.

Mergi la inceput

lisa, si eu am primit o cutie maaare cu bomboanele mele preferate si am intrat si eu la regim de 1 luna.

Clara a primit hainutze, jucarii de baie si abtipilduri cu printzese fosforescente. Abia astept sa le montam.

De Craciun deja dsoara are cadoul cumparat, de la bunici o masinutza Chicoo 4 in 1 si de la mami si tati un cos de jucarii superb de la miniblue.

Mergi la inceput

Lisa, si eu care credeam ca-mi zici ca a primit Anusca o jucarie, tare nu stiu unii ce-i bucura pe copii. In schimb ciocolata suna bine, si daca e cadou trebuie sa te sacrici si sa mananci

Cadia, saracuta Clara, toate pe capul ei, mucisorii ii mai lipseau. Cu alergia, poate are pielicica sensibila si gerul i-o usuca mai tare si din cauza asta apar bubitele. Ce fel sunt bubitele?

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput