**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Neatza'

Pausica pe care a primito Eva e tot Lamaze caci am zis sa fim si noi in trend...si mama mama ce a mai smutucito aseara..era fleasca de la atata morfolit iar urechile noastre numai faszait au auzit ...

Giova, da ne-a adus Mosul dulciuri...noi asa stim ca aduce Mos Nicolae : dulciuri, fructe sau nuielusa

Anemona fotografiile sunt facute de un prieten care ne-a facut si foto la botez. A venit acasa si a stat dupa noi vreo 2 ore. Am fost relaxati ca nu era vre-un strain asa ca ne-am prostit la greu . Si fiind prieten cica ne ia 200 euro...nu stiu care e tariful pt neprieteni. Oricum e clar ca albumul in sine costa mult, printurile, copertile, legatura....

La multi ani Nicolailor si Nicoletelor

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lorelay uite aici:
http://jollyjumper.ro/
l-au comandat mai multe fete de la noi, pretul e excelent, parerea mea...pe timp de criza.
ma bucur ca maya si-a revenit, nasol ca nu te poti odihni tu.
Blanca si eu stiu la fel...ca MN aduce dulciuri si nuielusha. Dar la marco i-am luat si un trenulet din Thomas, nu puteam doar dulciuri.
Mie mi-a zis fotograful ca pretul incepe de la 75 lei (un cd cu poze si prelucrarea lor), pe urma in functie de cati subiecti fotografiaza, cate ore sta, drumul ...urca pretul...dar nu stiu la cat ajung. cred ca maxim 200 lei. dar la voi mai e si albumul...ala costa mult.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

pt Nicoleta si Nicolae!!!
A venit si la noi Mosu aseara ca nu a m ai avut rabdare! Noua ne-a adus dulciuri, iar la Bogdan niste jucarele. Cred ca i-au placut ca stiga la ele cand le-a vazut!

Am pus si noi niste poze http://picasaweb.google.com/luca.oana81/DropBox# . Sper sa se deschida!
Am vrut sa le pun pe contul comun dar nu am datele. Asa ca va rog cand aveti un pic de timp sa ne trimiteti si noua datele.

Merg sa fac ceva de mancare si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hug la zmeurici!

La multi ani Nicoletelor si Nicolailor!!

A venit si la noi Moshu, David a fost foarte vesel si binedispus de dimineata, asa ca am facut si bradutul impreuna (adica l-am facut eu si i-am povestit la fiecare pas ce fac...). Vom face si poze cand se trezeste, ca a cazut la datorie intre timp...

Sa aveti o zi minunata, dragi smeurici!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Am facut si bradutul !

bradut

blanca, ce frumosi sunteti voi si ce bine va sta impreuna!

giova, bravo lui Marco, mare inotator ai tu acolo. In curand o sa inoate impreuna cu Edi. Cuma reactionat Marco la cadouri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

La multi ani! Va dorim sarbatori fericite , pline de caldura si iubire, cu zmeurici vesele si sanatoase.
La mine nu a venit mosul dar a venit la fata si tati. Aud ca mosul s a intalnit la o bere cu mos craciun si i-ar fi lasat lui cadoul pt mine. Asa ca pe 25. Azi este un an de cand i-am dat sotului vestea cea mare. Aveam un graunte in burtica.
Mai vreau o data
Azi am sunat acasa ca il am pe tati Niculae si asa o petrecere era acolo si galagie si zgomot de pahare ciocnite , muzica populara, sarmale... Noi am iesit prin ploaie la plimbare, fata a dormit toata ziua, inca mai doarme, tare liniste. Plictiseala. E o vreme de sa fierbi o tuica si sa bei pana cazi lat. Zicea cineva ca e buna tuica ca parca m-as baga. Am o sticla dar e frunte, aia care iese prima la cazan. Cad lata doar daca miros.
Zmeurica e bine, linistita, la 12 a papat 200ml, azinoapte s-a trezit o singura data si mi-a cantat un pic, a descoperit degetele de la picioare si sta agatata de ele, se uita foarte curioasa la manute, nici nu respira, e dulce si cuminte. Nu imi dau seama daca ii place papusa de la mosu.Incearca sa o bage in gura dar e cam mare.
Uliiasi, frumos bradutul, cred ca si noi facem micut anul asta. Facem anul viitor mare ca sa aiba bebe ce trantii.
http://picasaweb.google.nl/glasiuli/MariaCatalinaLunaAPatra#5412138185320948146
Atat, astept sa se trezeasca ca ma plictisesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cei 3 baieti ai mei dorm...asa ca eu stau la un pahar de vin.
azi nu am iesit din casa...tot in pijamale am fost toti. de mult nu am mai facut o asa duminica.

Eu am dormit cu Edi vreo 2 ore la pranz...asa ca sunt chiauna de cap...nu prea stiu.

am primit raspuns ca nu au jolly jumperul pe stoc. tot asa patesc...doar nici centrul ala de act. de la FP rain forest...nu l-au mai primit.

Uliiasi sa poarte David sanatos cadourile de la mosh. frumos bradutul.
Marco nu s-a prea bucurat.....asa e cand i se cumpara imediat ce deschide gura...are de toate...asa ca nu-l mai incanta nimic si asta din vina noastra.
Lu-ana frumopase pozele cu zmeurica ta.
Ungaras hai la un pahar de vin rosu, daca tot te plictisesti.
E mortala Maria-Catalina cu papusa, inca nu prea stiu ei ce si cum...si Edi le duce pe toate in gura si se enerveaza ca nu-i intra.
v-ati pozat prin Ikea, dupa cate am vazut.

am si eu o problema:
aseara am observat ca are Edi hematom unde l-a intepat. eu...l-am masat si pus compresa in alta parte...dupa intepatura nu se vedea locul...si asa l-am masat si compresat unde mi s-a parut mie.
e asa tare si rosuuu....toata noaptea i-am tinut frunza de varza, azi masaje cu Arnica gel si comprese cu apa rece. ce sa-i mai pun
E prima data cand patim asa de la un vaccin, asa ca sunt in dilema.
am cautat pe net...zicea o dr. de lasonil...nu am in casa, dar am arnica si scrie ca e pt. hematoame.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Blanca, imi pare rau ca s-a umflat locul unde i-ati facut vaccinul. Nu stiu alte remedii in plus fata de ce-ai zis tu. Poate suni pediatra s-o intrebi?
Ungaras, dulce tare bebelina ta, mai ales cum dormea in brate la tati. Sa se bucure de cadoul de la Moshu!
Am admirat si pisicuta lui Motana, e plin de zmeurici frumoase la noi. Ce de-a inimi o sa rupa...

Si noi am stat toata ziua acasa (eu si David adica), in afara de 15 minute pe care le-am petrecut pe balcon, l-am imbracat bine pe David si l-am scos la aer, adoarme foarte repede si bine cand e agitat daca-l scot pe balcon.
A incercat azi sotul sa voteze, a mers la aeroportul Baneasa pe la 10 dimineata, se gandea ca lumea ajunge mai greu la aeroport decat la gara si o sa fie mai mica coada. Ce domle...cica erau pe putin 200 de persoane...asa ca a facut cale intoarsa. Lasa...poate peste 5 ani reusim si noi, sper sa nu mai locuim in Bucuresti atunci....
Mai sunt 12 zile pana ce plecam acasa la Piatra! Numar zilele astea ca pe nu stiu ce...
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ne primiti si pe noi?!

Avem si noi o zmeurica, Francesca, nascuta pe 27 iulie. Si o pustoaica maricica (10 ani) Raluca.
V am tot citit si eu de ceva vreme in incercarea de a va cunoaste un picut mai bine.

Giova - feliuta de lamaie pe dulisorul de la picior, nu rece felia.

Lu ana baietelul tau are deja dintisor? am vazut eu bine?

La multi ani ptr toti Nicoleta/Nicolae!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Corinadana Bun venit! . Ai vazut bine! De fapt avem 2 dintisori

Giova la fel am patit si noi la vaccinul de 4 luni, ma refer la cel cumparat. Eram la tara si tot am amanat sa sun dr. Pana am ajuns la Arad a disparut. Sa ii treaca cat mai repede micutui Edi.

Eu nu am fost la alegeri. Defapt nu am iesit deloc din casa. a fost tare urat afara, ceata... Si Bogdan a fost mai morocanos ca de obicei.

Mergi la inceput