**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mamici,va mai amintiti de noi??
in sfarsit mi-au dat drumul la net,era o problema greu de rezolvat tare,cu firele de le telefon,in sfarsit,am net

felicitari si la multi ani! sarbatoritilor din ultimile zile,sa va fie viata un vis

voiam sa va intreb,voi le faceti vaccinul pt hepatita B bebeilor?
eu am inceput sa le fac la amandoua fetele ca sunt in 3 ture.
nu stiu de e bine sau rau,insa mi s-a recomandat.aici nu e obligatoriu,dar cica in Romania e??!!

giova,eu te-as sfatui sa pui o feliuta de cartof.se retrage imediat,si roseala

am vazut o multime de poze cu bebei care mai de care mai frumosi.

blanca ai slabit tare frumos

mosul a fost darnic cu voi,am vazut,mie nu mia adus decat un parfum (giorgio armani) si mai tare m-am enervat ca deja il aveam
Melissei nu i-a adus mosul nimic,are de toate,absolut de toate si nu stiam ce sa ii i-au,iar buburuzei cele mari i-a adus un joc misto ca ma joc si eu cu el :D,dulciuri mai putine ca baga la greu si asa zi de zi,si cam atat.habar nu am ce sa ii cumpar.bicicleta are,haine are cu sacii,papuci la fel,jucarii nu mai spun

Melissa e o bebelusha exemplu,tare cuminte,rade non-stop,nu stie sa planga,decat cand ii e foame.Ebonee o chinuieste de zori,o ia in brate,o plimba cu,caruciorul pt papusi fiindca incape numai bine in el:D,offf offf am capul calendar.

bradutul l-am facut si eu,poate o sa reusesc sa pun poze sa ne vedeti.

va ,am fugit la fete.

p.s. tare dor mi-a fost de voi

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fetele ! Ce mai faceti?
Eu nu v-am mai scris , dar bebe nu vrea decat in brate , ma dispera ! Voi cum va descurcati cu bebeii ?
Va las ca urla rau !
Mami de Laura MAria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

heii! salut zmeurici

am reusit sa-mi depun dosarul pt CIC Gloriuta e foarte vorbareata sapt aceasta face 4 luni facem si vaccinele si ne cantarim si masuram

Flosideea sa-ti traiasca nepotelul
noceuscatorul e Whirpool model 8676;parerea mea e ca merita efortul financiar multam pt pontul cu supoz. pt hemoroizi tu cum il luai?unul pe zi? in cate zile si-a facut efectul?
lacriedith bine ai venit
Alinutzamerge bine cu probioticul nu mai da asa des si mult laptic i-am facut si eu un programel Gloriei si vad ca tine eu am noroc ca noaptea doarme sta in fundulet,inca nu se intoarce de pe spate-burta ci dar burta-spate,sau spate - intr-o parte se sprijina si in picioruse,dar nu incearca sa paseasca
La multe lunite Eric
Giova multam'
Blanca si mie imi surade ideea de a face poze prof acum de sarbatori tu cu cine ai facut?

hai ca am citit doar 2 pag din cap asta...

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Votati Gloriuta ochioasa aici
Pozici Gloriuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu v-ati prea inghesuit la scris...sunteti ocupate tare.
danielle bine ai revenit!!! ma bucur ca sunteti ok si ca melissa e cuminte si rade la greu. cum e in casa noua?
Alinutza hai ca am mai citit odata ce ai scris. mie mi-e groaza de cele 3 zile din ian. cand plecam fara copii. laptele meu vine doar dupa ce trage bb de cateva ori...nu stiu cum voi face sa ma mulg...il pun pe sot sa traga. Nu vreau sa pierd laptele, sper sa reusesc.
Mai am lapte si din aug. in congelator, asa ca e la fix...daca il foloseste mama in ian. cand sunt plecata.
Vally ma bucur ca ai reusit sa depui dosarul si ca e folositor uscatorul. sincer, eu vroaim poze profi ca sa le fac calendar piticilor si sa-l dam rudelor de craciun. acum...o las pe ian., ca nu prea sunt bani si astea costa.
Ungaras nu pierzi laptele daca sari un muls, stai linistita, numai sa nu ti s eumple sanii sa te doara...dar nici asta nu cred sa se intample.
Andreea imi pare tare rau ca zmeurica ta e maraita si vrea numai in brrate.
Noce ce tare e Filip! super viteazul tufei. calitate la hainute gasesti si la noi, dar preturile nu se compara cu cele de dincolo.

Noi azi am tot incercat sa ne intoarcem...la un moment dast a si adormit de la atata efort. avem timp si de asta.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sara buna
ci faciti fetiliiiiiii???
noi suntem bocna....si eu si darius...am racitttt...ne luptam cu mucii si tusea....of of...nurofen paxeladin...ih...si nu ii plac deloc
ma revin eu....va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pup la zmeurici!
Giova, laptele se declanseaza si cu pompa, mai greu e adevarat, dar daca tragi un minut doua si declanseaza si la pompa, nu trebuie neaparat sa traga bebe. Am avut si eu cateva zile cand am scos cu pompa si se declansa singurel. O sa fie totul bine, relax!

Danielle, bine ai revenit! Ce bine ca sunteti bine cu toatele! Asteptam poze cu noua casuta si bradutul!

noce, wow, ce viteaz ai tu acolo! In cateva zile o s-o ia la fuga si tu dupa el!

emanouela, sanatate multa la amandoi!

Fetele, bebe meu e mai marait zilele astea, si cu mainile numai in gura. Se le roade non stop! Si tot ce prinde pe langa ele! Dar eu nu vad si nu simt nimic la gingii, de fapt nici nu stiu ce ar trebui sa simt...oare e posibil sa-l manance gingiile cu mai mult timp inainte sa-i iasa dintucii? Oh well...maine vine pediatra si-o s-o pun sa-l pipiaie peste tot...Deja spatele ma omoara de cat l-am tinut in brate ca sa nu-l mai aud maraind...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara si de la noi,
Noi am avut ceva activitati intelectuale, iar am dat un examen.Pentru asta am chemat-o pe mama sa ma ajute cu raducu.Doamne, ce bine se intelege cu el!Gangureste si chiuie pe limba lui, iar raducu si mai si.Hai sa va prezint un strengar ["url=http://s590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/bebe%205%20luni/?action=view¤t=DSC02253.jpg"],aici[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna seara mamici de zmeurici,
nu stiu ce s-a intamplat, am scris un mesaj si se pare ca s-a sters
Printre altele vroiam sa va prezint si eu un strengar
Raducu si-a descoperit piciorusele si isi apuca cu manutele talpicile, rade si chiuie.
Am vazut multe zmeurici frumoase
Eu abia astept sa mai treaca timpul ca sa am cu cine sa ma consult in materie de diversificare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

pony am dat click pe primul tau mesaj unde scrie 'aici" si a aparut scris mesajul la numele paginii
asta scrisesei?
Buna seara si de la noi, br / Noi am avut ceva activitati intelectuale, iar am dat un examen.Pentru asta am chemat-o pe mama sa ma ajute cu raducu.Doamne, ce bine se intelege cu el!Gangureste si chiuie pe limba lui, iar raducu si mai si.Hai sa va prezint un strengar [url=http://s590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/bebe 5 luni/?action=view¤t=DSC02253.jpg

ema sanatate!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

danielle o trimit pe Bia la reeducare la Melissa, sa o invete cum e sa fie cuminte si sa planga doar la foame

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput