La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
lisa79 spune:
La multi ani celor ce poarta numel de Nicolae/Nicoleta!
Jumperoo avem si noi,este super distractiv,eu nu o mai pun pe Ana in el ca e mare deja si imi e frica sa nu se rastoarne,dar eainca se joaca cu jucariile ,stand in picioare.
Fetelor ati fost la vot??? noi mergem imediat![]()
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
flowerbee spune:
Buna fetelor,
La Multi Ani de Mos Nicolae! Sa ne traiasca toti licuricii, mamicile si taticii numiti asftel!
La Multi Ani licuricilor care au facut azi si ieri lunite!
Vladut, scumpul meu, sa traiesti si sa te faci bine repede, ca mami Patri e tare ingrijorata!
Porumbita, din pacate, eu nu m-am putut vedea cu Patricia pt ca am fost cu sora mea sa vedem ce este cu troboflebita.
Cami, Alexiuta papa bine, slava Domnului, de vreo 10 zile, de cand nu au mai aparut dintuci. Insa a avut o perioada de vreo 2 saptamani cand nu stiam ce sa mai fac cu ea pt ca nu manca aproape deloc. Irina imi e martora pt ca am stresat-o cu lamentarile mele. De cand ii fac supa cu carne de vita, papa bine si supa. Dra Fasolica are aprox. 9.300 g, insa lungimea nu mai pot sa o masor, dar cred ca are peste 75 cm.
Am primit pachetul de la Mothercare! Si ce scandal le facusem pt ca nu venise pe 1 decembrie, cum era stabilit. Stiti de ce? Din cauza Postei Romane care nu mi l-a livrat la domiciliu cum trebuia. Cu o zi inainte de a-l da retur, m-au sunat sa il ridic. Bine macar ca m-au sunat.
Am pus pe contul comun pozite cu Alexiuta-Craciunita.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
miereamara spune:
Mi s-a stricat laptopul meu si acum tb sa intru de pe cel al lui Luc, care a fost tot al meu si i-l dadusem lui si acum trebuie sa i-l iau inapoi
.Laptopul acela a stat defect 2 ani pana cand l-a trantit A. de pamant si a inceput sa mearga. Poate ar trebui sa i-l dau si pe cel care tocmai s-a stricat. Oricum barbate-miu e tare suparat!
Nu-mi place sa stau la pc, pt ca ar trebui sa stau in birou, la calculatorul din sufragerie nu pot scrie pt ca vine Aidan si imi bate in taste, iar amandoua laptop-urile au cardurile wireless stricate, groaznic...ma oftic pt ca mi-am piedut toate pozele cu Aidan, sper sa le pot recupera, tb sa cumpar un enclosure ca sa le luam direct de pe hard disk.
In fine...
Korrucia eu il las pe Aidan sa cada, nu mai schitez nici o miscare, doar cand vad ca se indreapta cu capul spre vreun perete, atunci intervin dc mai este timp
, dar de cele mai multe ori impactul se produce in 2 sec.
Trebuie sa invete sa cada, sa prinda curaj sa se ridice si sa o ia de la capat. Desi imi tresare sufletul de fiecare data, mi-am impus sa il las sa invete din propriile greseli, si-a trantit de 5 ori sertarul peste degete pana cand a invatat ca tb sa fie atent la asta.
Canuta din mana e pt echilibru, haha, are senzatia probabil ca il ajuta in vreun fel, nu o tine intotdeauna, mai mult la inceput statea cu ea in gura si balanganea din maini:))), el bea f multa apa.
Am avut un weekend mai ciudat, nu prea sunt in apele mele, aseara am iesit la dinner cu prietenele mele (fara copii) si am mancat niste seafood, nu prea mi-a priit.
Am vazut ca toti copilasii au fost cuminti si au primit cadouri frumoase de la mos, bravo, se vede din poze ce cumintei sunt:))
Edit: voiam sa va spun ca Aidan s-a rasturnat cu jumperul pe la 7 luni, l-am dat de urgenta a doua zi, pt ca se ducea la el si tragea de barile acelea pana cand il rasturna peste el. Eu nu pot sa strang chestii in casa, am dat sau am vandut tot ce nu mi-a mai folosit de la Aidan, de la hainute pana la cadita, jumper, activity center, carucioare, etc. La al doilea copil tb sa o luam de la capat cu cumparaturile:)
Edit 2: Am uitat sa spun La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza numele sau varsta! Sa fiti sanatosi si sa infloriti:)!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Leditia spune:
Am pus si noi pozici..
http://community.webshots.com/album/575816887UnDiLU
POZE CU NOI
de David Christian
flowerbee spune:
Dulce foc David.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
veronica75 spune:
Intru si eu un pic pana nu se termina ziua
,
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui 
si la multi ani mamicii lui Cami - multa sanatate
La multi ani licuricilor sarbatoriti astazi 

Vad ca mosu a cam venit peste tot si fara vargute
semn ca toti licuricii au fost cuminti.
Am vazut frumusetea de Alexia in craciunita
, Lizuca cea creata - frumusica foc- Filmuletul cu Aidan -
Carol, ochiosul Andrei, voinicul Vlad, filmuletul cu Andu si Teo la observator, micuta balerina thea
...sa nu mai zic de David care face concurenta la fetite

Si la noi a venit mosu...asaaa mai modest ![]()
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
anna-mama spune:
Offf, Vladut doarme de o ora si deja s-a trezit de 3 ori
Nu stiu ce il supara.
Astazi m-am intalnit cu prietenele mele si am iesit la o cafea, timp in care Vladut a fost cu tati la bunici. Nu prea-i vede des pe parintii sotului meu si am inteles ca a plans cand a dat cu ochii de ei. Offf, mi-era asa de mila de puiul meu ca nu am fost langa el.
Am vazut poze cu Alexia, Alice si cu David, sunt asa de frumosi
Sa fie sanatosi si sa ne bucuram in continuare de mutritele lor dulci 
Arriel, si lui Vladut ii plac cartile si la gust, cand se plictiseste de poze si de dat pagini incepe sa roada la colturi 
Dark, pai se poate sa va infruptati din cadoul baiatului 
Porumbita, Lisa, cum ati sarbatorit?
Bebelusi, cum mai se simte Vladut?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
lisa79 spune:
eu n-am sarabtorit nicicum,avem ceva musafiri,asa ca am sa fac somon la cuptor(deci ma sarbatoresc la bucatarie
),sunt amarata cu cizmele...deci ioc cadou de mos. Ana a primti niste hainute si fructe...ca dulciurile le papa ma-sa!
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
anna-mama spune:
Da, Lisa, m-am zapacit cu fusul orar, credeam ca si la tine e seara si stiam ca vin nasii azi
Spor la bucatareala!
Anusca
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni