Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)
Raspunsuri - Pagina 7

Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Bun a fetelor! Eu sunt la scarbici. Pomul vreau sa-l impodabim asta seara sau maine. Bradul il facem o data in an si vreau sa ma bucur de el aprox 1 luna (6dec-6ian). Mi se pare scurt 25 dec-6 ian. Multumesc pt raspunsurile cu Kidexul si cu patuturile textile. Referitor la botez, anu acesta a alergat o prietena sa gaseasca o locatie de botez de a innebunit. Toate erau rezervate pt nunti. Si eu mi-am facut programarea la nunta cu 1 an si ceva inainte. La botez va fi dupa nastere. O zi buna! Ah si multumesc si pt urarile de nume! Maine nu voi intra, asa ca va doresc si voua LA MULTI ANI si un MOS NICOLAE GENEROS! ![]() |
La multi ani si tie pentru miine Nicoleta!
Nici eu nu intru miine pentru ca sunt presedinte al unei sectii de votare - ca tot veni vorba mergeti si voi la vot, poate avem sansa sa le asiguram macar nepotilor un viitor mai bun! Nu fac politica insa am un "junghi" cumplit in lasat inima, de ignoranta si sfidarea pe care o manifesta acesti domni cu amante in aparatul de stat si care in ciuda faptului ca lezeaza bunul simt ori de cite ori au ocazia spera sa ne ia de prosti, pentru o a doua oara!
Nu cred ca e cazul sa faci atitea planuri, in detaliu pentru locatia in care va avea loc petrecerea de botez; spun asta pentru ca la Iasi am vz ca "se poarta" ca botezurile sa aiba loc vinerea... si eu am rezervat locatia pentru nunta cu tare mult timp inainte insa era cu mai mult timp inainte: nu era criza...oamenii se casatoareau in numar mare. Conform statisticilor numarul casatoriilor a scazut, anul acesta au fost anulate inclusiv rezervarile facute la restaurante... si nu vad pentru 2010 o revenire spectaculoasa a nimanui... din pacate! Noi macar vom fi fericite in 2010 pentru puii pe care ii vom aduce pe lume, si vom trece mai usor peste hopurile de ordin financiar.
Va pupic!
Mary

evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Madamar spune:
Burtici: news:P
http://www.bzi.ro/Femeile-insarcinate-au-orgasm-la-nastere-A81794.html
Avantajul acelora dintre noi care vor avea norocul de a naste natural:P.
Mary 15+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

arturicii spune:
Neata...Arturica la raport..
is iar chiauna..
Sa va explic cum arata la noi treburile:
- unul din baieti face febra sau varsa sau tuseste sau ii curge nasul.
- celalalt ok
- incepem tratamentul ptr primul, relaxare totala ca merge spre bine.
- intr-un interval scurt (2-4)zile incepe si celalalt...
Noi suntem la faza asta; va povesteam ca unul din baieti a varsat toata noaptea. Acu el e ok, nu mai are nimic. Dar a varsat toata noaptea celalalt...
Is zombie!!!
Beau un ness cu lapte tone si ma apuc sa spal vasele, sa duc rufe la spalat (in subsol e spalatoria blocului), sa prepar ceva bun de papa baietilor. Ieri a luat sotul mixerul dupa care tot plangeam asa ca azi il pun in functiune. Cred ca fac un chec ptr ca ptr el am ingrediente in casa.
Laurita,
si eu sunt incantata de brad; in Ro nu gaseam asa la cei naturali. Aici ne-a explicat nenea din magazin ca ii cultiva ca pe flori asa ca sunt la fel toti (nu iti mai zic ca l-am luat impachetat, nu am vazut ce am luat pana acasa). Dar a avut dreptate nenea.
La carucioare si eu studiez problema. Nu imi plac cele 3 in 1. Scaunul la noi sta in masina si mi se pare f greoi sa il tot mut de ici colo. Nu stiti vreun carucior mic mic si usor? Asta ptr cand e bebe ca apoi gasesc eu unul super slim.
Cris, pana pe 7 e mai putin decat pana pe 9 !!!
Gabriella, Felicitari pentru bebeul super ok!
De ce crezi ca iti trebe tie amnio?
Mary, interesanta treaba cu petrecerea nu parastas.
Cat despre decibeli, acu nu o sa stai si tu cu boxa in brate. Stai linistita si distreaza-te cum iti place tie.
*mergem si noi la vot!
*haha, mi-a placut asta cu statisticile!
* io nasc cu cezariana asa ca Enjoy voua.
Gabriela_s,
*urata treaba cu spatele. Iei ceva tratament?
*Daca te ajuta cu ceva, si eu is mult mai calma. Sunt interesata de echo ptr ca ar fi prima si cu ocazia asta sper sa aflam ca e totul ok. Nu mai imi trebe liste, planuri, aranjamente. Incerc sa le las pe toate sa vina de la sine.
In plus, am timpii ocupati cu baietii astia ai mei mari care au preocuparile, problemele, treburile, lor.
Plus toate celelalte treburi ale mele care nu se termina niciodata.
*Cat despre soc, la noi familia toata o sa fie socata daca nu e fetita. Eu nu. Mi-e tot una. Sa fie sanatos/sanatoasa.
Noi botezul cred ca il facem acasa ptr ca o sa fim doar noi si ceva amici eventual.
Am o alta problema legata de botez. Nu stiu unde gasesc preotul potrivit aici. Am mers aproape la toate Bisericile din oras si pur si simplu nu imi place de ei. Un preot, dupa parerea mea, trebuie sa fie intr-un fel. Sa ii simti implicarea si ca ceea ce zice acolo si crede. Nu prea stiu cum sa explic.
Am avut la botezul baietilor niste preoti minunati si la cununia noastra un preot extraordinar (desi era tanar, vreo 40 ani, cred ca a avut Dumnezeu nevoie de el acolo sus si l-a luat la doar cateva luni dupa ce ne-a cununat pe noi).
Dar cautam ca avem vreme.
Cum ziceam, am treaba multa. Nessul nu si-a facut efectul, intre timp am descoperit ca nu am fise de spalatorie asa ca incep cu spalatul vaselor.
O zi frumoasa si spor la lustruit ghetele!
p.s. baietii nu stiu ca vine Mos Nicolae. O sa fie Surpriza!
Ioana,~6ani,
~6ani,
18+

gabriella_t spune:
Arturicii eu nu cred ca imi este tare necesara amnio dar dr nu mi-a facut translucenta nucala asa ca sunt usor ingrijorata daca .....nu vreau sa ma gandesc la lucruri rele.Undeva intr-un colt al mintii mele e un fir de ingrijorare sa nu aiba bebe sindr Down.Uf sper sa trec si peste astea si sa ma hotarasc.Saptamana viitoare tre sa iau o decizie.Dr a zis ca e totul super ok si nu sunt motive de ingrijorare doar ca el trimite toate pacientele sale la amnio ca sa fie sigur.
Azi si maine vreau doar sa ma bucur de sarbatoare si sa nu ma gandesc la nimic.
Sa iti iasa checul ca mie prajitura nu mi-a iesit.
Fuguta si eu la treaba15+

arturicii spune:
Da, Gabriella, prin colturile tuturor mintilor e o unda de neliniste..
Sa vezi apoi ce vine:
- sa nu se loveasca
- sa nu ii iasa mingea in strada
- sa nu dea cineva in el
- sa nu il ploua
- sa nu raceasca
- sa nu fuga cineva cu el
- sa nu se arda
- sa nu cada de pe balcon
- sa nu
- sa nu
nici nu vreau sa mai continui lista ca sunt o tona si pe masura ce cresc sunt si mai multe (numai cand ma gandesc ca "daca se apuca de fumat apoi de droguri...brrrrrr)
Eu gata cu gatitu'
Ioana,~6ani,
~6ani,
18+

adinutzza_87 spune:
Ce activitate a fost azi p aici, la mine ecografia morfologica a fost unul din cele mai emotionante momente mai ales cand i-am auzit inimioara batand si cand il vedeam agitandu-se p acolo ;))) superb abea astept sa il tin in brate p .
Cat despre brad maine o sa-l facem k sa ne bucuram de el cat mai mult timp si sa ne vada mosul k am fost harnicuti sa ne dea cel mai sanatos bebitzu.
LA MULTI ANI PENTRU TOATE SARBATORITELE SI SARBATORITI INCLUSIV PENTRU MAMICA MEA
[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;9;0/st/20100618/k/01e9/preg.png[/image]
[/link]

Reallaura spune:
Vreau sa urez si eu NicoleteiB si celorlalte mamici care isi serbeaza onomastica, precum si puiutilor cu numele Niculae, Nicholas, Nicu, Nicoleta, Nicole.
Eu azi am umblat dupa cadouri, i-am luat lui Mirci o pereche de ghetute imblanite, in rest dulciuri pentru toata lumea.
gabriela_t cum sa recomande amnio la toate pacientele?? pai si amnio are riscurile ei! E greu sa iei o astfel de decizie, dupa parerea mea...
arturicii sanatate si puiului nr 2!Sa se faca bine repede...poate surpriza de Mos il mai "ajuta" nitel.
Gabriela_s ce scumpa e cea mica! Bine ca il/o iubeste deja pe fratiorul/surioara ei si nu vei avea probleme cu geloziile...Mie mi-e tare teama de asta... d-aia cred ca o diferenta mai mare intre ei e mai buna. Si te descurci nitel mai usor cu ei.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca

arturicii spune:
Ho ho ho
ce liniste aici!!!
Sa inteleg ca ati lustruit ghetutele si stati cuminti sa asteptati sa treaca Mosu sa le umple?
La noi e agitatie mare in casa cu cei 3 baieti.
Am gatit bun azi, am apucat sa si dorm ca eram zombie dupa noaptea nedormita si in loc sa imi revin imi e si mai rau.
Am reusit si cu hainele, is spalate si aranjate la locul lor.
Sa aveti o noapte frumoasa si ghete pline maine dimineata!
Ioana,~6ani,
~6ani,
18+

arturicii spune:
Bunul, Mosul Nicolae
Lin soseste in odaie.
Si-n ghetutele curate
Incep iute sa se-arate:
Biscuiti, bomboane, bani,
Ciocolata, gologani.
Dar mosneagul nu mai stie:
Sunt reali sau jucarie?
Printre ghete asezati
Rad papucii mici, ciudati.
Ii explica papusica:
Sunt papucii lu'... pisica
Ioana,~6ani,
~6ani,
18+

arturicii spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Cititor de vreme buna,
Sa-ti urez pe nai si struna,
Lautar si de condei,
Ce-i mai bine din ce vrei.
Sa-ti traiasca toti ai tai
De prin munti si de prin vai,
De prin târguri, de prin sate
Risipite prin bucate
Fie-ti dragule, copiii
Struguri albi, ciorchini de vie,
Fetele ca piersica.
Si copii