**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**
Raspunsuri - Pagina 12
romanitza spune:
Buna mamici si zmeurici, va mai amintiti de noi? 
N-am mai reusit sa scriu de multisor aici, am mai citit ce ati scris voi, dar cum ma apucam de scris, se trezea mandra si incepea scandalul, asa ca n-aveam cum sa mai termin...
Am admirat si eu poze cu zmeurici minunate, care mai de care mai nazdravan si mai frumos.
Noi am crescut, stam sprijinite in fundulet, facem pasi ca vrem sa mergem de acum daca ne tine mama in picioare
, doar ca e prea devreme, de-abia avem 4 luni si ceva... Am facut si vaccinul la 2, respectiv la 4 luni, am facut si putina febra dupa ultimul, dar ne-am comportat bine, in general.
Cu prietenul nostru Oliver ne-am mai intalnit prin mamicile noastre,care ne-au tot plimbat prin parcuri pe aici, chiar cand era frig si noi dormeam
Avem si poze cu Pepitzel, facute de mamica lui pe care o 
Am pus si poze cu iubita noastra pe mailul comun, dar pana una alta sa va aratam cum eram acum vreo luna jumatate in urma www.youtube.com/watch?v=sm7wvCXSjik" target="_blank">aici
Alinuta si celorlalte fete, va multumim mult pentru urarile de ziua lui Nicole
tuturor sarbatoritilor si din partea noastra
S-a trezit Mara, fug sa o hranesc si revin.
toata tufa
blanca000 spune:
Buna buna si de la noi,
Azi am avut zi de curatenie, a venit si doamna care ma ajuta si am trabaluit la greu. A fost si mama in ajutor. Am spalat si calcat perdele, spalat/sters canapea, prin casa..ufff..eu mai mult cu sfaturile si cu calcatul..ba am facut si o supa crema de brocolli delicioasa..plus statul cu Eva , dat tzitzi, jucat.nu am iesit afara insa :(
I-am dat Evei sa incerce o felie de mandarina si ce a mai halit la ea, dintr-un supt a papat jumatate de feliuta..nu am vrut sa o las sa o papa pe toata. Oricum cred ca pe la 5 luni incepe si noi cu un morcovel ceva.
Vad ca nu mai are nici ea chef de stat la orizontala, vrea in fundulet dar ince nu o sprijin...parca nu mi se pare ca sta destul de stabil..si nici intre perne nu cred ca e timpul..mai astept vreo 2-3 saptamani..oricum de la zi la zi vad progrese si ceva noi..ma uimesc copii astia
.
Inca papam la tzitzic cu mare pofta..iar mie imi place asa de tare sa ii dau ca nu as incepe diversificarea niciodata
dar totusi cred ca nu mai asteptam asa mult caci o simt destul de pregatita pentru altceva. I-am mai dat ceai si daca pana acum nu prea vroia mai nou il accepta cu bucurie si intinde mainile la biberon dupa el..si a supt cu asa placere mandarina aceea, capul il tine bine de tot..doar echilibrul in sezut inca nu e stabil dar mai asteptam putin.
Vroiam sa va intreb unde faceti voi baita zmeuricilor? Eu inca ii fac in dormitor, pun cadita la noi in pat intind toate cele si acolo ma desfasor..insa ma doare mijlocul rau de tot caci patul e mai jos si trebuie sa ma aplec destul. In baie nu am unde sa pun cadita iar in cada mare parca nu as incerca inca....
Ma duc si eu la somnic..somn usor zmeuricilor, sa doarma cat mai multe ore.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
Moniland spune:
Danielle, ce dor mi-a fost de tine...
Romanitza, esti sigura ca e puiutul tau? Seamana tare bine cu Lauriciul meu.
Multumesc fetelor de aprecieri. 

Nu mai stiu cine m-a intrebat
. Tin dieta 3-3 (3 zile produse animaliere si 3 zile produse vegetale). Beau ceaiul zein si tocmai mi-am comandat benzi de impachetat. Am ganduri mari pana la Craciun ![]()
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
meleea spune:
Seara buna fetele, azi a fost o zi tare naspa, m-a durut capul rau,stari de voma....de la oboseala
nu de la altele...
dar a fost si o zi minunata....zeurica mea e posesoare de dintisor
,se vede o frimitura mica alba pe gingiuta![]()
Bun venit fetelor noi....
am uitat id-urile
Danielle bine ai revenit in gashca 
Blanca, uite niste suporti pt cada , daca ai cadita de la ok baby http://www.okbaby.it/it/prodotto.php?p=1&img=10&d=main
mai vroiam sa va zic ceva dar inca sunt buimaca de cap....
aaa..... am bagat para la congelator, data pe razatoarea de sticla, gata pt papat, am tinut-o 3 zile si azi am facut proba ...f buna
, dar acum ma intreb cam cat pot sa o tin la congelator fara sa-si piarda proprietatile???? stiti voi?

http://picasaweb.google.ro/meleea9
meleea spune:
uite ce a patit alex .....![]()
![]()
![]()
http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/MOSNICOLAE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9
romanitza spune:
A adormit din nou, asa ca ma bag la scris putin...
Moniland - pai stii ca sunt nascute in aceeasi zi, e si ea "surioara" cu ale tale 
Blanca - noi vrem sa achizitionam un www.toysrus.ca/product/prodpop.jsp?isProdPop=true&productId=2857180&totCount=0&enhView=main" target="_blank">suport ce se fixeaza la cada direct, deocamdata si noi ii facem baita in dormitor, la fel ca si voi. Am citit ca intentionezi sa ii faci poze acum de Craciun, si noi am chemat pe cineva si ne-a facut ieri multe poze, facem si un calendar cu pitica, de-abia asteptam sa le primim. Ieri a stat la o adevarat sedinta foto, imbracata in tot felul de chestii haioase: balerina, ingeras, craciunita, bucatareasa ![]()
Referitor la diversificare, noi n-am inceput-o, papa doar la titzi,nu i-am dat absolut nimic altceva pana acum, nici macar ceiut sau apa. Pediatra ne-a spus ca am putea incepe cu cereale de luna viitoare, dar sa vedem... Inca nu sta singurica in fundulet, asa ca mai asteptam.
Danielle- noi nu ii facem vaccinul pt hepatita B, cel putin nu acum, mai incolo. Sa ne trimiti si poze cu cele 2 printese, nu v-am mai vazut de mult...
Flosideea- sa iti traiasca nepotelul, cred ca esti fericita pentru sora ta.
Giova - ti-am admirat baietii, cred ca esti tare mandra de ei. Pe cand si o fetita?
glumesc acum...
Noce - wow, chiar e viteaz Filip...Si scrii ca nu sta inca in fundulet...Ca vad ca deja se ridica in maini
Alinutza- Vad ca Eric e la la fel ca a mea,ma musca de obraji, manutele ei sunt in permanenta in gurita, de fapt duce la gura tot ce prinde, inclusiv paturica sau jucariile. Cel mai tare ma distreaza cum isi baga si isi scoate singura suzeta, dar nu prea nimereste, asa ca o introduce cu cealalta parte si se freaca la gingii cu ea. Uf, vorba ta, grea e viata asta de bbi![]()
corinadana- bun venit printre zmeurici. Ai 2 fete frumoase tare, ce ochi frumosi are Raluca
Motana- ce ochi frumosi are mexicana ta! E o dulcica 
Revin mai incolo, s-a trezit si urmeaza o noua repriza de joaca, am insirate prin casa tot felul de bouncere, swinger, etc... ma tot impiedic de ele, dar le tin pe toate aici, ca se cam plictiseste dra mea sa stea intr-unul singur, trebuie incercate pe rand toate...![]()
Motana spune:
corinadana, dar ce ochi frumosi aveti toti in familie 
noce, viteazul tau chiar vrea in picioare, scump tare! 
meleea, frumusel tare Alex, acu' am vazut si pozele de la botez, tu esti frumoasa tare, si ochi frumosi! Am vazut ca ati cantat, petrecut cu multa lume. Si fetita care canta era cineva special, cantareata sau asa dintre prieteni? Simpatica.
danielle, ne era dor de tine si de postarile tale, ce bine ca Melissa e cumintica!
romanita ce frumusica e Mara, si da, seamana cu una din gemenele lui Moniland,, hehem ce tare, surorile nu prea seamana, dar cu a ta da. 
blanca, si noi ii facem baita in camera, pun cadita pe o masuta cam la nivelul meu asa, numai ca acuma incepe sa dea din picioare si cam face apa in jur.
pony, ce frumos e Raducu, ce ochisori are! 
Fetelor, noi suntem ca pe vremuri, aranjam viitorul copiilor pe aici, care cu care se marita, haha! Nu se simte chiar asa rau, aveau dreptate si ei si aranjatu'! ![]()
sa va zic o faza tare: duminica am cunoscut o tip cu un baietel cu o luna mai mare ca Daris deci 5 luni si ceva.. ce credeti... mergea!! Nu am crezut si i-am zis.. ia sa vad.. il tinea maicasa de maini si dadea la pasi copilul de am ramas masca... si multicei. Radea de n-avea treaba bebelinul.
Si alta faza.. tot bb asta... ca vorbeam de mancare si mama (are vreo 20 de ani) zice.. "ah pai de pe la 3 luni ii dau de mancare, si ciocolata, si acadele"
OMG!! Io am crezut ca e gluma si tot o luam la da, tare, hehe.. si ea.. daa pe bune!
Astea din ciclul lucruri de necrezut ![]()
Noi stam in fund, cateva secunde si nesustinuta, de obicei o tinem de spate sau de o manuta, si stie sa inoate, cand sta pe burta da din picioare, maini si din fund, tare haioasa!
Uitati, avem si costum de Craciunita
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"
adrianafedorca spune:
buna buna si de la noi
n-am mai intrat de multisor ca nu ma prea lasa bebelina, cand doarme ea incepe cezar, tare se mai plictiseste ca nu prea are prieteni de joaca asa ca trebuie sa ma joc si cu el
furnicutza mea a facut 5 luni, e o dulceata, are 7 kg si 70 cm, noi am inceput diversificarea la 4 luni si 3 saptamani cu fructe, dar nu-s preferatele ei, mananca mar cu putina banana cam 20-30 gr maxim in schimb legumele le adora, ii fac o zeama mai lunga din cartof, dovlecel, patrunjel radacina, morcov si azi o sa punem si putina telina, in fiecare zi pun cate o leguma chiar nu ma asteptam sa-i placa asa mult pt ca stiti ca e tare mofturoasa
lapticul a inceput sa-l pape mai cu pofta dar nu mai mult de 4 masuri iar seara la nani 5 masuri plus una de cereale de orez
revin s-a trezit
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Moniland spune:
Blanca, l-a inceput le faceam baita in bucatarie. Puneam cadita pe masa si era la inaltime buna. Apoi am trecut direct in vana cu tati si e totul ok. Si mie imi era teama de bacterii si alte chestii la pielea lor sensibila, dar chiar niciun semn nu au. Ca si suportul aratat de Romanitza, eu am luat scaunele cu ventuze. De abia astept sa le pun pe amandoua in scaunele in vana.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
noce spune:
Multumim ![]()
Asa am inteles noi ca putem sta in carut ![]()
Noi facem baita in baie de la inceput. Punem cadita pe o masuta de lemn care incape in baie si pe care o tinem numai acolo. Dar abia asteptam sa ne mutam si noi in cada.
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna