**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**
Raspunsuri - Pagina 17
Corinna1982 spune:
Neata!
Am fost si noi aseara la medicul de familie pt controlul de 4 luni. Avem 8 kg, iar de masurat nu prea a reusit ca s-a speriat de ceva si a inceput sa urle de nu ne-am mai inteles cu ea pana nu am iesit de acolo. Am masurat-o eu acasa si are 67-68cm. Vaccinul il facem pe 21 dec si pe cel antihepatic restant de la 2 luni si pe cel de la 4 luni, iar la 6 luni le facem iar pe amandoua. Asa ca aseara am scapat de intepat.
De intors de pe spate pe burta sau invers nu ne intoarcem, insa la orizontala greu mai stam, vrea mai mult in fund.
Am vazut poze foarte dragalase cu zmeuricile voastre 
noce spune:
Solike, ai fost in parc ieri?
Ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit! Si noi ne-am plimbat asa in ploicica aia si mi se parea tare aiurea parcul gol. Cred ca de acum tot gol o sa fie. Am stat la un moment dat pe o banca si nu vedeam pe nimeni in jur. Arata ca un oras parasit.
Blanca, te asteptam la plimbarica si socializare de zmeurele. Cred ca Filip va fi incantat intre doua gagici ![]()
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna
danielle02 spune:
`neata si de la noi mamici
flosideea wooooooooowww deja 4 dintisori??!! felicitari
thea,sunteti tare frumosi,ce misto sunt hainutele bebelinei,de unde le-ai luat?
corinna,are 8kg la 4 luni?? a mea avea 6 kg exact la 4 luni.ce ii dai sa manance?si vreo 68cm daca nu ma insel.
a mea e siluetica grozav![]()
giova,ma gandesc eu la numarul3 insa nu prea imi vine
daca nu ar trebui tinuti in burta asa mult,daca nu mi s-ar umfla picioarele si etc etc poate m-as mai incumeta odata.
deocamdata mi-am pus implantul cela in mana de care vb mai demult,insa vreau sa il dau jos ca nu imi place,am ciclu o data la 2 saptamani si ma tine tata de ma satur,plus dureri de burta si spate de nu mai pot.cica e normal ca in primele 6 luni sa fie asa insa eu nu mai vreau hormoni in mine,poate imi pun sterilet![]()
Melissa a dormit de la 10:30 aseara pana acum la 7 fix cand a inceput sorasa sa se matzaie ca vrea lapte
pooh,sanatate bebelinului,sa ii treaca repede
o zi buna va doresc
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
adrianafedorca spune:
neata
ieri n-am mai apucat sa intru si ramasesem restanta cu un raspuns legat de viata la casa /curte
noce nu se compara , daca aveti posibilitatea nu mai stati pe ganduri, in ce zona vreti sa va faceti casuta?
asta vara copiii au stat afara non stop, intam in casa doar la pranz cand au fost caldurile alea mari in rest numai afara stateam, acum iesim asa 1 data pe zi ca bubulina doarme de rupe si cand vreau s-o scot ea adoarme
ne lipseste si noua parcul, cu cezar mai mergem din cand in cand cand avem timp, dar acum i-am facut si lui loc de joaca cu leagan topogan doar niste copilasi ii mai lipsesc si avem destui pe aici dar inca nu -i cunoastem
in rest e bine si frumos la curte doar ca e munca mai multa, casa mai mare, plus curtea dar le faci de placere
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Solike spune:
Buna dimineata!
Blanca, suportul este destinat caditelor Onda si se aplica doar la cazi de baie dreptunghiulare, cu latimea intre 53 si 75 cm, iar marginea cazii trebuie sa fie plana si de minimum 2 cm. Caut pe net o poza pentru exemplificare. Daca zici ca s-ar potrivi cazii tale, o rog pe mama sa mi-l aduca.
Revin, ca Olguta mi-a dat pauza, un nap scurtut, ma duc sa pap si eu.
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
Solike spune:
Blanca, vezi www.tookie.ro/suport_cadita_onda_evolution.html" target="_blank">aici o poza.
Oana, mami de Olguta punkista
(25.07.2009)
Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta
Giova spune:
Neatza!
Edi e foarte nervos...incearca sa se intoarca de pe spate pe burta si nu-i prea iese. daca ii imping putin funduletul, reuseste. In schimb, aseara s-a intors de pe burta pe spate. si sta asa incovrigat...cu gatul ala sucit...asa a si adormit de dim. dupa ce a papat
.
Flosideea felicitari pt. dintisori! 4 uauuu!
Nu te musca? Edi ma musca la greu si nu ii sunt iesiti...cand mi-e lumea mai draga imi trage o muscatura, de stau tot cu teama pe urma
.
Theea e adorabila zmeurica...si cati papucei si-a pregatit ea acolo
!
si eu zic ca-i poti lua Stodal. eu ii dau lui Edi, asa ca nu vad de ce nu poti lua.
Adriana te cred ca e misto la curte, lipsa tovarasilor de joaca e un minus, dar se imprieteneste el cu copii din vecini.
si noi vrem casa...of....criza asta
.
danielle nasol ca nu te simti bine cu implantul ala. eu nu vreau niciun hormon. noi ne folosim de prezervativ, doctorul zice ca dupa alaptat sa ma gandesc la un sterilet...nu prea vreau...sa vedem.
Corinna felicitari pt. greutatea zmeuricii. lasa ca o poti masura si tu acasa, cand doarme e cel mai bine.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
noce spune:
Adriana, multumesc pentru raspuns. Noi vrem sa ne ridicam casuta langa Bucuresti la iesirea dinspre Drumul Taberei. Ar fi frumos sa gasim niste copilasi in zona, deocamdata stim doar de o fetita nascuta in septembrie
Cred ca e foarte incantat Cezar de locul de joaca, iar de la vara cred ca va veni si surioara lui dupa el.
Blanca, voi pe unde vreti sa va asezati?
Flosideea, 4 dintisori??!! Mama mia! Felicitari! Cred ca la voi ar fi cea mai usoara autodiversificarea.
Pooh, insanatosire rapida lui Balasz!
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna
Giova spune:
sa continui...caci am trimis rapid prima parte, din cauza de bebe "trezitor"- cum zice frate-su'.
Meleea felicitari pt. intoarceri. acum am facut si eu la fel cu el in pat...l-am ajutat si tare i-a placut. sa vedem ce va face mai tarziu, caci imediat papam si plecam la shopping, bate vantul prin frigider.
Pooh sanatate frumosului. al meu numai stranuta, sper s anu se agraveze...caci virusii bantui de la gradi .
o zi buna sa aveti...fug la treaba.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
danielle02 spune:
giova,zi si mie de ce nu sterilet,pls pls poate stii mai multe despre el decat mine![]()
am auzit pe mai multe ca nu dar niciodata nu am intrebat de ce,si acu ma batea gandul de el fiindca nu mai vreau nici eu hormoni.
prezervativul se exclude fiindca nu il suport,nu imi place si gata![]()
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici