**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Revin cu drag la tufa de zmeurici.

Am avut o perioada rea, viata nu e intotdeauna ce ne imaginam sau planuim. Depinde doar cum parcurgem situatiile neplacute. Acum am la cine sa ma gandesc pentru a uita tristetile inevitabile.

Olguta mea iubita creste mai mult lunga decat lata, ca in bancul cu crocodilul, mai mult lung decat verde, la 4 luni avea 6200 gr si 66 cm. De mancat, papa in continuare doar san, iubirea ei cea mare, la cerere, evident. Am incercat o proba a suptului, mai aveam putin si o luam razna deoarece in fiecare noapte se trezeste intre 3 si 6 ori, ea, care doarmea 8 ore neintrerupt, asa ca s-o pun si s-o iau de pe cantar de atatea ori mi-a fost imposibil, ca o trezeam instantaneu. La o saptamana dupa ce a facut 3 luni a apucat-o, nene, trezitul, si o tine si acum. Mananca insa atat de bine noaptea, nu se foieste la san, nu trage capul, nu chicoteste, sta lipita de mine 20 de minute si trage serios, se aude laptele galgaind. Va dati seama cum sunt eu in timpul zilei, iar ea nu doarme neam, poate asa un motait de 30 de minute. Afara doarme insa, insa eu ce ma fac, sa ma lungesc pe o banca in parc cu carutul langa mine si ? In ultimele zile a venit mama si a scos-o vre-o 2-3 ore afara, iar eu am incercat sa dorm, insa m-a dereglat atat de tare oboseala asta, incat ma asez in pat si ma intorc pe toate partile 1 ora pana sa prind ceva somn. Cred ca ar merge la mine faza cu rachiul de am citit-o intr-un capitol anterior.

Azi am iesit in parc pe ploaie cu ea, erau in Moghioros 10 persoane maxim, eu singurul carucior cu bebe, si eu si ea infofolite, mai mult eu decat Olguta.

Suntem in curs de invatare a intorsului de pe burta pe spate, ca invers stim de multisor si o tine intr-un urlet continuu dupa ce ajunge pe burta si isi da seama ca nu poate rama. Mai slab cu tararea...suntem bebe mic inca.

Baie facem in cada mare de ceva timp, adevarate lectii de inot cu tati si ratustele. Adevarul este ca pediatra ne-a recomandat sa ne intoarcem la cadita, deoarece pielea ei este mult mai sensibila si, chiar daca noi suntem fff rigurosi cu spalatul nostru si al cazii, nu stii ce se poate intampla.

Noce. Daca nu te deranjeaza, sper, pentru toate zmeuricile si mamicile, pun aici pozicile cu Olguta si Filip.
Blanca, am acasa la mama, ca acolo eu depozitez totul, un suport pentru cadita, cred ca este okbaby. Nu este folosit, deoarece eu am cadita bertoni si suport corespunzator. Trebuie sa verific daca sigur este okbaby si te anunt. Cred ca se potriveste doar unui anumit tip de cada de baie, pentru anumite dimensiuni adica.

Am ramas in urma cu un capitol, promit sa recuperez.
Pup

Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Anielas tu ai o pustoaica asa de frumoasa si f fina. Ah nici Francesca nu se rostogoleste si nici nu am pus o in fund pana acum, astept 6 luni.Bebelina ta este mai mare cu o luna.

Giova eu am mai incercat sa i scot degetelul dar nu se poate, nu vrea nicicum suzeta. Laptele iese la pompa electrica, si inca cum... Jucariile de care zici tu sunt ca s scumpe la voi sunt aici cam 9$. I am luat Francescai si este de bagat pe mana sa te joci cu ea ca la teatru, are o labuta de ros, alta cu zgomot, urechi ce fashaie, coada tziuie si inima o apesi si latra catelul, a! si o oglinjoara la o laba.

Vai Noce dar chiar ca i puternic feciorul tau! si ce zambet smecheresc are...

Noi aici, asa s cladirile construite aici, avem chiuveta cumva afara din baie incadrata intr un pult mare pe un holisor intre baie si dormitor asa ca punem cadita acolo sus pe pult spalam bebelasa si apoi tzusht in dormitor cu ea n prosop. Asa ca nu avem probl cu spatele sau apa pe jos. Deocamdata.

Lacriedth bine ai venit!!!

Emanouela sanatate! ce teama mi e mie de raceli, sa nu aduca Ralu ceva de pe la scoala...

Uliiasi si Francesca se cauta in gura, la gingii de zor; asta cand ia o pauza de supt deget.

Pony ce papusa de baietel ai tu!!! ce ochisori are .

Romanitza e frigutz la voi acolo! am vazut o pe Mara biiine imbracata.

Motana !moamaaa mergea ala mic'? si cioco si acadele??? Dar si Craciunitza ta are ochisori frumosi frumosi.

Francesca se trezeste doar 1 data in noapte apoi de dimineata pe la 7. Suntem asa de norocosi ca i tare bunutza.

Galarina lasa i ptr 7 ani. Aici merge bine de tot cu 6 dar este aici unde se incepe relaxat bine.

Cornelia frumosi cu totii!

Danielle si noi avem chestia aia ptr baie ptr Francesca. Inca nu am folosit o. Cum faci cand o speli pe spate? Sau ea sta in fundlet deja? vad ca sunteti mai mari ca si noi cu 4 zile

Moniland si tu ai gemenutele mai mari cu doar o zi ca si noi. Ce frumoasa tr sa fie viata cu doua papusi la fel. Sunt identice?

Pupici la zmeurici! plecam si noi la plimbarica, e soare e un pic rece, numai bine de iesit afara.

Am scris mult?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Solike..tu zici acolo de Eva mea cumva ? Ca prea se potriveste totul de la kg, la lungime, la trezitul noaptea fix dupa trei luni si o sapt, de mancatul noaptea, de papa la san..idem idem idem...si noi tot cu rostogolitul d epe spate pe burta suntem maeste..la cel de pe burt ape spate mai greu....maaaaaa tu vorbesti de Eva sigur...

Am vazut si pozicile..o zmeura fara par , una cu par..da' frumoase foc nene..foc..poate vin si eu la o intalnire in Moghiors daca va mai intalniti.

Ps : dap, ma tenteaza suportul de cadita.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Seara buna fetelor

Blanca parca tu ziceai ca se trezeste des zmeurica ta incearca sa ii pui un tricou de al tau langa ea sa iti simta mirosul .Mandra mea se trezeste pe la 22 de o bucata de vreme si maraie pana o iau in brate nu ii e foame ca abia la 21 mananca iar de vreo 3 zile am incercat faza cu tricoul .Cand incepea sa maraie ii puneam tricoul mai langa nas ca sa imi simta mirosul si adormea la loc fara scandal ca inainte.Incearca nu ai ce pierde.

Mandra mea a inceput sa faca si ea figuri la mancare .Suge vreo 4 -5 min si pe urma incepe sa se agite si sa planga destul de tare cateodata .Oare o dor gingiile??Toata ziua sta cu mainile ei ,a mele sau a cui prinde in gura

Noi tot in camera ii facem baita ,la noi baia e prea mica si nu as putea sa ma desfasor

Fetelor cele care alaptati avem voie sa luam Stodal .Eu m-am uitat pe prospect si nu am vazut sa nu avem voie ,am cautat si pe net dar totusi va intreb si pe voi ca sa fiu sigura

Poze noi http://family.webshots.com/photo/2584399030105828456JTvbrz

o seara buna sa aveti

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

VICTORIEEEE , ne-am intors dupa spate pe burta
l-am luat mai devreme in pat si l-am rostogolit eu cu mana de mai multe ori si inainte si inapoi (asa ca pe un tavalug,cat tinea patul si apoi inapoi), ce-i placeaaaa.....si mai tarziu un pic, hop si el singurel....poate merge si la alte zmeurici daca incercati sa-mi spuneti si mie daca a mers jmecheria sau a fost doar coincidenta

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, exact asa facem in fiecare seara.
Corinadana, nu, nu sunt identice. Una e blonduta cu ochi albastri si cealalat brunetica cu ochi caprui.

Maine la pranz mergem la gimnastica . Parca vad ca vin dezamagita de acolo.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna seara...am reusit sa intru si eu putin ,acum ma rog sa nu se trezeasca Denis pt ca sotul e la fotbal...sunt curioasa cu ce bubita mai vine azi,miercurea trecuta a luat o minge`n nas de l`a durut toata saptamana,acum 2 sapt a facut intindere...dar..macar bine ca se relaxeaza si el putin.
si acum sa incerc sa revin si eu la normal.
pooh felicitari pt rostogoliri!ce a trecut timpul...maine poimaine o iau de`a buselea prin casa.
corinadana in primul rand bun venit!ai 2 printese acolo,atat Ralu cat si micuta Francesca sunt scumpe rau!si nu in ultimul rand sa stapaniti sanatosi noul aparat!
noce ai un baietel mare mare.singur s`a ridicat Filip atat?
danielle bine ai revenit!felicitari pt fetita cuminte
anielas bine ai revenit si tu!sa stii c abia azi am apucat sa citesc si eu povestea Inutei,care este foarte emotionanta si se vede c`a fost scrisa cu suflet..

emanouela insanatosire grabnica!
macar sa nu`i placa medicamentele lui Darius,dar sa se faca bine repede.
meleea frumos foc Alexandru!micutu ,ce frumos statea el acolo imbracat in beteala!
blanca noi tot in landou stam.i l`am ridicat putin si parca sta mai mult in el acum,dar acolo mi se pare mai protejat .nu intra deloc vant sau frig la el,bag mana mereu cand imi ingheata mana pe carut .
Galarina cu scoala eu cred ca vei simti cand va fi bine.al tau baiat ce zice?el vrea la scoala?

acum haideti sa ma laud putin.in data de 7/12 ne`a iesit cel de`al 3`lea dintisor!este vorba de un incisiv lateral(dreapta sus),iar azi al 4`lea,tot un incisiv lateral,insa in stanga sus de data asta.voi avea un mic vampiras.3 zile ne`au chinuit "ne simtitii" de dintisori,dar au iesit pana la urma!si deja ii simt .
am si eu o intrebare.voi ati mai gasit Vigantol in farmacii?eu nicaieri.ca la noi la nimeni.cica nu se mai importa momentan
de cand ma chinui sa scriu,Denis s`a trezit de 2 ori,sotul a venit acasa...cu alta minge`n figura .va las,va urez noapte buna si va

Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

THEEA ce obrajori aveti si cocheta nu mai zic

A venit sotul si ne-a adus costumasul de elf hihhii

http://picasaweb.google.ro/meleea9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Haideti la pana nu va beau portia,azi a sa am nevoie de tone de cafea.....Lui Balazs ba ii curge nasucul,be e infundat.....azi noapte tare marait a fost,plangea din 30 in 30 de minute,ii curatam nasul,se infunda la loc,era si agitat....a avut si febra,ma rog,stare subfebrila,37.8....pana la urma i-am dat 3 ml panadol si a adormit.....insa trebuia sa stau lipit de dagul meu,cum ma miscam,incepea se agite....asa ca partea mea dreapta e amortita......A,parca incepe si sa tuseasca,ca sa fie tot tacamul......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Theea,eu zic ca poti lua stodal linistita,daca merge in sarcina si la bb mic,n-are ce rau sa faca daca alaptezi.....Flosideea,incisivii?Wow,felicitariTe musca????Doare tare?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput