Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

[quote]citat din mesajul lui arturicii

Ma bucur ca suntem pe aceeasi unda :-)

Au o muzica tare faina, deloc grea iar acum au inceput cu niste melodii de Sarbatori taare frumoase.

Chiar acum le ascultam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Si uite asa o sa cream o generatie de bebei "clasici"

Ioana,
~6ani, ~6ani, 19+

Mergi la inceput

Sincer, mie imi plac valsurile ... in special Strauss ( ma relaxeaza), cred ca bebe cand se va naste va stii sa valseze direct la cat le-am ascultat, plus mare pianist .... ca imi place si muzica de pian ( pacat ca nu am asa de multe melodii). Se pare ca i-am ales deja cariera

Mergi la inceput

I-am pus Strauss (valsul vienez) cu care este foarte familiarizat ca aproape o ascult tot timpul si dupa ce s-a terminat m-a semnalizat discret ... sa fie coincidenta sau nu sau poate doar l-am plictisit ?

R_ocsy 16 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Odiseea florilor de liliac continua AICI

P.S. sunt Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Rocsy si eu tot la clinica eva merg..tu la ce doctor esti?
eu merg la doctorul Bisoc..
eu sunt foarte multumita de conditiile care sunt aici..am fost internata cu o alta problema si s-au purtat extraordinar.. nu am nimic de reprosat..
in maternitate n-am fost, nu pot sa spun cum este..dar sincer nici nu vreau sa merg..
O seara buna fetelor.

elena12+

Mergi la inceput

Tigruta : eu sunt la d-na dr. Dumitrache . Si mie imi plac conditiile din clinica ... cel putin de la parter ( sali de consultatie si sala de asteptare). Am vazut si poze din restul clinici de pe situl lor. Nasa mea a nascut anul trecut acolo si a fost foarte multumita, a avut doar cuvinte de lauda; si aea a zis ca toata lumea se comporta frumos cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

ferice de voi atunci

ma bucur totusi ca mai sunt si cazuri fericite...mai avem speranta ca o sa ajunga si restul maternitatilor la un nivel...macar de bun simt

Citat:
citat din mesajul lui Ramona80

Deci, referitor la "spitalele din provincie" de care se teme ck 29 vreau sa specific cum a fost pentru mine la maternitatea din Ploiesti.
1. Abia am reusit sa-i dau banii dr, pt ca nu vroia sa-i ia.
2. Cat am stat la terapie intensiva (am nascut prin cezariana) nu am dat absolut nici un ban la nicio asistenta, iar toate s-au purtat exemplar.
3. Bani am dat doar asistentei care ne facea spalaturi, cate 5 lei, dar si celelalte asistente cu care am mai avut tangente s-au purtat foarte frumos. Iar preturile de cotizare la doctori nu se compara cu cele de la spitalele din capitala.
4. Curatenie era peste tot, desi nu apucasera sa renoveze spitalul atunci.
5. Nici vorba sa ne ceara noua sa cumparam medicamentele.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +11

12+

Mergi la inceput