Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)
Raspunsuri - Pagina 6

cris_09 spune:
O cu lapte si de la mine,si un
de buna dimineatza.Week-end placut,linistit si calduros burtici fericite.
PS:mai e mult pana pe 7?(incep si eu ca "arturica")
poze
my baby18+

gabriella_t spune:
Neata burtici
Nu am mai intrat aseara ca am fost invitati la cina de un prieten si am ajuns acasa foarte tarziu.
Am vazut gandacelul a crescut o gramada si e greut...sper ca m inteles eu bine dr a zis 150g.Era mai linistit de data asta , nu mai dadea atat din manute si picioare.Doctorul a facut o gramada de masuratori ca era binedispus si a zis ca e totul ok si nu trebuie sa imi fac nici o grija pt morfofetala ca o sa iasa bine.
A zis ca banuieste ce e dar prefera sa imi spuna luna viitoare ca sa fie mai sigur.Spre sa fie cu fundite asa mi s-a parut mie cand s-a uitat printre picioare.
I-am vazut si coloana, creierasul ...ce mai.....m-au trecut toate alea alea.
Ma tot bate la cap sa fac amniocenteza dar parca nu as face.
Ma duc sa fac o prajiturica ca avem musafiri si dupa la facut curat.
Va doresc si eu weekend placut si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor mici, mari si din burtici. 15+

Aniska80 spune:
La multi ani tuturor care isi serbeaza ziua onomastica sau aniversara,pe ziua de 06.12.09!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 16+

Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
pai unul dintre ele si mie imi ajunge este deces. Sabina ![]() |
Iubita mea Sabina,
nu ai voie nici sa te gindesti la efectele adverse, si mai ales la ceea ce citezi mai sus!
Stii si tu ca atitudinea pozitiva fata de tratament face cit 75% din ceea ce inseamna rezultat. te rog mult sa te linistesti si sa lasi lucrurile sa curga! Doamne-Doamne are pregatite pentru tine inca 2 printzese minunate!

BINE V-AM REGASIT SI EU! AM LIPSIT SI EU APROAPE 2 ZILE DIN MOTIVE DE MUNCA! SCUZE SI WEEKEND FRUMOS!
Anamaria79 distractie maxima la Busteni! Nu te invidiez pentru ca si noi intentionam sa plecam undeva saptamina viitoare, iar peste 2 avem 2 petreceri: prerevelion si o petrecere (nu parastas) pentru o persoana care nu se mai afla printre noi!
Ce stiti voi... din studiu, decibelii il pot deranja pe bebe la 17 saptamini? Eu am vazut intr-un filmuletz din cele de pe youtube "In pintec 1, 2, 3, etc" ca bebe memoreaza sunete abia dupa 28 saptamini insa nu stiu daca acum aude si inainte de 28 sapt. si mai ales dak muzica de la petrecere l-ar putea deranja.
Va pup!
Mary

evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

gabriela_s spune:
Neata,
ce faceti?
Sunt singura acasa,no husband,no copil.si am interdictie sa ma ridic din pat,am o discopatie care ma chinuie de joi,asa ca am apucat sa citesc aproape toate postarile voastre,si mai vechi.Macar asa ma conving ca nu sunt singura cu stari mai ciudate
Abia astept sa imi revina cheful de viata.
Eu am o problema,poate fiindca e a doua sarcina,dar nu stiu de ce nu ma entuziasmez asa tare la ecografii.Ma bucur ca e bine,ca il vad acolo miscand,ca ii numara doctorul toate cele si ies la numar,dar cam atat.Adica nu ma mai simt ravasita de emotii,cum descrieti voi si cum tin minte ca parca era prima data.Ma uit la pozele de la ecografii si incerc sa ma induiosez dar din pacate nu iese cine stie ce.Am tot felul de ganduri,treubuie sa le alung cumva.
gabriela_tla prima sarcina mi-au zis pe la 16 saptamani ce sex are bebe,si sincera sa fiu eu nu vedeam decat doua puncte care puteau fi orice dupa mine,deci ei stiu...
eu acum 'vad' numai putulici la toate ecografiile,desi e clar ca inca nu se poate vedea nimiccred ca o sa am un soc daca nu e baiat.na,sanatos sa fie...da' parca mi-as dori un baietel sanatos.
V-ati apucat deja de impodobit bradul,oau!Noi il asteptam pe Mos Nicolae maine dimineata,are emotii ploada cea mare...E primul an in care chiar intelege care e toata treaba cu Mosii astia.
De curand ma gandeam ca era mai bine daca il faceam mai repede pe al doilea,acum ma bucur ca e si ea suficient de mare sa inteleaga cat de cat.De exemplu vine de multe ori si ma roaga sa o las sa pupe burtica sau imi cere sa ii arat poza lui bebe.Imi zice ca bebe o sa fie puiul nostru mic si o sa avem grija de el,macar ea ma induioseaza,e clar.
Va mai scriu,
deocamdata va doresc sa va aduca Mosul in ghetute tot ce va doritidaca ati fost cuminti,sigur!!!
Gabriela de dovlecel zglobiu- Adriana Maria (11.01.2007) si
16+
Blog de mama si nu numai

gabriela_s spune:
Hai ca am mai dat peste listele mele de la prima sarcina,asa ca mai adaug:
-forfecuta de unghii,cu varfuri boante -se gasesc la farmacie,de la tigex parca am luat,nu mai tin minte exact
-biberoane mici,pt 0-3 luni-eu am folosit avent.
-camasi pentru alaptat-pot fi si niste bluze obisnuite cu nasturi multi ,sa se deschida rapid.in general,tot ce este special "de alaptat" costa mult mai mult decat o improvizatie care poate fi la fel de buna.
-termometru pentru bebe,cu cap flexibiltermometru pentru baie nu am avut, cu mana "masuram" cel mai bine.
-scutece de finet,sunt bune sa le rulati si sa le puneti pe langa bebe ca sa nu se rostogoleasca atunci cand doarme.nu se incing la fel ca prosoapele sau paturicile.mai exista si varianta cu perna anti-sufocare ,dar e cam scumpa.scutecele de finet mai sunt bune si in alte situatii,eu le-am folosit la spital pe post de asternuturi pt patutul lui bebe.
-sapun pentru bebe-fara lacrimi(va sugerez sa le testati totusi,noi am avut si surprize cu klorane parca).
-crema antiritatii-bephanten
-ser fiziologic
-baneocin pudra
-servetele umede ,scutece
-aparatoare pentru san,din latex sau ce o fi ala (de la avent am luat)
Pe astea ultimele de mai sus le-am avut la spital cu mine,deci e bine sa le luati din timp.
Eu am avut totul cumparat inainte si a fost foarte bine.Tin minte ca tipa care era cu mine in salon isi tot suna sotul si il trimitea sa cumpere una ,alta si era disperat saracul,nu mai spun ca aproape niciodata nu aducea ce trebuie...
Ma mai gandesc si va mai scriu,cred ca am si poze cu bagajul de spital,in timp ce ma pregateam-am avut ditamai valiza...Bine,eu sunt cam exagerata.

NicoletaB spune:
Bun a fetelor!
Eu sunt la scarbici. Pomul vreau sa-l impodabim asta seara sau maine. Bradul il facem o data in an si vreau sa ma bucur de el aprox 1 luna (6dec-6ian). Mi se pare scurt 25 dec-6 ian.
Multumesc pt raspunsurile cu Kidexul si cu patuturile textile.
Referitor la botez, anu acesta a alergat o prietena sa gaseasca o locatie de botez de a innebunit. Toate erau rezervate pt nunti. Si eu mi-am facut programarea la nunta cu 1 an si ceva inainte. La botez va fi dupa nastere.
O zi buna!
Ah si multumesc si pt urarile de nume!
Maine nu voi intra, asa ca va doresc si voua LA MULTI ANI si un MOS NICOLAE GENEROS!10+

gabriella_t spune:
Gabriela nu stiu ce sa zic ....poate ca la mine emotiile sunt mai puternice pt ca am pierdut un bebe si de asta mi-am dorit foarte tare un bebe din nou.Poate la tine e doar o chestiune de timp, mai e destul sa te obisnuiesti.Si in plus tu mai ai o mogaldeata acasa si stii cam tot ce se intampla in sarcina, prea multe surprize nu ai , poate si de asta.
Pt mine toate sunt noi.15+

gabriella_t spune:
Eu am facut bradul de la 1 decembrie din aceleasi motive...imi place atat de mult sa il vad sclipind , plin de globulete si ghirlande si mi se pare ca e prea scurt timpul de pe 24 pana pe 6 ian.15+