La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Unde-i greu sa traiesti a pierdut Basescu si pe diaspora: Afganistan si Kosovo victorii clare G la 60% asa cum in SUA si Canada Basescu a luat 80%.Acum e destul de clar: B are 70 mii de voturi in plus la total iar in diaspora B a primit 115 mii si G 31 mii deci cam un plus de 80 mii de voturi pe diaspora.Sa nu uitam sa multumim si Moldovei

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Nici eu nu am fost la vot,chiar nu stiam cu cine sa votez pentru ca eu pe Basescu ca presedinte l-am apucat foarte putin iar pe Geoana deloc.
Iry bafta la interviu, cred ca si eu asa avea emotii cat casa .
Anna sanatate lui Vladut, poate nu-i nimik grav.
Cadia sper sa o scoateti la capat cu alergia Clarei.

Sanatate la toti licuricii bolnavi, sa va faceti bine cat mai repede.

Noi tocmai am terminat cu herpangina, si-a revenit complet si cu pofta de mancare.Sa vedem ce mai urmeaza in sezonul asta, ma rog sa ne ocoleaza gripa porcina.

Pyc urata faza cu spanzuratul.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cris, ce bine ca i-a trecut Dariutei! Cu somnul cum stati?
Trebuie sa fac ceva de mancare si nu prea am chef

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, sa stii ca ma intrebam ce mai este cu tine de nu mai intri. Imi pare rau ca puisorul tau are problemute, dar o sa ii treaca, fii fara grija.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

http://www.gandul. info/opinii/vot-cu-dezinfectie-515803
Cititi si voi va rog , mi se pare ca exprima cel mai bine realitatea.
Vedeti ca e spatiu intre gandul. si info

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iulia adoarme la ea in patut si pe la 3-4 incepe maraiala ca vrea in pat la mine .Daca o iau in pat adoarme la loc instantaneu, nu mai are nimik .

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cris, bine ca adoarme totusi la ea in patut. Carla si-a revenit cu somnul de cand ne-am intors de la munte. Sper s-o tina.
Ma apuc sa citesc articolul din Gandul.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Cadia, sa stii ca ma intrebam ce mai este cu tine de nu mai intri. Imi pare rau ca puisorul tau are problemute, dar o sa ii treaca, fii fara grija.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

miere, bafta la interviu! Iti tinem pumnii!

flowerbee, am vazut-o pe alexia craciunita, e asa draguta !

porumbita, am vazut si pozele voastre, se vede ca v-ati simtit bine! Nici eu nu vad urma de grasime, arati f bine!

irina.c, doctorii aici castiga ffff bine. O prietena de a mea, medic, pediatru, lucreaza doar part time, pt vrea sa petreaca timp cu fetele, castiga in jur de $120.000/an..full time ar mai mult de dublu. Si cred ca se poate si mult mai bine, depinde de domeniu si clinica/spitalul unde lucrezi...ea nu s-a agitat prea tare, si-a gasit ceva aproape de casa...mai nasol e cand are garzi, si de multe ori pica de cand e vreo sarbatoare, dar oricum bine platita si sta si mult pe acasa. E greu intr-adevar pana ajungi sa practici. Ea a venit aici prin job-ul sotului si a petrecut vreo 2 ani in alt stat, departe de familie, pana a reusit sa termine rezidentiatul. Si acum are mult de invatat, nu stiu exact ce si cum, dar se pregatea pt un test, se pare ca doctorii au teste periodic?

Eu am votat cu Base si la fel cel putin 80% din cei care au votat la aceeasi sectie de votare, si nu a fost un vot pro-Base, a fost un vot anti-Geoana. Daca ar fi ajuns Antonescu in turul 2 cu siguranta l-as fi votat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cris30, sa dea dzeu sa o scoatem la capt cat mai bine si mai repede.

Eu din fericire nu am probleme cu Clara cu somnul, doarme toata noaptea neintrerupt, mai putin unele momente in care isi pierde suzeta si trebuie s-o mufezdin nou la ea.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput