La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor m-am intors, la Bucuresti a fost foarte foarte frumos, piesa a fost reusita a luat Mentiune la sectiunea Interpretare, am fost foarte incantati. Porumbita, sa nu ma recunosti tu pe mine???!?!?!EU SUNT IN POZA cu Alinuk si cu Alina, nu Bee, uita-te si tu putin la fata mea....unde vezi finetea lui Bee ![]() . Fetele sunt de nota 20, Alina nu a mai prea intrat ca a fost tot stresata cu cumparaturiule pentru bebele finutei care inca nu s-a nascut, deci mai sta in burtica la mami.Mi-a fost un dor de Vlad de am crezut ca mor, numai la el m-am gandit, noroc ca l-am vazut pe bebe Andu si mi-a mai trecut, e un scump, are niste ochi ca doua margele. Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Arriel spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!! Licurici, mamici, tatici si bunici, Nicolai si Nicolete, sa traiti sa infloriti!!!
alinuk v-am vazut, sunt mortali piticii tai, Teo cu dulciurile si Andu care rodea impasibil cate o jucarie
Cristi mosul Carol este o dulceata si cu ocazia asta am vazut ca este si un mare patriot 
Anna Vladutz este baiat destept, sigur ca-i plac cartile. M-am gandit si eu sa-i iau la a mea, dar cum ea roade tot, sigur ar incerca-o pe la colturi sa vada ce gust are
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
cristina_27 spune:
Mai fetelor mai trec racelile astea pana la primavara ? Al meu de 3 luni e cu muci si tuse. Nici nu ii trece bine o serie si incepe alta. Acum ii mai iese si un dinte si nu are pofta de mancare si daca il fortez vomita. Cel putin asa sper eu ca vomita ca il fortez sau ca are muci . Sper sa nu fie altceva ....
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI Bogdan de Elasan!

Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici!
Sper ca ati gasit cu totii ghetutele pline
.
La noi a venit mosu' inca de ieri seara... iar Mister deja a "gustat" carticelele pe care le-a primit. Dar a stat cuminte cand i-a citit tati din ele si a fost incantat sa puna degetul "sa arate" masinutele, iepurasii si mai stiu eu ce a vazut el acolo interesant
A primit el si "un bat dulce" (sa pastram traditia) da' s-au sacrificat mami si tati si l-au hapcait in locul lui ![]()
Ahaha i-am cumparat girafa saltareata (cadoul de ziua lui) teoretic va ajunge marti. Sper sa ma pot abtine sa nu i-o arat!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 eu vroiam sa iau inca cate ceva ieri in careffour in cluj - da ca sa te uiti la jucarii trebuia sa ai sabie la tine, sa calci peste oameni... |
Nu si de la 22 la 24... Noi atunci am mers... Cu Daria cu tot, ca si asa se culca ea pe la 24... Am plecat de acasa in jur de 21, pana am ajuns, pana am cumparat, pana am iesit, era deja vreo 23...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
koruccia spune:
Ciao!
La multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui si in special lui Robert Nicolas si Karinei Nicole
Mai fetelor, ce frumos a venit la voi mosul.Am vazut pozici frumoase cu licurici care si-au descoperit darurile in ghetute, din pacate nu am putut accesa link-ul alinukai de pe antena1, asa o ciuda mi-e..:(
Noi era sa uitam de mos, adica eu mama denaturata, ca pe aici nu se sarbatoreste. Mi-am amintit aseara, asa ca azi de dimineata am pus copila in masina si am mers la mall, directia Original Marines, unde i-am luat caciula care sta pe urechi. Voiam sa-i mai luam si o jucarie de mos, dar a primit de la vanzatoare o foca de plus de care s-a aratat ff incantata, asa ca am considerat suficient. Bine ca anu asta nu intelege ea mai nimic, la anul ma voi organiza si eu cu surprize in ghetute.
cami, cum sunteti, cum se simte Antonia?
cris, am citit de herpangina:( Multa sanatate Dariei, cum se simte azi?
Ledi, tu cum stai cu raceala? Sper ca David e bine si nu a luat de la tine.
Arriel, fix ca tine zicea si sotul meu, ca de la o varsta te bucuri de sarbatori numai daca ai copii, le redescoperi cumva tot farmecul si magia.
Theei
miere, am vazut filmuletul cu Aidan plimbaretul, mama ce viteza are...Tu cum reusesti sa-l lasi sa cada? Eu sunt paranoia rau, stau dupa ea desi merge doar de-a busilea. Stiu ca nu e deloc bine, ieri fizioterapeuta mi-a zis ca trebuie lasati sa cada, ca numai asa reusesc sa perceapa si sa controleze corect spatiul. Rational sunt perfect de acord, dar de cate ori trebuie sa si fac, anxietatea mea are ultimul cuvant din pacate:(
cami_antonia spune:
irinac frumos ginere mai am
sa iti traiasca tatal si sa fie sanatos ... sa aibe cat mai multa grija de nepot
si eu vreau sa ii spun LA MULTI ANI MAMEI MELE CARE E CHIAR NASCUTA IN ACEASTA ZI DESI NU O CHEAMA NICOLETA ,... SA FII SANATOASA MAMICA SCUMPA SI SA TRAIESTI MULTTTTTTTTTTT
LEDI
LA MULTI ANI nicoletelor si nicolailor, dar si licuricilor care serbeaza lunitile
am vazut bebelusi frumusei
care mai de care
cristi vreau si eu jucarie din aceea inalta
poti sa imi arati intr-o poza cum arata ???
si imi poti da amanunte despre ea????
bebelusi sanatate puiului
sa ii tragi mucii cu batistuta si sa ii dai ceva de tuse
eu v-am recunoscut in poza
bee tie cum iti mai manaca fetita??? cate kg aveti???
fetele
mai da-ti-mi idei de mancaruri de bebelasi
si alina si adi au ajuns azi acasaaaaaaaaaaa
un alt motiv de sarbatoare
va pup
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
cristi_2003 spune:
cami care jucarie inalta?
jumperoo?
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/?action=view¤t=S5001039.jpg
cami_antonia spune:
da cristi
aia
nu stiam cum se numeste
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
cristi_2003 spune:
e jumperoo fisher price, l-am luat de pe electrokids punct ro, a fost 650 de lei (da, stiu, da am primit banii de la matusa si mama mea)
si e bun pana la 11 kg
presupun ca dupa ce invata sa mearga nu mai e foarte distractiv pt copii - la noi a fost bun ca-l avem de la 6 luni si jumatate, dar acuma antonia e mare asa ca nu se renteaza sa ii iei