Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Ei, nu trebuie sa fi suparata ca ne mai scapa cate o discutie politica, caci pana la urma aici ne scriem si alte ofuri, numai cele de nastere. Pana si site-ul e unul de copii si nu de politica, deci nimic nu e perfect.
La Alegeri 2009 acolo e balacareala si refulare de frustrari. No offence!

11+

Chiar asa ma fetelor, credeti ca merita vre-un politician sa ne enervam ? Eu si sotul mei avem pareri diferite, dar de fiecare data am refuzat sa discut pe tema asta. Nici unul nu e mai breaz decat celalat.
Iar legat de fraude, veti ramane uimite cati au votat cu Basescu. La mine, tot etajul , vre-o 30 persoane au votat cu el. Nu stiu motivul. Eu am votat cu doctrina care ma reprezinta, nu cu omul. Nu am fost niciodata de stanga, pentru ca stanga a lovit in interesul meu. Un exemplu, nu departe e legea mamelor....de cate ori a venit stanga la putere, a scos cei 85% si a bagat suma fixa pentru toata lumea indiferent de cotizarea adusa. Si asta nu e singurul exemplu. Asa ca ... fiecare are libertatea de decizie si alegere.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Softurela ai scris exact ceea ce si eu am, aceeasi temere,..
pai daca or sa fie chiar asa odiosii , numa D-zeu poate face dreptate
sper sa se abtina acum ca au trecut la 85%
m-am gandit eu cind am ramas insarcinata , ca nu am eu norocul ala sa beneficiez de legea cu 85%

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Ei, nu trebuie sa fi suparata ca ne mai scapa cate o discutie politica, caci pana la urma aici ne scriem si alte ofuri, numai cele de nastere. Pana si site-ul e unul de copii si nu de politica, deci nimic nu e perfect.
La Alegeri 2009 acolo e balacareala si refulare de frustrari. No offence!

11+

Chiar asa ma fetelor, credeti ca merita vre-un politician sa ne enervam ? Eu si sotul mei avem pareri diferite, dar de fiecare data am refuzat sa discut pe tema asta. Nici unul nu e mai breaz decat celalat.
Iar legat de fraude, veti ramane uimite cati au votat cu Basescu. La mine, tot etajul , vre-o 30 persoane au votat cu el. Nu stiu motivul. Eu am votat cu doctrina care ma reprezinta, nu cu omul. Nu am fost niciodata de stanga, pentru ca stanga a lovit in interesul meu. Un exemplu, nu departe e legea mamelor....de cate ori a venit stanga la putere, a scos cei 85% si a bagat suma fixa pentru toata lumea indiferent de cotizarea adusa. Si asta nu e singurul exemplu. Asa ca ... fiecare are libertatea de decizie si alegere.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Softurela ai scris exact ceea ce si eu am, aceeasi temere,..
pai daca or sa fie chiar asa odiosii , numa D-zeu poate face dreptate
sper sa se abtina acum ca au trecut la 85%
m-am gandit eu cind am ramas insarcinata , ca nu am eu norocul ala sa beneficiez de legea cu 85%

nu as avea nimic de zis, desi cu 6 mil e greu , f greu , numai sa fie banii economisiti cu folos in alte proiecte pt cei mici, parcuri disney, saloane moderne pt copii din spitale, gardinite , scoli, clinici , tot pt copii si sa se si vada rezultate nu numai proiecte...unde is economiilee alea din 2004 , is face Doamna Vuiton taratmente cosmetice si misiuni , ah ce nervi am !

yoyoyo 18 sapt

Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna dimineata!!!!

Azi e o zi frumoasa, cu soare si o bruma de zapada. Azi-noapte pe la 3 m-am trezit si m-am uitat cum ninge pana am adormit iar.
Asta-s eu, imi place de nu mai pot zapada, ninsoarea!

Bebe e din ce in ce mai activ, azi-noapte s-a trezit si el/ea dar a adormit repede.

Despre ce si cum discutam aici, si mie imi prind bine discutiile despre viata de zi cu zi, despre ce simtim si ce ni se intampla, despre ce credem si cum facem. Ca despre scutece si lenjerii, dureri si nopti nedormite...sa vedeti voi ce de treaba om avea. Sigur, imi plac discutiile pana se ajunge la suparare, patos, etc. Dar eu cred ca suntem ok toate si stim sa ne oprim.

Am confirmat si eu echo ptr maine la 9:50! (adicatelea vreo 18:50 la voi).

Am ras aseara de m-am prapadit! Ii povestisem sotului cum cautati voi bomboane de brad cu jeleu/fondant, etc. Cu ce vine ieri acasa???? Cu bomboane cu jeleu! Hahahaha. Va zic, am ras de numa. A, nu erau ptr mine, erau ptr el

Gabriella, gasesc eu ceva, nu ma las!
Ce tare cu burtica, numa io nu am!!!! Dar parca vad ca explodez de-odata si va intrec.

Sorana, uau, ce tare, nici un kg???
Eu am ramas stabila la +5kg adunate in prima parte (habar nu am cum ca la ce mancam.... Insa o fi organismul meu mai strangator). Insa in ultimele 8 sapt nici eu nu am mai adaugat nimic in plus.

Murica, felicitari pentru funditele rozzzzz!!!!

Lauriciu, felicitari si tie pentru baietel!

Aleesicoo, bun revenit. Concediu concediu insa chiar asa sa tragi chiului?

Camelia, vai ce urat! De-a dreptul dezgustator.
Macar aici nu mai avem de dat nimanui nimic. Pana si la scoala o sa dam de sf de an ceva simbolic. In sfarsit dam pentru ca ne face placere.
Bine ca sunt bine ele, pana la urma.

Fug si eu la treaba, sa treaca ziua repede.
Ptr maine au anuntat 15-20 cm de zapada.

Sa aveti o zi frumoasa si sa avem vesti super bune de la echo!

Ioana,
~6ani, ~6ani, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

arturici pai in concediul asta nu am vazut decat patul si perna ....
bafta maine la eco

asa creste bebicu
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gabitza, Softurela, imi pare rau ca v-au dezamagit discutiile politice referitoare la propriile-mi frustrari. Ca sa nu mai fiu vreodata off-topic, ar trebui sa incetez a mai vorbi si despre baiatul cel mare (ca doar NU suntem la scutece, ci la odisee!), ca nu se stie cum cade si se loveste si stresam burticile, nu? Sau despre eventuale necazuri in familie, sau nereusite profesionale, sau stat la coada si lumea nu se sinchiseste. Toate astea dor si pot impresiona o graviduta asa ca nu le voi mai discuta aici. Imi pare rau ca discutiile si stresurile mele va pot influenta asa tare in rau… imi pare rau ca va provoaca atata suferinta si dezamagire si REPET: este ultima oara cand mai deschid acest subiect! Inca o data, scuze!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Arturicii ce te invidiez pt zapada si mie imi place atat de mult cand ninge.Cand eram in Romania uneori stateam si ma uitam pe geam ore intregi cum ninge sau ieseam sa ma plimb prin ninsoare.
Deja am vorbit cu sotul si cred ca duminica o sa ne punem fundul in masina si dam o fuga pana la munte, e zapada putina dar ma bucur si de atat.
Bine ai revenit aleesicoo, concediu placut.
Si eu l-am simtit pe bebe acum o sapt dar de atunci nimic, e adevarat si ca am tot umblat si ca la cat de obosita am fost nu am mai stat linistita si atenta sa vad daca il mai simt.Si in plus bebe are programul lui asa ca astept cumintica sa vad poate am mai mult noroc sapt asta.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Cris felicitari pentru baietel! Si eu i-as fi pus funditze rosu cu bleu, mici, discrete la caciulitza daca era baiat. Macar o luna. Cei de aici se distreaza tare de unii bebei prin maternitate cu funditza in cap pentru ca ei nu practica asa ceva
Fetele care mergeti azi si maine la echo, va trimit numai ganduri bune si va tin pumnii sa aveti vesti minunate. Da Doamne copii sanatosi la toata lumea!
Pupici

Murica 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Andrada,

te rog eu mult, nu te supara, necaji si nu iti pune oprelisti in ce scrii aici.
Cum ziceam, eu m-am plictisi ingrozitor sa vorbim numai de miscari de bebe si de liste de spital.
Suntem oameni, avem vieti si nu merge sa stai inchis intr-o bula de sticla doar ptr ca esti insarcinata.

Eu am mai trecut printr-o odisee si am acum cateva Prietene de acolo.
Si-am trecut cu ele si prin bune si prin rele-ma refer la cele ce ni se intampla mai presus de forum.

Te rog sa nu te abtii sa mai scrii.

Ioana,
~6ani, ~6ani, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

daca vi se pare ca se vorbeste aici pe de laturi, intrati pe la scutece, unde se vorbeste la greu despre emigratul in Congo dupa alegerile astea . nu se precizeaza daca cu tot cu copii (asta a sa fie si on-topic) dar banuiesc ca da .

haideti, mai fetelor, deja urla hormonii? isi cer drepturile?

o singura corectura: geoana e de stanga! psd e de stanga!
iar asta cu 85% din salariu pt mame e data de relativ putin timp, de un guvern care nu e psd.
asta asa, pt corectitudine narativa.

si daca aveti nevoie de o tinta in care sa aruncati cu rosii, aruncati in mine, ca am votat anti-geoana. si nu atat anti-geoana, cat anti-impozit progresiv. pt ca pe mine personal nu ma avantajeaza!nu stiu ce e la altii in casa, dar eu nu vreau - pt ca am venituri mai mari - sa platesc mai mult la stat. nu cred ca sunt de condamnat.

si nu-i condamn nici pe cei care au votat cu geoana. la o adica, deja eram pregatita sa plec in congo, cum ziceam mai sus .

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 13+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Gabitza, Softurela, imi pare rau ca v-au dezamagit discutiile politice referitoare la propriile-mi frustrari. Ca sa nu mai fiu vreodata off-topic, ar trebui sa incetez a mai vorbi si despre baiatul cel mare (ca doar NU suntem la scutece, ci la odisee!), ca nu se stie cum cade si se loveste si stresam burticile, nu? Sau despre eventuale necazuri in familie, sau nereusite profesionale, sau stat la coada si lumea nu se sinchiseste. Toate astea dor si pot impresiona o graviduta asa ca nu le voi mai discuta aici. Imi pare rau ca discutiile si stresurile mele va pot influenta asa tare in rau… imi pare rau ca va provoaca atata suferinta si dezamagire si REPET: este ultima oara cand mai deschid acest subiect! Inca o data, scuze!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

unde dai si unde crapa!
iti spun foarte sincer, nu m-am adresat tie, departe de mine gandul asta.
se stie insa ca discutiile pe teme politice cresc tensiunea si nu se compara cu alt gen de discutii... pt ca genereaza tot felul de frustrari si antipatii.
iar noi, femei gravide, nu avem nevoie de asa ceva...
asta era ideea, imi cer scuze daca ati luat-o ca pe un atac la persoana.
scuze inca o data, chiar nu voi mai intra aici, ca sa va deranjez.

multa sanatate tuturor burticilor, bebei frumosi si sanatosi!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 15+

Mergi la inceput