Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)
Raspunsuri - Pagina 20
arturicii spune:
Da' de ce Congo? Haida aici ca e frumos si ninge :-)
a, avem sectie de votare in oras![]()
A, apropos de sectia de votare. Hai ca tre' sa v-o zic pe asta.
Mergem noi cuminti cu 3 copii dupa noi la vot.
La parter, inainte sa ajungem la lift, ne roaga nenea gardianu sa stam un pic ca-i lume multa la et 6 - unde-i votarea.
Stam cuminti la rand, se face coada un pic mai mare (poate 15 persoane).
Vine o Duduie cu haina luuuumga de blana, doamna la fo 60 de ani, coafata, aranjata, trece glont pe langa toti si cu tupeu ii explica "lu nenea gardianu" ca ea e observator si ca tralala de o lasa ala sa urce. Pfiii, ce m-am enervat. Iete nene. Nu putea si ea sa stea la coada ca toata lumea.
Cam asta e cu respectul ce il acorda (si) aici unii compatrioti...
Ioana,
~6ani,
~6ani,
19+
arturicii spune:
Si, pentru mamici si bebei:
http://www.cjpx.ca/cjpx/index.php#
(dati click in drepata pe "CJPX en direct")
Este ce post de radio ascultam noi.
Ioana,
~6ani,
~6ani,
19+
r_ocsy spune:
Buna seara !
Pentru amatoarele de bomboane de pom cu jeleu si nu numai ... m-am uitat astazi in oferta de la Metro si erau foarte, foarte multe sortimente de bomboane ... cred ca pana acum nu s-au grabit sa le bage ... sincer, nu stiu ca ultima data cand am foast la Metro nu m-am uitat dupa bomboane ci dupa cantar ... sa imi monitorizez si eu greutatea!
Cu riscul de a supara un numar mare dintre voi , eu nu am putut sa votez cu Geoana, l-am preferat pe Basescu .
Urata povestea cu maternitatile din tara noastra. La Cluj, cand eram la facultate spitalele in mare parte erau ok ( depinde foarte mult de directorul pe care il au , daca isi da silinta sau nu). Nu stiu ce sa zic despre maternitatea din Cluj ... ca am cam sarit peste stagii ( profu era un betiv si nu prea il interesa soarta nostra mai ales ca nu eram generalisti iar ceea ce ne preda era in mare parte bla-blauri care acum nu ma ajuta cu nimic
) . In Brasov, sincer nu stiu cum arata maternitatea ... oricum ... m-am hotarat sa nasc la Clinica Eva ( particulara ) ca acolo e si curat, au si de toate si nu am auzit decat cuvinte de lauda.
Oare am vrut sa mai scriu ceva ?!
R_ocsy
16 fix
Ramona80 spune:
Alinutzaa, e super patutul. Este exact ce cautam si noi. Dar puiul e si mai si. E o scumpete.
Dati-mi si mie VA ROG parola de la poze. Multumesc anticipat
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+11
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Si, pentru mamici si bebei: http://www.cjpx.ca/cjpx/index.php# (dati click in drepata pe "CJPX en direct") Este ce post de radio ascultam noi. ![]() Ioana, ~6ani, ~6ani, 19+ |
Multumim mult,e tare frumos.
poze
my baby18+
Ramona80 spune:
Deci, referitor la "spitalele din provincie" de care se teme ck 29 vreau sa specific cum a fost pentru mine la maternitatea din Ploiesti.
1. Abia am reusit sa-i dau banii dr, pt ca nu vroia sa-i ia.
2. Cat am stat la terapie intensiva (am nascut prin cezariana) nu am dat absolut nici un ban la nicio asistenta, iar toate s-au purtat exemplar.
3. Bani am dat doar asistentei care ne facea spalaturi, cate 5 lei, dar si celelalte asistente cu care am mai avut tangente s-au purtat foarte frumos. Iar preturile de cotizare la doctori nu se compara cu cele de la spitalele din capitala.
4. Curatenie era peste tot, desi nu apucasera sa renoveze spitalul atunci.
5. Nici vorba sa ne ceara noua sa cumparam medicamentele.
din 04 iunie 2008 si
+11
Ramona80 spune:
r-ocsy cred ca le-am activat. Hai sa incercam.
din 04 iunie 2008 si
+11
arturicii spune:
Ma bucur ca suntem pe aceeasi unda :-)
Au o muzica tare faina, deloc grea iar acum au inceput cu niste melodii de Sarbatori taare frumoase.
Ioana,
~6ani,
~6ani,
19+