La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
cristi_2003 spune:
oho
poveste lunga cu dra
e fiica nasilor lui si cel mai mare factor trau,atizant din viata lui carol
de ziua ei (1 an) acum o luna l-a pupat pe obraz - si al meu sfios cum e a urlat 2 ore , apoi statea ca pe ace cand o vedea. pana la urma toata seara a acceptat sa stea numai la barbati in brate
la plecare l-a muscat de mana de aproape i-a dat sangele
in parc l-a muscat iarasi
de atunci al meu cand vede bebei de varsta lui si pana in 2 ani incepe sa urle de nu mai poate
ce fac femeile din om
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Si eu am baricadat camera in care stam mai tot timpul dar se duce tot unde nu are voie, imi e frica de niste sertare pe care sta tv ul ca tort alea il atrag si poate cadea tv ul pe el. Il atrag toate firele, prizele, caloriferul, vrea in bucatarie unde e gresie si tot asa.... Am si eu cateva intrebari 1 Cand le putem da legume nefierte? 2 Cat peste ii pot da pe zi/saptamana? 3 Cat ou ii dati pe saptamana si in combinatie cu ce?ca eu nu prea stiu Mami puiutului Vlad Mihai "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
1. eu i-am dat de ceva vreme morcov.. ideea e ca altceva din legume...nu prea se preteaza (o sa incerc o salatica cu albitura si morcov si
2.peste cam o data pe sapt (eu ii dau cam la doua trei... )
3.oushor cu spanac, cu branza si iaurt, cu mamaligutza
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
pyc spune:
Inteleg ca a iesit Basescu? Noroc cu voi ca mai aflu si eu stiri. Nu le am cu politica recunosc si-s tare dezinteresata si fara constiinta civica si cetateneasca, am votat o singura data (si atunci dusa cu forta pe sus de ai mei:)) cand era de ales intre Basescu si Vadim.......vad ca nici acum nu e mai bine. Vb lui Dark, am avut de ales iar intre 2 nebuni! Nu imi explic insa cum de nu se baga atatia altii in politica, ca doar e plin de romani fosti studenti in cele mai mari univ din strainatate si unii chiar s-au intors in tara.......dar cum totul merge pe pile.......
La mine numai necazuri in weekend! Mi-a murit un pacient spanzurat in salon!!! Groazanic! Nici nu-l stiam, ca a venit noaptea prin urgente si m-am trezit cu el dimineata pe sectie....nici nu am apucat sa-l vad ca s-a si spanzurat imediat dupa micul dejun, cu cordonul de la soneria de alarma! No va dati seama agitatie pe mine, chinuie-te sa desfaci nodul, masaj cardiac etc etc........apoi agitatie cu reanimarea, cu politia etc etc Si inca nu e gata totul ca trebuie sa fac mii de rapoarte, gen ancheta si habar nu am sa fac asta, ca doar nu-s inspector de politie! Acum sper sa nu depuna familia plangere......desi personal nu sunt vinovata cu absolut nimic, nici macar nu l-am vazut pe om.......dar daca e scandal intotdeauna medicul e responsabil!
In plus mi s-a stricat laptopul (nou, luat de 3 saptamani).
Partea buna e ca bebe nu a avut nicio reactie dupa vaccinul de gripa porcina! Dar absolut nimic!Il mai vaccinez peste 3 sapt cu inca o doza si gata am scapat!
Paul e atras de absolut tot, permis sau nepermis, prefera net tv, laptop, telecomenzile, firele, cablurile, prizele, rotile de la carucior pe care le linge..... Casa e securizata, pot merge linistita la baie si sa il las in orice camera...e mai bine si pentru el asa si pentru mine ca nu sunt obligata sa strig nu nu nu toata ziua:)
A venit mosu si la noi, dar i-a adus masuta de activitati programata initial pentru Craciun, ca sa mai faca si el economii!
Mie nu mi-a adus nimic mosu, desi am fost cuminte!
miereamara spune:
Deci a iesit Base! Nu ma pot pronunta mai ales pt ca nu mai sunt la curent cu situatia politica, insa as fi preferat un suflu nou la predesentie, cred ca Crin antonescu ar fi fost o alegere...in fine..
Am citit ca tb evitat Nu, nu excesiv, adica nu pune mana acolo, acolo, si pastrat pt situatii cu adevarat importante.
Alternativa ar fi, atunci cand incearca sa ia un obiect interzis, sa ii spunem : Lasa obiectul acela acolo si atras copilul spre alta activitate. Mie nu imi iese intotdeauna:)), cred ca tb sa ai o stapanire de sine absolut remarcabila sa faci tot timpul asta.
Noi avem probleme mari cu muscatul, ma musca in continuare pana la sange, am picioarele ciuruite, efectiv nu stiu cum sa ii mai explic.
Culmea, numai pe mine ma musca!
Azi am interviul, de la 10 la 4 asa ca ne vom auzi mai tarziu, am niste emotii...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Naty spune:
ledi am vazut si pozele cu David, e asa de dulce ...
Imi place chestia aia inalta (un fel de cilindru ???) de unde o aveti?
bebelusi eu ii dau:
- ou de 3 ori pe saptamana, dar nu prea il mananca, nu-i place
- peste cam o data pe saptamana;
- legume: numai morcov sa-l molfaie
irina
misto va distrati cu Ochila. Nu rad, ca si noi tot pe-acolo suntem!
miere si Nadia e interesata de absolut tot ce e interzis
Incercam si noi sa strangem dar e tare greu mai ales cu jucariile Ioanei, caci le strang si in 10 minute sunt iar insirate.
Insa exista si copiii care nu sunt asa, Ioana de exemplu niciodata nu s-a dus la prize; de fire mai tragea, dar nu cu mult spor.
Apropos, dimineata am inghetat - incercam s-o trezesc pe Ioana, iar Nadi era in premergator si bantuia prin casa. La un moment dat nu am mai auzit-o vorbind si m-am alertat; cand m-am dus la ea am constatat ca era foarte ocupata fiindca reusise sa ia un saculet cu vreo 30 de jucarioare mici-mici, cam cat o unghie, pantofiori, animalute, etc, pe care le foloseste Ioana la castelul cel mic (avem 3 castele
). I-am smuls ce aveam in mana si dupa am constatat ca toate celelalte erau in premergator, langa ea, le adunase cred pentru mai tarziu ...
Sper ca n-a inghitit vreuna!
Nu stiu cum naiba a luat sacul ala ca era pus destul de sus, in mod normal nu putea sa ajunga, cred ca s-a ridicat pe varfuri si si-a facut vant in sus (am mai vazut-o o data facnad asa).
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
DarkBendis spune:
Ziua buna!
Asadar se pare ca Basescu! Chiar nu stiu ce sa zic despre alegeri... la fel nu stiu cum as fi zis daca ar fi iesit Mircea Geoana (nu am nimic cu el personal, ci cu cei din spatele lui... Nastase, Hrebenciuc, Patriciu... si nu in ultimul rand "cu voia dumneavoastra" tatucul Iliescu). Oooofff!!
Pyc, imi pare rau ca s-a lasat cu o noapte furtunoasa la spital. Sper sa nu fie probleme pentru tine. 
Sanatate multa la toti bolnaviorii mari si mici!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Miere, MULTA BAFTA la interviu!!! Da-i gata pe toti!!

Tin pumnii!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Naty spune:
irina
Sunt perfect de acord cu ce ai spus cu Base, parca mi-ai luat vorbele din gura...
Nu-mi vine sa cred ca il mai vedem pe asta atatia ani! 
Crin nu a avut sanse (cu toate astea eu l-am votat si am sperat pana in ultimul moment), chiar daca in Bucuresti si celelalte orase mari a fost votat masiv. Dar in tara ...
ledi offf nu stiu ce sa zic, de ce nu vor sa recolteze?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
cristi_2003 spune:
pyc groaznica situatie.
da miere, si noi tot antonescu vroiam, da daca nu a putut fi el, am sperat macar sa fie aliatii lui. asta este. diseara chiar o intreb pe matusa mea cum se poate pleca in canada, daca nu pt noi, macar pt copilul asta saracul, el sa aiba o sansa mai buna in viata.
crisspy spune:
Am gasit la centrul medical Matei Basarab...insa vor ca pacientul sa vina cu recipientul la purtator 

Are cineva idee unde gasesc EDTA tube?
gashca
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009