Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici!

V-ati baut cafeluta de dimineata? Eu nu stiu ce m-as fi facut fara ea, caci noaptea dorm din ce in ce mai prost...

Cris, felicitari pentru baietel sanatos si frumos la mami in burtica Va fi bine, vei vedea! Sunt sigura ca dupa ce va veti intalni ai sa te intrebi de ce iti era atat de frica.

Mary... sunt si eu asa de scarbita de tot ce s-a intamplat la alegerile astea... Si cand ma gandesc ca am stat o ora la coada la o sectie speciala, ca sa votez... Eram asa convinsa... Of, ieri nici nu m-am putut uita la TV de ofticata ce eram. Cum zicea si Andrada, speram sa se poata indeparta raul cel mai mare. Si stiti ce e ciudat? ca absolut toti cunoscutii mei gandesc la fel, nu am stat de vb cu nicio perosana care sa nu gandeasca asa si uite unde suntem... trist..

andraiulia, sa-ti creasca sanatoasa bebica. si eu sunt foarte nostalgica, in general... Nu ne suparam de "intruziune"

artucica, ma distrezi la culme cu movul Eu am aceeasi pata pe vedre turcoaz

elybub, nasol cu insomniile... atat de tare loveste bebe la varsta asta de sarcina? nu stiam...

Gabitza, fara suparare, dar cred ca e normal sa ne putem spune parerea... mai ales ca e vorba de viitorul puiutilor din burtica. De ce sa ne cenzuram in legatura cu grijile si nemultumirile noastre? Din cate stiu aici suntem intre prieteni ... plus ca nu s-a polemizat, nimeni nu a contrazis pe nimeni, ci fiecare si-a spus pasul. Parerea mea...

Maine la eco, de dimineata de la 10 Doamne.... abia astept!!! Si stiu ca mai sunt printre voi multe care abia asteapta

Va pup burtici! O zi frumoasa ca voi!

Mira fericita 16+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabitza1977

buna dimineata fetelor!

de alataieri mai simt si eu mai om, mult mai bine, adica.
am citit foarte putin din urma, vad ca unele burticute stiu deja ca vor avea fetite sau baietei! felicitari!
la prima sarcina, mie mi-au spus de Denis la 12 saptamani ca va fi fetita, dar a fost baietel, asa ca mai astept pana sa fiu sigura, urmatoarea ecografie.

am insa o intrebare la voi: ce cauta discutiile politice la odiseea noastra??? nu mi se pare deloc normal, mai ales ca noi, gravidutele, trebuie sa fim linistite, nu sa ne enervam una pe celalata cu astfel de discutii. exista topicul alegeri 2009, daca chiar avem ceva de dezbatut pe tema asta! sincer, este total aiurea sa discutati politica aici, la odisee. este prima data cand vad asa ceva pe un topic de odisee si sunt un pic dezamagita, va spun foarte sincer.

va pe toate si aveti gija de voi!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 15+

Buna dragele mele!
Gaby,sincer chiar e cazul sa faci atatea valuri?Care e pb ca si-a zis oful colega noastra?Nu-ti convine,nu citi...
Multumesc pt incurajari dragele mele,am vb cu dr la tel si mi-a zis sa merg azi la ea la ora 14 dar din pacate sunt la munca toata sapt si deci nu ma pot duce decat dupa ora 16...cand ea nu mai este acolo...iar bebe ca sa-mi arate ca ma ingrijorez degeaba,a inceput sa miste azi,de vre-o 4 ori pana acum si nici intepaturi nu mai am...sa dea Doamne Doamne sa fie bine!
Va pup si va doresc o zi placuta...si apopo...felicitari celor care au aflat sexul bebeilor si asteptam vesti de la cele care au fost la medic ieri si azi!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GABITZA, sincer iti spun si eu ca mie total aiurea mi se pare observatia ta. Daca nu=ti place da skip, nu te obliga nimeni sa citesti. Insa suntem oameni, nu cred ca tu daca esti mama discuti absolut toata ziua numai despre kk si pisu lui bebe sau despre greturi sau despre nastere si nu ai absolut nicio alta preocupare. Ingraditul sau interzisul unui subiect sau al altuia de discutie nu ne va ajuta deloc sa ne cunoastem mai bine una pe alta. Parerea mea

Monica, mami de Luca Andrei si 15+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Si noi la raport
La noi nimic schimbat am papat bine la pranz si e bagam la bucatarit un pic sa vad ce idei imi mai vin si azi.
In rest burtica creste deja a trebuit sa imi iau o geaca noua pt ca la celelalte nu mai reuseam sa imi inchid fermoarul.Poate reusec sa descarc poze de pe aparat si sa le pun sa le vedeti si voi.Tati e tare mandru de burtica.Sanii cam au luat-o razna au crescut azi am observat vase de sange care s-au spart, trebuie sa mai insist cu crema ca altfel nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate la sfarsitul sarcinii.
Arturici poate pana la urma reusesti sa iti gasesti si rochia mov pe care ti-o doresti.
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Hai mai fetele,am ajuns sa ne contrazicem pe politica?
Eu nu cred e vreunu mai bun,si nu ar face nici unu ceva bun pentru noi sau tara.Asa ca nici macar nu am mers la vot.
Hai ca incerc eu sa mai destind atmosfera cu un banc :
Īntr-un minister:
- Ss stii ca noul ministru devine din zi īn zi mai prietenos...
- De unde stii?
- De cīteva zile a īnceput si el sa caste la sedinte, la fel ca noi.

poze
my baby18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Bafta fetelor care merg azi sau maine la eco!
Chiar nu vreau sa ne certam pe tema politica, ci doar a fost un of. Fiecare il are pe al lui (politic, personal, economic). Fiecare cu sperantele, asteptarile lui. Nu am inceput sa scriem de ce unu e mai bun sau nu, pentru ca totul tine de punctul de vedere al fiecaruia.
Mai mult de atat nu ma pot justifica.
De aceea ofer cate o pt fiecare membra a odiseei noastre (nu sunt trandafiri rosii ca sa nu fie cu tenta politica, ci floarea fiecaruia preferata. A mea e crinul imperial.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare fetele!

Bafta la eco, asteptam vesti de la fetele care merg azi si maine, nu uitati sa scrieti!

Am vazut ca ati discutat de patutz, Matei a avut de lemn si am fost tare multumita de el, nu s-a lovit niciodata (a avut protectii, ce-i drept). Acum as vrea sa-l transfer lui bb mic si sa-i iau lui Matei unul junior.
Alinutza, parca tu spuneai ca i-ai luat lui Tudor patutz junior, eu nu am retinut daca Tudor e mai mare decat Matei, voiam sa te intreb de unde l-ai luat, cum e si daca nu cade baietzelul din pat, ca Matei al meu tare agitat e noaptea si nu-mi dau seama ce ar face fara gratiile patului.
In rest, sunt ca de la 2 n-am mai dormit bine, s-a sculat si Matei de vreo 2 ori, plus ca dimineata m-am trezit iar cu gretzuri si am nimicul din stomac. Offf, daca nici la aproape 19 sapt de nu-mi trec gretzurile astea, nu stiu ce sa ma mai fac
Singura parte buna e ca nu am luat inca niciun kg , desi stiu ca am tot timpul
Cam atat deocamdata, mai voiam sa zic dar am uitat ce , neuronii saracii sunt un pic obositi
O zi frumoasa.

Sorana, mamica de Matei (21.02.2008) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Salut fetele!
Cu intarziere mare ajung sa va impartasesc vestile de ieri. Asadar... cumparam funditze roz pentru ca e bebelina mea, cu toate mandarinele si portocalele poftite. Suntem tare mandri ca o sa luam rochite. E zglobie, nu statea locului o clipa, era cand pe stanga, cand pe dreapta, dadea din manute, manca lichid amniotic si i-am vazut profilul: un nasuc mic si buze perfecte. Lungime 19 cm, iar greutate 350 g. Trebuie sa cercetez daca nu e grasutza pt ca eu am luat in greutate... 6,5 kg din cauza problemelor de stomac pt ca durerile cauzate de excesul de suc gastric le diminuez doar cu ceva de mancare. Asta a fost explicatia doctoritei. Ma inspaimant cat voi ajunge, mai ales ca eu in ultimii 10 ani am avut mereu 48 de kg.In rest, asteptam ianuarie cand facem MF la 23 de saptamani si alte analize. Deocamdata suntem in cautari si negocieri de nume.
Mai vorbim.

Murica 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Murica felicitari pentru bebelina..sa fiti sanatoase..
si eu mananc foarte multe mandarine, clementine..poate va fi la fel..cine stie..

elena12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Buna, burtici.
Nu am mai intrat de foarta multa vreme, e o periada foarte plina la birou, ma intreb daca se mai termina vreodata...ma rog, nu ma plang, e ok asa deocamdata.

Noi suntem in saptamana 19. Si am primit, se pare, de la DD, tot un baietel. Sa fie sanatosi amandoi! Suntem ok, bb a fost analizat echografic si masurat si e in regula totul, am facut si niste analize de sange si in afara de calciu foarte jos, ceea ce nu e o surpriza pentru mine, restul sunt in regula.

In concluzie, noi suntem cat se poate de bine.

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 14+ de...fetita (zice Raduc) bebe 2 la purtator

Mergi la inceput