La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
Porumbita spune:
aoleu.... eu urasc psdul ... numa ca acum nu partidul trebuia votat ci presedintele...
si nu imi vine sa cred ca iar o sa avem 5 ani de scandaluri si nesimtire...
trist rau... nu avem nicio sansa reala sa mai inaintam si noi un pic ca si tara
basescu mi se pare dicator si demagog,... nu a facut nimic nici ca primar si nici ca presedinte (si ce mari sperante am avut acum 5 ani cand l-am votat)
miere bafta multa...
andreea37 spune:
Buna ziua tuturor!
Vreau sa ma inscriu si eu la Licurici de ian-feb 2009, cu Ana Alexandra ,fetita mea dulce care are 10 luni si jumatate si nu reusesc. Nu am nici mult timp sa stau la calc, numai cand doarme ea....ma ajuta cineva?Multumesc.
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama sunt f suparata, cum l-am lasat ieri fara mine, cu tati cum mi-a racit, si mi se pare ciudat sa fie doar o coincidenta. Ii curge nasucul rau si in plus are si diaree, o avea legatura una cu alta sau sa cred ca i-au dat socrii ceva de mancare care nu i-a priit? Offf....Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009) Poze Vladut la 9 luni www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni |
Anna eu cred ca daca are azi muci .... virusul e luat de cu vreo 3 zile in urma... nu de ieri cand a stat cu tati..
:) nu intotdeauna sunmt ei de vina (si eu am tendintza asta... mereu ma straduiesc sa mi-o reprim)
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
IRINA.C spune:
Offfff......am fost sa ma tund, as fi vrut sa mi tund si spal si creierul asa is de suparata inca.Nu s-a inteles deloc ideea ca nu votezi partidul, B a prins f bine cu "impotriva comunistilor' cu idei simple si fixe...care prind la mase, idei banale , populare iar prostanacul nu l-a combatut cum merita.Nimeni nu i-a cerut socoteala pentru casa insusita, pt cum un notar la tara castiga si are cam cat are fiica-sa, pt afacerea superba din Rusia cu care s-a laudat la dezbatere care este condusa de singurul condamnat din dosarul flota..asta este.De altfel a pierdut pe mana lui mister Geoana.
Sotul meu spunea ca dc 5 mil de oameni pot gandi asa inseamna ca ne meritam soarta.Imi placea cum adm forumului traind in alta tara era f vehementa.Se pare de altfel si cred ca va deveni oficial ca in tara a pierdut si a castigat efectiv cu voturile din diaspora.Dar si USA a trait cu Bush...inca un mandat cu scandalul din Florida...insa am jurat ca nu ma prinde finalul mandatului lui aici.Sa ramana si sa traiasca bine cine mai poate...
Anna cred ca tre sa tratezi pn una alta diareea cu regim.Si mai vezi.Nu raceste in 24 ore are dreptate Bebelusi, macar 48-72 ore de incubatie exista mereu.Sanatate baiatului cu falcute
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Andreea, bine ai venit 
! Trimite un PM userului IanFeb09 cu datele tale (data de nastere a fetitei, greutate la nastere etc + data ta de nastere) si or sa te treaca fetele care se pricep/au parola pe listuta. Da' si fara sa fii pe listuta noi te primim in gasca
. Povesteste-ne despre licuriciul tau Ana-Alexandra 
Inca o data, bine ati venit in trupa vesela
!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
blackgirl0 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Offfff......am fost sa ma tund, as fi vrut sa mi tund si spal si creierul asa is de suparata inca.Nu s-a inteles deloc ideea ca nu votezi partidul, B a prins f bine cu "impotriva comunistilor' cu idei simple si fixe...care prind la mase, idei banale , populare iar prostanacul nu l-a combatut cum merita.Nimeni nu i-a cerut socoteala pentru casa insusita, pt cum un notar la tara castiga si are cam cat are fiica-sa, pt afacerea superba din Rusia cu care s-a laudat la dezbatere care este condusa de singurul condamnat din dosarul flota..asta este.De altfel a pierdut pe mana lui mister Geoana. Sotul meu spunea ca dc 5 mil de oameni pot gandi asa inseamna ca ne meritam soarta.Imi placea cum adm forumului traind in alta tara era f vehementa.Se pare de altfel si cred ca va deveni oficial ca in tara a pierdut si a castigat efectiv cu voturile din diaspora.Dar si USA a trait cu Bush...inca un mandat cu scandalul din Florida...insa am jurat ca nu ma prinde finalul mandatului lui aici.Sa ramana si sa traiasca bine cine mai poate... Anna cred ca tre sa tratezi pn una alta diareea cu regim.Si mai vezi.Nu raceste in 24 ore are dreptate Bebelusi, macar 48-72 ore de incubatie exista mereu.Sanatate baiatului cu falcute POZE BOTEZ ANDREI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI POZE ANDREI mami cea mai fericita ![]() |
Irina, fix aceleasi idei le impartasesc si eu!
Daca stii oleaca franceza, uite aici un site pe care eu il studiez de ceva vreme (cam de cand se preconiza ca iese iarasi Baselu' www.movingpeople.ro
DarkBendis spune:
Irina, mi se pare un pic "unfair" sa se dea vina pe diaspora (desi aprox. 50% din romanii care au votat felicita acum diaspora)... cand rezultatul a fost aproape 50-50... si mai putin de 60% din populatie s-a prezentat la vot. De ce nu sunt acuzati romanii de "acasa" care nu s-au prezentat la vot...sigur erau mai multi decat diaspora si rezultatul lor ar fi avut o semnificatie mai mare. Inca din Turul 1.
Eu nu am votat... din motive de pasaport expirat. Dar cum am mai zis, nu stiu pe cine as fi votat. Poate, pe Antonescu. Dar dupa ce l-am vazut ca intra in coalitie cu d'alde Nastase 7 Case, Patriciu, rebenciuc et Co... acum nu l-as mai vota. Multi au votat pe principiul "din doua rele aleg raul cel mai mic" (fie ca el e reprezentat de Geoana sau Basescu) - si asta si in tara, si in strainatate. Oare nu poate scoate Romania un candidat "curat", neimplicat in afaceri murdare, care sa lucreze cu oameni "curati" si neimplicati in afaceri murdare? De ce oare trebuie sa fie nevoiti romanii sa aleaga "raul cel mai mic"? Oare nu e loc si de "bine"?
Asaaa... si cum ti-am mai zis si mai demult... daca vreti sa va mutati incoace noi avem un spare bedroom pana una-alta
De medici buni e nevoie peste tot

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
Andreea,bine ai venit. sa ne spui mai multe despre voi. si da,trimite un PM la ianfeb2009. PM trebuie activat din contul meu!
Pyc,imi pare rau!
Anna,laa ca trece repede
bebelusi,felicitari pt premiul sotului tau!
Dark...
Irina(miere),break a leg!!!
restul fetelor
nu ma intrebati de ce seara am avut
. azi primesc extrasele de la cont...sunt curioasa![]()
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
lisa79 spune:
P.S. Eu am votat cu Basescu...nici cum nu l-as fi votat pe GEOANA care il are in spate pe marele comunist ILIESCU!
Asa cum a zis aDark,din doua rele,alegi pe cel mai putin rau.
daca intra cu altcineva in turul 2,era altceva...asa...nu am avut de ales.
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
anna-mama spune:
Miere, tinem pumnii. Bafta!
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni