**Zmeurici de iulie-august 2009 (17)**
Raspunsuri - Pagina 13
anielas spune:
Neatza dragelor..haideti la o cafelutza sau un ceai asa la reveneala
Giova, Inutsa, alinutza78-
multumin de primire si aprecieri.
noce-tare scumpic este Filip si viteaz de-a dreptul...un barbatzel puternic![]()
ungaras-si eu zic sa nu-ti fie teama ..ca nu o sa pierzi lapticul daca trec 7 ore in loc de 4.
danielle02-bine ai revenit. Te asteptam cu poze noi cu frumushele tale dulci si cu bradutzul in noua casa.
blanca- si noi facem baita tot in dormitor pe pat..tati presteaza ..dar e la fel cu dureri de spate.Cand o sa stea mai bine in funduletz..pe la 7 luni probabil o vom pune in cada in suport ca cel aratat de romanitza pe care-l am de la Ina si care e tare practic.
meleea- ce fericit e Alex printre atatea cadouri
motana- e dulce tare Craciunitza ta
adriana-sa sti ca nici Ania nu e mare fan mere...se stramba de mama mama...la 6 luni voi incepe si cu supita..sa vedem atunci ce noroc vom avea.
Noi am dormit bine azi noapte..toate 3 fetele ca tati e in delegatie. De abia astept sa se intoarca pt ca seara e haos total la noi in casa...Ina tot timpul vrea cate ceva...puiul mic la fel, iar eu nu mai stiu cum sa ma impart intre ele.
Va pupic ca am un pui suparici..revin mai tarzior![]()
Irina Georgiana (23 oct 2004) si Ania Ruxandra(22 iun 2009) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

noce spune:
Adriana, cum e viata la casa pentru copii? Ii tii mult in curte? Mai pleci cu amandoi in parc? Te intreb pentru ca noi ne-am propus sa facem pasul asta in 2010 si mi-e cam teama. Acum petrec aproape toata ziua in parc, nu stiu cum voi face daca ne mutam departe de parc.
Romanitza, ce frumusica ai tu acolo si ce frumos o imbraci
. A vazut-o si Filip, s-a uitat foarte atent la ea. Si-o fi dat seama ca are si ea o manuta dulce de papat 
Mami lui
Filip, 1 august 2009
Prima noastra iarna
blanca000 spune:
Buna fetele,
Noi iar am avut o noapte cu 3 treziri. Se trezeste, se foieste si incepe sa pufneasca (nu tipa sau plange, bine..nici nu am lasato sa vad cum face in final
).
La prima trezire, la ora 2, am zis sa incerc sa ii bag suzeta si sa o iau putin in brate poate adoarme...de unde..la mine in brate era bine dar cand am puso jos a scuipat suzeta si a inceput cu galagia...am cedat si i-am dat tzitzi.
La a doua trezire, la 4, la fel am zis sa ii bag suzeta fra insa sa o mai iau in brate..a luato 10 minute si de bine ce ma pusesem iar in pat..hop scuipa suzeta si tipa iar.... am cedat.
Chestia e ca ea nici nu mananca mult sa zici ca ii era foame rau..ca daca ar fi asa i-as da ambii sani si poate as lungi perioada..dar ea trage cu pofta cand o pun la san..si in 5-7 minute cade lata...cu gura deschisa de sare sanul din ea
..degeba incerc eu sa il bag la loc ca ea doarme dusa....si nu o trezesc ca sa manance tot.
Nu stiu cum sa fac....macar de s-ar trezi undeva spre dimineata doar (ora 5-6..) ar fi altceva.
La a treia trezire, la 7, cred ca a stat la san 5 minute si apoi la noi in pat a mai dormit pana la 9 cand... ochii mari...am puso iar la san si ranjea fata mea dar san nu vroia.
Am zis ca pana la 11 nu ii mai dau nimic asa ca am puso in tarc(in sufragerie) la joaca..unde a marait de cateva ori, i-am dat suzeta, ne-am plimbat putin si in brate..apoi la loc in tarc..si ce sa vezi minune?...a adormit acolo fata mea...acolo o las si eu..am invelit-o doar
..ii vorbeste
TVul si semineul fals ii face lumina calda..mmmmm...
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Meleea da am cadita OK baby..dar linkul tau nu se vede
. Felicitari pentru dintzuc.
Motana si Eva da din picioare si stropeste in toata camera..e sotul saracu' numai pe jos sa stearga
. Vezi.....fiecare mama cu puiul ei...dar acadele de la 3 luni??????
..si mergea???..hai ca m-am debusolat total ![]()
Romanitza e super suportul dar eu am cada din aceea pe colt si nu vad unde l-as putea monta
. Frumoasa foc Mara..sa va traiasca 
Moni si cum le faci baie in cada? Intra unul dinte voi cu ele?
Noce ce smecheras e Filip. Sa stii ca si noi vrem sa ne apucam de casuta la anul..dar prefer oricum curtea si casa pe pamant unui apartament la bloc..fie el si langa parc. Acum depinde si unde aveti terenul...
Adriana sa va fie de bine diversificarea. Si noi tot aproape de 5 luni cred ca incepem usor cu 1-2 lingurite.
Anielas vecina mea de cartier..bine ai revenit...Ania e superba 
Vali pozele mi le-a facut un prieten..cel care a facut si pozele de la botez. El e fotograf si asta face.
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Nunta noastra 2004
inutsa spune:
Neata!
romanitza e o dulce Mara!
meleea ceva mofturi de la dintuc? sau ati scapat fara?
e tare haios Alex baricadat intre jucarii![]()
motana acadele si cioco la 3 luni?

noce ai barbat in toata firea!
Am planuri de niste pilaf cu ciuperci si un bors cu varza, asa ca merg la trebi
v-am
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Cornelia spune:
Pup zmeuricile!
La multi ani sarbatoritilor sfarsitului de noiembrie si inceputului de decembrie! Sa traiti cu numele!
Eu am fost depasita de evenimente si am mai ramas o perioada si fara calculator si fara net pe laptop. Ce mai, rupta de lume
.
A venit si la noi Mos Nicolae si iar a fost prea darnic. Bunicii nu se pot abtine sa nu puna si ei ceva in ghete.
Copiii sunt binisor. Vladimir iar e fonfanit si infundat, dar sper sa ii treaca si de data asta fara alte complicatii. Copiii mari se pregatesc de serbari de Craciun: azi Maria si vineri Stefan. Abia asteptam sa facem bradul acasa, dar cred ca weekend-ul 19-20 decembrie.
Daca vreti s ane vedeti am poze mai vechi (noiembrie) aici: http://picasaweb.google.com/cornelianis/2009Noiembrie# si mai noi aici: http://picasaweb.google.com/cornelianis/2009Decembrie#
Sper sa reusesc sa recuperez macar ultimele pagini si revin
.
blanca000 spune:
Eu cred ca astazi voi renunta la landou..si-a facut treaba cu varf si indesat timp de aproape 5 luni de zile si poate ca ar mai sta Eva vreo 2 saptamani acolo dar cred ca pot trece la etapa a II a carutului mai ales ca nu degaba am cumparat un carut in "etape", adica asta.
Etapa a doua e de la 3+ deci e numai bine..mai ales ca se si lasa pana aproape de orizontala.
Am un dubiu totusi, caci vremea asta ar fi ideala sa o petrecem in landou..dar la stroller am si sac pentru picioare gros de iarna si protectie..deci cred ca e ok.
Voi? Mai mergeti in landou?
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Nunta noastra 2004
uliiasi spune:
Pupici la zmeuricile dragi!
Blanca, si noi facem baita in dormitor, aducem un scaun si punem cadita pe el, oricum face jumatate de dormitor fleasca, da din toate cele. Am inceput sa punem o folie pe jos sub scaun ca ne-a udat rau de tot covorul intr-o seara. Cum arata patul vostru dupa baita? Nu-l uda?
Nici la noi in baie nu e loc, dar la Piatra va fi destul de mult loc pt doua persoane ca sa-i facem baie lui David. Cred ca-i vom face in cada mare din momentul in care va sta foarte bine in fundulet.
David a inceput sa fie tare mofturos, nu pot sa-l las singur treaz ca sa fac eu una alta, imediat trebuie sa fiu la el sa-i cand, sa ma joc, etc. Aseara mi-a tras un concert....plangea de nu mai putea, era foarte clar ca il doare ceva...tare ma tem ca a inceput era dintisorilor...isi mananca mainile cu atat pasiune, il manancau gingiile sau cine stie...Ma rog, pe la 11 fara ceva i-am dat 2,5 ml de Nurofen si intr-un sfert de ora a adormit lat. Si s-a trezit numai de 3 ori! Iupiei!
Abia astept sa ajungem la Piatra sa mi-l mai preia unul altul sa mai respir si eu si sa-mi mai refac spatele.
Va pup pe toate! Am incercat sa vad diverse pozici puse de fete, dar imi merge netul ca naiba, nush ce are, n-am reusit, mai incerc mai tarziu.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
pooh spune:
Cornelia,ai o familie foarte frumoasa!!!!
Ma uit cu mare placere la poze cu voi,vazandu-le imi fac curaj sa visez la bebe3
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)