Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)
Raspunsuri - Pagina 5

Ioana5255 spune:
Ioana va doresc succes la gasirea bradului perfect.
Alina iti multumim pentru vorbele bune si ca te gandesti la noi. Poate cine stie ce cadou iti face Mosul anul acesta. Poate e
Fetelor eu va doresc un weekend placut, sa va aduca Mosul tot ceea ce va doriti, sa aveti parte de clipe minunate alaturi de cei mici si cei mari. Ne auzim luni. Eu am un weekend destul de aglomerat si nu stiu cand mai intru. va pup
Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

adinutzza_87 spune:
Buna fetele, lista de produse mi se pare o idee nemaipomenita si chiar ar fi buna o lista completa pt bebel, pt k mai sunt si mamici la prima sarcina .
Pentru mamicile care au facut ecografia morfologica? tot asa uimite ati fost si voi de imaginea bebelului? al meu zici k e un alien sper k cu timpul sa se schimbe ;)))
+12
[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;9;0/st/20100618/k/01e9/preg.png[/image]
[/link]

Onana spune:
Hello din nou!
Sabina , mersi de lamuriri, ajuta sa inteleg mai bine daca am sau nu o problema serioasa.
Azi am fost la o prietena care e medic rezident gineco si mi-a spus ca acest IR crescut poate indica o hipertensiune in sarcina (preeclampsie), mai ales ca nu am tensiunea mica (13 cu 8), iar in sarcina trecuta am avut-o in travaliu 15 cu 10. Aceasta hipertensiune, care se declanseaza mai tarziu in sarcina ar putea fi cauzata de sindromul antifosfolipidic si de-asta m-a trimis la Coltea sa fac aceasta analiza.
Hai ca v-am zapacit cu atatea informatii, ma gandeam sa transmit mai departe ce-am aflat azi, in caz ca se mai loveste si altcineva de problema asta.
Pe dr meu nu-l pot suna, nu am nr lui (nu da nr de mob)si ar insemna sa fac un drum pana la spital si sa-l intreb, insa asa cum il stiu va spune ca ma agit degeaba, sa lasam lucrurile sa decurga natural si mai vedem la eco de 24 sapt.
Oricum, sunt bucuroasa pt ca fiind la amica mea azi, la spital, s-a gandit sa-mi faca o mica eco sa faca si ea cunostinta cu bebe, si l-am vazut , era foarte agitat, facea tumbe, isi punea manutele in cap, un simpatic, ce mai!
Nu a fost o eco propriu-zisa, doar ne-am uitat un pic la el, spre bucuria mea si totul e ok.
Nicoleta, la Kidex au si patuturi, carucioare, etc, dar nu mi s-au parut foarte multe, poate si pt ca eu ma uitam dupa cu totul alte lucruri.
I-am mai luat niste jucarele lui Matei, sa avem si de Mos Craciun, niste cosmetice (muuuult mai ieftine decat in farmacii) si cam atat.
Pt bebe 2 cam avem ce ne trebuie.
Voiam sa zic mai multe dar am o ceata totala, asa ca va si sper ca nu v-am plictisit.
Weekend placut tuturor!
Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si
18+

r_ocsy spune:
Buna seara dragutelor !
Reallaura : multumesc, si voi sunteti la fel de frumosi ! In legatura cu sughitul bebelusului pe care il descriai...abia astept sa experimentez si eu aceasta senzatie
Gabriella_t : o prietena mi-a recomandat patul textil de care povesteai tu, inca nu m-am hotarat pentru ca nu le-am vazut pe nici unul( lemn sau textil).
Imi place ca esti harnicuta si deja te-ai gandit sa cumperi lucrusoarele pentru bebelus, esti un bun exemplu. Ar trebui sa mai cobor si eu cu picioarele pe pamnant ( ca prea sunt aeriana) si sa ma ocup si eu de treburi serioase !!! Nu ma gandisem momentan decat ca anul acesta Mos Craciun trebuie neaparat sa aiba pe lista sa ceva pentru viitorul sau viitoarea
( poate aflam saptaman viitoare).
Gabriella _s : multumin pentru sfaturile tale in ceea ce priveste listuta...sincer sunt cateva lucrusoare la care nici nu m-as fi gandit. Daca iti mai aduci aminte de ceva sa mai adaugi.
Va doresc un weekend placut si multa sanatate !
R_ocsy 15 +

moni_or spune:
CRISTINA, sincere condoleante pentru pierderea ta!
NICOLETA, ce grabita esti, deja te gandesti la botez. Eu pe Luca l-am botezat la 6 sapt., insa la noi n-au fost probleme cu tinutul pentru ca sunt catolica si la noi se stropeste numai pe cap cu apa copilul, nu se baga cu totul.
SABINA, sper sa fie totul bine cu bebelusele tale!
GABRIELLA, intr-adevar patuturile textile sunt mai usor de mutat, insa pe mine ce ma enerveaza la ele e plasa aceea laterala. Daca incerci sa te uiti prin ea, te dor ochii rau, iar cand bebe e mic de tot si petrece majoritatea timpului in pat, nu stiu cat de bine e pentru ochisorii lui. Pentru patuturile de lemn exista aparatoare care se pun de jur imprejur ca sa nu il doara daca se loveste de margine. Eu personal prefer pat de lemn.
Carucior de nou nascuti si eu vreau sa iau, ca la Luca am avut unul ieftin romanesc ca naiba, s-a si stricat partial. Insa mi se pare mult prea devreme, nu sunt nici superstitioasa, dar as vrea sa ajung cu bine prin luna a 7-lea inainte sa fac cumparaturi de astea masive.
Monica, mami de Luca Andrei si
14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

arturicii spune:
hello,
am gasit si bradul, inca nu e despachetat, urmeaza sa ne ocupam de el. Am mai organizat un pic casa pana acum, la noi e ca in fiece we si nepotul nostru (9 ani) si e o harmalaie....
Cristina, Sincere Condoleante.
Despre patut, noi am avut din cele din panza, pliabile si bine a fost ca ne-am putut deplasa usor cu ele. Sunt super cele cu o deschidere pe lateral (fermoar) si cand mai creste ii lasi deschis pe acolo sa poata iesi cand vrea (cand se trezeste, etc).
La carucioare nu pot sa spun nimic, noi am avut de gemeni.
Cat despre botez, la 4 luni am facut si noi.
Fetelor, se apropie data de 9 dec, data echografiei!!!!
A inceput sa fulguie si tare s-au mai bucurat baietii.
Alina_Bu, hai cu vestea cea buna!
O noapte buna!
Ioana,~6ani,
~6ani,
18+

arturicii spune:
Tot eu...
Am terminat cu impodobirea bradului, e chiar frumos!
Am luat pana la urma natural. Cei de plastic sunt muult prea scumpi acum, poate il luam in Ianuarie cand sunt reduceri.
Tocmai cand am inceput noi sa il impodobim, a inceput sa fulguie. A fost tare fain!
Am pus 3 poze pe contul comun, sa il vedeti.
Nu mai zic cat de frumos miroase!!!
Mai avem sa ii luam varful si instalatia.
Ioana,~6ani,
~6ani,
18+

arturicii spune:
Am mai rasfoit pe aici si am vazut niste mega burtici la 18 sapt....
Numa io nu am asa mare!!!
Sper sa fie ok...
Mai e mult pana pe 9????
Ioana,~6ani,
~6ani,
18+

Reallaura spune:
Neata burtici pentru toata lumea!
arturicii ce brad frumos, simetric, bogat!! Noi abia pe vreo 23-24 decembrie il facem.. DIn pacate slabe sanse de zapada in decembrie la noi...
R ocsy merci
Onana sper ca totul sa fie bine pana la capat, bine ca ai remarcat problema si ca te duci la controale!!
Cu patutul, eu prefer materialul textil, mi se pare mult mai practc. acum depinde daca vreti sa aveti si patut pentru cipil dupa ce face 2 ani...
Cu carutul, eu nu cred ca-mi mai iau, dar am invidiat mamicile cu carut chicco 3 in 1, cand e bb mic sta in scoica si e indreptat spre tine si mi se pare mai bine decat daca e orientat in directia de mers... ca il poti linisti mai usor, iti vede fata etc...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
19+
Ana Ilinca

cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella_t [ ![]() ![]() |

poze
my baby18+