La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
flowerbee spune:
Veronica, am vazut si eu pozele vostre
! Mai, galusca ta este o frumusete! Plus ca are un par...iar fundele m-au dat gata! Imi aduc aminte de copilaria mea. Mmmmm, ce mai vremuri....
Anna-Mama, poate ii dau ceva dintisori lui Vladut. Noi aseara am adormit la 23:30 iar acum dra Craciunita nu are chef de nani. O fi agitatia alegerilor
...
A propos de alegeri, noi vreo 10 minute nu am avut curent
...Tocmai o scosesem pe Alexiuta din baita...
Patri, lumanarelele de la tine mi-au fost de foarte mare folos
.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
anna-mama spune:
Eu l-am obisnuit pe Vladut sa faca nani dupa baita si nu as vrea sa renuntam la acest obicei.
Alexia dulce e plina de energie, zici, acum trebuie sa vada si ea dezbaterile dupa estimari, ca maine o vezi cum candideaza si ea
Eu o votez ca cea mai frumoasa Craciunita 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
bebelusi spune:
Bee ma bucur
Anna cum a fost la cafea? Vlad tuseste dar nu foarte mult si ii mai curge nasucul. Nu ii mai dau nimic decat il aspir si ii dau Eurespal pentru tuse. Sper ca trece repede. Azi a fost tare agitat, nu stiu ce a fost cu el, dar s-a linistit putin dupa ce am iesit cu el sa votam. Cred ca asta astepta baiatul meu 

Am vazut si eu pozele cu Alexiuta Craciunica, superba, exact ca in reclame. Am ratat-o pe Alice....unde sunt pozele???|Si pe David frumuselul l-am vazut, parca e fetita.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Anna sa stii ca si noi tot asa facem, facem baita, papam si nani. La 8,40 e gata.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Bebelusi, o sa-i treaca lui Vladut de tot. Ma bucur ca e mai bine!
La mine a fost draguta intalnirea, dar pe fuga, m-a dus sotul cu masina si a venit si m-a luat dupa o ora jumate. Oricum, am constatat ca am ramas mult in urma cu viata "mondena" ![]()
Pozele cu Alice le are Veronica la semnatura.
Poze Vladut la 9 luni
flowerbee spune:
Multumim, Anna, Patri, Veronica
Patri, vezi ca pozele cu Alice sunt la semnatura Veronicai.
Si noi dorim ca Vladut sa termine cu raceala asta urata
.
Lisa, spor la bucatareala! Si distractie placuta!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
anna-mama spune:
Vladut a primit de la bunici un melc care zice alfabetul si ca sa il atraga mai mult i l-am legat cu o sfoara. In seara asta s-a plimbat tragandu-l dupa el
Uitati poze http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut9Luni?authkey=Gv1sRgCKCv-qHSpfK1TQ#5412224012768933314
Poze Vladut la 9 luni
miereamara spune:
Deci fetelor eu ma uit pe pozele voastre si nu imi vine a crede, in special la tine Anna-Mama, mai ales ca Vladut merge.
Vad ca aveti tot felul de reviste, fire, maruntisuri prin biblioteca, copiii vostri nu sunt atrasi de chestiile astea? Pe bune, noi a trebuit sa ascundem absolut, dar absolut tot, zici ca e la hotel, sertarele goale, am scos si rafturile pt ca intr-o zi l-am gasit pe mandrul meu mestecand tacticos un surub de fier!!! din acelea care tin rafturile in biblioteca (se baga 2 intr-o parte si 2 intr-o parte si se sprijina rafturile pe ele). Credeam ca am securizat totul, dar se vede treaba ca m-am inselat, va dati seama ca m-am speriat ingrozitor, daca inghitea un surub din acela, vai de capul lui!
Chiar nu sunt interesati sa traga de fire, cabluri, prize, la noi astea sunt primele la care se duce?
Va invidiez, zau!
Patricia, felicitari sotului pt premiu! Iarta-ma ca nu ti-am spus mai devreme, v-am zis eu ca azi sunt varza, tot incerc sa copiez pozele de azi dimineata de pe laptopul care s-a stricat. Am 33 de giga de poze, va dati seama?!!
Ledi, l-am vazut pe David in poze, este un frumos si jumatate, brunetel si cu ochii mari!
am tot editat, pt ca facusem niste greseli de ortografie groaznice:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
miereamara spune:
Cine a iesit bre presedinte?
Cu cine mai traim bine de acum inainte
?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
anna-mama spune:
Miere, pe Vladut il atrage un lucru nou, dar cu ce se obisnuieste nici nu le mai remarca. In plus eu nu-l las nicio clipa singur, cand ma duc la baie il pun la el in patut, iar daca merg la bucatarie sta cu mine in scaunul lui. Asa ca sunt cu ochii pe el tot timpul, nu trebuie sa ma invidiezi 
Nu stiu cine a iesit presedinte, se tot cearta astia la tv de ma doare capul. Estimarile zic ca Geoana, dar diferenta e mica, asa ca se poate orice....
Spor la copiat poze si sper sa poti sa salvezi tot de pe laptopul stricat!
Poze Vladut la 9 luni