**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fetele,

la noi a venit deja Mos Nicolae...mai devreme ca eram noi nerabdatori si sa indurat sa ne lase cadourile acum si nu la noapte

Va pupacesc

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara si de la noi! Asteptam si noi pe Mos Nicolae , dar sunt putin suparata pentru ca nu mananca mai nimic si nu stiu ce sa fac! Am chemat disperata pediatra , dar se pare ca nu are nimic . S-a mai intamplat la voi fetelor sa nu manance mai nimic si sa urle cand vede biberonul !
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara si sa vina mos Niculae la toata lumea cu multe cadouri.
Blanca foarte frumusele pozele, bubu tau vad ca e super incantata de papusa
Giova felicitari pentru micul innotator
micaalsa sa stapaniti bine jumper-ul, foarte frumos (l-am vazut pe net) iar papusica ta si mai frumoasa.Acum vad ca e nascuta in aceeasi zi cu raducu meu.La ce ora a venit pe lume?
andreea1979sper sa-si revina cu mancarea bebelina ta, fetele capitolul trecut spuneau ca unii bebei au perioade cand pur si simplu nu mai vor lapte, vor sa guste si altceva.La unii le trece, si am vazut ca pe forum au fost o groaza de bebei care au depasit perioada, la altii nu..cazul meu
La noi mosu a venit cu o broasca vorbareata care stie sa cante si sa numere.Cred ca mosu s-a gandit ca raducu a crescut...dar cred ca s-a pacalit , pentru ca de cum a pus mana pe ea raducu a vrut sa o manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pupici la zmeuricile mele dragi!
Am intrat in seara asta pt prima data (nu stiu de ce n-am facut-o pana acum, m-a luat valul...) la odisee sa citesc mesajele voastre de felicitari la nasterea bebeului meu atunci cand v-a anuntat blanca. M-au luat niste emotii...si ma si vedeam pe patul din spital cu gagalicea langa mine, si nu mai stiam cui sa-i zic cat de fericita eram. Si cand ma gandesc ce bebei mari si grasani avem acum, si multi deja au inceput si diversificarea, am crescut cu totii mari, ce mai...

Am reusit sa adorm gandacelul, a reusit sa regurgiteze destul de mult in seara asta(sau sa vomite?! nici nu stiu care e diferenta, oricum erau bucatele de branza in ce-a scos el acolo).
Abia astept sa chem pediatra saptamana viitoare, am o lista mare de intrebari, e tare agitat in ultimele zile, la gingii nu vad nimic nou, cine stie ce are. Azi nu a facut kk, e prima data de foarte multa vreme de cand nu face kk intr-o zi. De obicei facea si de 2 ori. Sper sa recupereze maine.
Gata, ma duc si eu sa ma cuibaresc, sa prind si eu ceva somn pana incepe "show-ul" de noapte...

Va huguiesc pe toate si sa aveti un Mos Neculai bogat si vesel!

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Multumesc pt sfaturi fetelor. O sa caut sa-l cumpar pe cel de hepatita si pe cel de la 4 luni.

Andreea, oh daaaa, de multe ori. Acum a trecut de faza cu tipatul, dar dupa 50 de ml pur si simplu nu mai vrea. Ieri si azi am incercat un experiment si se pare ca am reusit sa o pacalesc putin, dar nu merge decat pentru papa din biberon. Si anume: am facut inca o gaura (a treia) in tetina aseara si a papat 200 ml, iar azi din cele cu 2 gauri a papat cu chiu cu vai cate 100ml la 3 mese. Am facut si la restul de tetine inca o gaurica. In seara asta a papat 230ml si va zic maine daca papa mai bine din tetinele cu 3 gaurele. Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic

Giova, felicitari pentru Marco!

Blanca, se pare ca ati fost foarte cuminti. A venit mosul cu de toate, iar voi doi pareti cei mai incantati. S eu sunt foarte incantata de catelul vorbitor pe care i la-m luat Mariei, desi ea se uita foarte serioasa la el. O sa-i placa sigur mai incolo...sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Ma duc si eu la somnic si va las o calda si o felie de tort sa le gasiti maine dimineata ca sunt si eu Nicoleta. Pup mamicile si zmeuricile care se sarbatoresc maine.

Sa vina mosul cu de toate, mai ales cu sanatate si bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Motana frumoasa foc pisicuta ta.

Blanca cat a costat sedinta foto? Abea astept sa vad pozele.
Ce cuminti ati fost anul asta,toata lumea a primit cadouri.

Giova ai mancat aripioare picante la KFC, mie mi-a fost teama sa incerc ceva picant pana acum dar asa pofta imi este de aripioare,chiar daca ma doare stomacul dupa ce le mananc.
Felicitari pt Marco,si eu as vrea sa-l dau la inot din primavara pe Alex.

Si la noi a venit mosul cu multe cadouri,scaun de masa, inca un leagan,jucarii,pt noi dulciuri sa nu cumva sa slabim.
Fetelor azi am fost pe la Ruse,de acolo am luat scaunul si leganusul,mult mai ieftin ca la noi,apoi am fost in Ikea si Alex al meu a amuzat pe toata lumea,radea singur in carut si chiuia,iar pe seara am fost in parcul timeretului ca tare frumos au impodobit,am mancat un Kiortos si am baut un paharut de vin fiert

Urez de pe acum tuturor Nicoletelor si Nicolailor

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Motanita mea zice multumesc pentru complimente

Corina, intrebai de probiotice, inca mai are colici bblina ta? Saracuta! Uite, din ce am citit eu cred ca toate is ok, uite ce zice klllymom: "For baby, consider a variety that contains more Bifidobacteria than Lactobacillus." (http://www.kellymom.com/bf/concerns/thrush/preventing-thrush.html#02)
Sa aiba bifidobactria, desi eu iau acum unele lactobacillus sporogenes si se pare ca ii e mai bine cu gazele.

Fetelor, eu de cand ati tot vorbit despre jucariile alea lamaze am ramas fixata, am gasit si aici pe net si tot asa is 20 de usd. Azi am gasit unele de la Bright Starts tot cu celofan si is si pentru "muscat", is la jumate de pret, 10 usd, nu sunt si la noi?
Uitati www.brightstarts.com/p-167-snuggle-teethe.aspx" target="_blank">aici, eu am luat leutul. Si in rest au jucarele faine.

Giova, felicitari pentru Marco, mare inotator, e fain tare sportul asta, de fapt singurul care imi place si mie

mQQm, La Multi Ani lui Oliver Nicholas! Pupam si vrem sa il mai vedem si noi.
Si tuturor care isi aniverseaza ziua numelui La Multi Ani!

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor celor ce poarta numele de Nicolae/Nicoleta si derivate ale acestora (daca or fi)!

L-am masutar si cantarit aseara: 70 cm si 8700 gr. Mie mi se pare foarte grasun...marco avea 8150 gr si 68 cm...Edi se vede ca e mai lung decat frate-su, dar e cam scurt in picioare...e cam disproportionat...sper sa-si revina pe viitor ca nu are cu cine semana cu picioarele scurte.
ce probleme am si eu....aaa...si e putin cracos...Marco parca are picioare de fetitza, Edi mai de barbatel....

Ghetele mele sunt goale..aseara nu am mai ajuns pe la farmacie sa-mi cumpare sotul crema Vchy de fata, daca tot e pe terminate cealalata, am zis sa profit acum. Nici Edi nu a primit nimic...efectiv nu am stiut ce sa-i cumpar...jucarii are, hainute la fel.....asa ca am lasat-o balta.

astept sa se trezeasca Marco sa-si vada ghetele, cu toate ca merita doar o bata la ce neastamparat a fost si ieri.

Blanca super cadouri pt Eva...voi multe dulciuri...eu i-am interzis sotului sa ia ceva din cauza kg in plus.
Corinna sa-mi zici daca ai luat cel de hepatita si cat este...presimt ca si eu trebuie sa-l cumpar peste o luna. Vorba dr....bine ca au dat o groaza de bani pe vaccinurile pt. gripa porcina si cel de cancer si au ramas cu ele, si astea obligatorii nu le cumpara.
Anemona eu mananc crispy strips, dar si alea sunt picante...aaa si cu maioneza si usturoi. eu nu ma abtin de la nimic, doar in prima luna am mancat mai cu grija. vad ca bb e ok, nu se plange.

fetele si sa primiti multe cadouri...revin mai tarziu.

acum merg sa-mi verific sarmalutele...mi-a trimis socrella congelate, asa ca azi dim. le-am pus la fiert...si am scapat cu mancarea pe azi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor si La Multi Ani tuturor care poarta numele de Nicolae si Nicoleta.
Noi suntem mai bine acum. Dupa 2 zile de diaree, varsaturi si febra Maya a inceput sa se simta mai bine. Acum suntem chiar ok. Numai ca eu sunt cam obosita. Si de obosita ce sunt nu pot sa dorm desi zmeurica mea doarme. Aseara m-am culcat la 2 si la 8 am fost in picioare. Sotul si Maya inca dorm la ora asta.
Cat despre mos...la mine nimic cica e crizaaaa
Uf asa mi-ar placea sa va scriu la fiecare in parte dar nu reusesc....tot timpul sunt pe fuga. Aud o zmeurica ...
Flosideea felicitari pentru nepotel
Motana am vazut o motanica tare dulce si frumoasa. Are niste ochi...
Corinna1982 si eu am patit la fel cu vaccinul. La 2 luni mi-a zis ca nu are nici unul, ca nu le-a primit si ca sa asteptam la 3 luni. Cand m-a chemat la 3 luni mi-a zis ca nu are decat tetraximul, cel pt poliomelita si ca sa mai asteptam cu cel pt hepatita b la 4 luni. Dar mi-a zis o prietena ca mai bine sa-l cumpar ca nu se mai gaseste si ca inclusiv nou nascutii nu l-au mai primit nici in maternitate din luna septembrie. Asa ca am inceput sa-l caut prin farmacii si pana la urma am gasit ultima doza de Engerix B pentru hepatita. Ideea e ca la noi nu se mai gasesc nici in farmacii vaccinuri.
Giova felicitari pentru Marco. Da-mi te rog si mie link-ul de unde ai comandat jolly jumper-ul. Vreau si eu sa-i comand pentru craciun.
Blanca abia asteptam sa vedem fotografiile...
fug ca zmeurica mea ma cheama...

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput