**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

buna fetelor,

LA MULTI ANI!!! pentru toti sarbatoritii de astazi si din partea noastra.

A venit si la noi Mos Nicolae pentru ca pana acum am fost o fetita foarte cuminta. Am pus cateva poze cu cadourile primite.

Spun am fost pt ca acum nu mai are stare, e si foarte maraita nu vrea sa mai stea culcata pe spate. Se intoarce singura pe burta si sta asa pana oboseste si apoi incepe sa planga. Inapoi inca nu poate sa se intoarca. Si mai nou vrea sa o plimb prin toata casa sa vada ea tot, nu pot sa stau foarte mult intr-un loc.

Maine facem si noi 5 luni. Pe 23 nov candez am facut si vaccinul de 4 luni aveam 6,5kg si 67cm.

Am si eu o intrebare ati observat la bebelusii vostri ca li se invineteste zona dintre nas si buza??? Mie mi se pare cateodata ca cam vinata in acea zona. De ce oare??
Si e vreo problema daca ii dau fetei si cereale daca alaptz???

pupam pe toata lumea!!!

http://lilypie.com/pic/2009/10/12/ACUO.jpg
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

.Seara buna,fetele!

A venit si la noi Moju'Nicolae,doar cu dulciuri pt mine si domnu'sot iar pt copii cu jucarii,dulciuri si nuci(nu neaparat nuci dar nu stiam cum sa le spun asa generic ,e vorba de nuci,migdale,alune de padure,e traditional aici sa aduca Nikolaus asa ca s-a conformat).

La multi ani! cu sanatate si bucurii Nicolailor si Nicoletelor!

La multi ani! tuturor bebeilor care au aniversat 4 si 5 lunite la inceput de decenbrie,sa creasca mari si sanatosi!

Ieri am fost toata ziua plecata in oras si desi mi-am propus sa-mi cumpar numai mie,nici de data asta nu am reusit .Pur si simplu nu scap de obiceiul asta sa vad "scurt" ce mai e nou pt copii si gasesc si de una si de alta pt ei,timpul expira si eu nu ma aleg cu nimic .Si simbata trecuta s-a intimplat la fel ,fiica-mea s-a ales cu cizmulite pt fusta,bebe cu costum de Craciunel si tot asa .

Alinuta,La multi ani si muuulte lunite pt Eric!,ieri a avut dublu motiv de primit cadouri .

Blanca,eu am facut exact asa un album in fotostudioul din maternitate,plus multe alte poze,plus pliante de dat la bunici,plus carti postale cu poza lui bebe si poza ambilor copii pe care le-am trimis rudelor si i-am instiintat ca a venit bebe si am platit 150 euro.

Motana,ce frumoasa e pisicuta ,seamana bine cu tine si are ochii lui tati,asa-i?Ea e departe de noi dar il inscriu pe juniorul meu pe lista de curtezani ,printesei!

Giova,felicitari lui Marco pt locul la inot!
Sa stii ca e f bun pt hematom gelul de arnika,unge-l consecvent si ii va trece.

Fetele,a inceput si leutul meu sa faca scandal in carucior,nu-i mai place si pace.Vrea sus si tot mai sus,tocmai s-a intors cu sotul de la plimbare si a trebuit sa-l scoata din carucior si sa-l tina in brate.Si joi a tipat vreo 40 minute cu pauze,i-am vorbit,i-am cintat,i-am dat jucarele dar cind isi amintea,incepea si nu pot sa-l duc intr-o mina si cariciorul in alta pt ca e greu(aprox 9 kg)si o avem si pe Marie cu noi,plus cumparaturi .La um moment dat am facut pauza de cafea intr-o cofetarie si l-am scos,l-am tinut in brate si ce s-a mai bucurat ,intr-o luna ii scot caruciorul sport si il inclin la 30 de grade,poate va fi mai bine...
In rest,in casa e f binedispus aproape permanent pt ca se bucura de toata atentia noastra,surioara mai ales il zmotoceste toata ziua,ii cinta mult la pian(are primul concert pt 16 dec cu cintece de Craciun si trebuie sa exerseze) si ii placeeee,se uita fascinat si daca il tin in brate,loveste in clape si ride .

Ungaras,de cita vreme esti in Olanda?Cu timpul nu o sa mai te gindesti asa mult la atmosfera din Ro,eu cel putin nici timp numai am sa cuget la petrecerile din Ro,cel mai mult imi doresc 2-3 zile fara program si muult somn (Mosule,ma auzi?)

Fetele,nu vreau sa ziceti ca va provoc la ingrasare dar va recomand niste ciocolatele cu rom(sunt de la Ritter si sunt excelente),i le cumparasem sotului ca el e cu dulciurile cu alcool si m-am dat la ele .

Seara minunata tuturor si ,mai vin io pe la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara si de la noi,
Va invit la o prajiturica si la un suc.Cam tarziu, dar asta e...Pentru ca sunt o nicoleta, azi am avut o zi plina, multi musafari, multe prajituri.Uff..acu sunt rupta de oboseala si bebica la fel.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pony, La multi ani! Sa va fie de bine sarbatoreala de azi si odihna placuta la noapte, sa te lase bebe sa dormi.

icmanu, David e mai violet inre buza de sus si nasuc de cand s-a nascut. Am intrebat-o pe pediatra noastra despre asta si a spus ca pur si simplu copilul are pielea subtire si e mai vascularizat in zona aia, in niciun caz nu e vorba de vreo insuficienta respiratorie.

Noi ne uitam acum la tv sa vedem si noi cine a castigat....Basescu se bucura ca a castigat, Geoana se bucura ca a castigat...e mai mult decat intresant, distractiv chiar...rasul-plansul...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Alina, 5 ani dar noi muncim tot timpul deci nu avem timp de prieteni, doar noi 3. Deaia imi e dor de viata de acasa. Acum tocmai ce m-am intors de la atelier si am gasit-o pe maria-catalina plangand, am auzit-o din strada, iar sotul nervos....ohooo . am luat-o in brate am pus-o in patut si a inceput sa rada. Mai tare s-a enervat tati.
Giova, tuin centrum dar noi facem poze peste tot. Daca duc gunoiul fac poza. parintii mei v-or sa vada poze noi cu Maria-Catalina in fiecare zi pe picasa si nu pot sa fac poze doar in casa iar cum nu prea avem timp sa iesim... cand mergem la cumparaturi facem poze. Sper sa ii treaca repede puiului tau urma de la vaccin. Noi inca mai simtim prima intepatura si vineri mergem iar. Dau celalalt brat.
Merg sa pregatesc de baita.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna seara!

ICMANU, fetita mea cea mare cand era bebe a avut aceeasi problema. Se invinetea mai ales cand plangea. Nu e nici o problema, o sa dispara in timp.
Legat de cereale, eu ii dau acum Sarei la recomandarea pediatrei Nestle Wellbeing -orez si morcov - recomandat de la 4 luni. Noi am avut acum putin timp niste probleme cu scaunele, am papat initial lapte milupa antidiaree. Astazi m-a uimit cat de bine papa cu lingurita. Nu-i dau f. mult (mai ales ca avem deja 8,500 gr.). Eu as vrea cat pot pana la 6 luni sa nu-i mai dau nimic altceva.

GIOVA, si noi am avut problema asta acum la vaccinul de 4 luni. A fost rosu in zona intepaturii, am pus compresa, varza. A trecut, acum e ca o vanataie pe trecute , dar ce ma enerveaza e ca a ramas un mic nodul. Oare n-a fost facut cum trebuie?? Sau sunt ai nostri mai grasutzi.... Sper voi sa scapati si sa nu fie nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

giova, mie dupa fiecare vaccin asistenta imi spune sa ii pun o feliuta subtire de cartof. la Ana puneam, n-a avut niciodata nimic.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri...acum iar e cu compresa cu apa rece, dupa n masaje cu gel de arnica. sa vedem maine cum va fii, ma bucur ca nu e rosie zona si parca s-a mai micit nodulul ala.

Corinadana bine ati venit in grup.
Uliiasi da...avem 2 presedinti...tare ma enerveaza cum se bucura amandoi ca au castigat.
Icmanu super cadourile primite de zmeurica ta.
Alina cam asa e...si eu ma uit la cele pt. copii prima data, pe urma incepe scandalul din carucior si ne grabim spre iesire. si uite asa...pt. noi nimic.
Luisa eu de obicei masej foarte bine dupa intepatura...nu am avut probleme deloc..ma refer la cele facute lui Marco. acum mi-a picat vata...pana am primit alta...ma tot uitam sa vad unde eurma si am masat in alta parte, mult mai jos. abia aseara am simtit hematomul, dupa baita.
Ungaras cred ca vor bunicii poze cu mogaldeata. semana tare bine cu Ikea si de-aia am zis.
Pony multumim de ospat...cam tarziu pt. asa masa...se pun kg pe burta.

merg si eu la somn...sper sa-l pot culca repede si pe Edi...caci s-a trezit la ora 22 a papat si nu e chip sa adoarma.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sf. Nicolae!!

noi astazi am fost in PArcul Cismigiu. Am stat de pe la 1 pana la 6. A fost foarte frumos. la pranz au fost concerte pentru copii si teatru de papusi, iar cand s-au aprins luminitele a fost chiar superb. Apoi am fost la nasi ca ne lasase Mos Nicolae ceva si la ei si am ajuns acasa rupti de oboseala.

am vazut poze cu zmeuricile. ce cadouri frumoase au primit!
uliiasi botosei din aia din blanita are si Tudor . tare mult imi plac.

eu i-am pus Anei in ghetute si un betisor, pe langa "sacul" cu dulciuri. si s-a suparat f tare. l-a luat si l-a pus la gunoi

corinadana bine ai venit!

merg si eu la somn, ca sunt franta.
noapte buna!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina
Ieri am fost toata ziua plecata in oras si desi mi-am propus sa-mi cumpar numai mie,nici de data asta nu am reusit .Pur si simplu nu scap de obiceiul asta sa vad "scurt" ce mai e nou pt copii si gasesc si de una si de alta pt ei,timpul expira si eu nu ma aleg cu nimic .Si simbata trecuta s-a intimplat la fel ,fiica-mea s-a ales cu cizmulite pt fusta,bebe cu costum de Craciunel si tot asa .

Eu zic sa te bucuri ca gasesti atatea lucruri dragute pentru copii si cu siguranta la preturi mult mai mici decat in Romania. Ieri chiar imi sunam rudele si prietenii sa vad care mai pleaca din tara sa-i rog sa-mi aduca jucarii pentru bebe. Am fost si noi la un mall nou in cartier, "cel mai mare din Europa bla-bla" , am plecat cu mana goala, jucarii semi-fun de la un milion in sus, care lui Filip nu i-au atras atentia deloc, asa ca am mai verificat o data starea excursiilor per familie. Cu hainutele am reusit sa nu ne batem capul pana acum, am primit foarte multe cumparate de afara, ce e din Romania (urate, cad capse, se rup, etc).

Motana, ziceai ca ti-au atras atentia jucariile Lamaze. Eu zic ca daca gasesti jucarii la fel de destepte, fosnaitoare, zdranganitoare, cum erau pe acel link (foarte dragut leutul ) sa te bucuri de ele. La noi n-am vazut bright stars (parca asa se numeau), inca mai caut jucarele ok la alte firme, dar oferta e mica.

Apropo de jucarii, ne-a adus tati un mickie mouse dintr-un magazin disney din italia, care e fascinant pt bebe si a costat doar 10 euro. La cea mai usoara atingere scoate tot felul de sunete placute.

Mami lui Filip, 1 august 2009
Copilul care si-a pierdut caciulita
Oamenii se roaga lui Dumnezeu sa-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de oameni sa paraseasca pacatul. Acum care de care sa asculte mai intai? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput