Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)
Raspunsuri - Pagina 17
gabriella_t spune:
Felicitari lauriciu si murica pt vestile despre carucioare.Si eu abia astept sa imi confirme dr daca am avut dreptate ca e cu fundite.
Unde or fi oare si restul de fete ???? ca ma uitam ca suntem 100 si pe aici bantuim doar putine.Alesicoo pe unde o mai fi?
Pup la toata lumea
15+
lauriciu spune:
asa e ok si semnatura.
va pup cu drag pe toate si sa stiti ca mi-e dor tare sa mai stam aici la povesti...
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami
19+ a unui nou baietel minunat bebe 2 la purtator
taty_ana spune:
fetelor imi dati si mie parola sa intru sa vad poze?plsss ca vreau sa compar burticile ca mi se pare ca a mea e prea mare pt 15 sapt, ce-i drept m-am ingrasat cam 5 kg de la inceputul sarcinii insa am plecat cu kg in minus cum s-ar spune pt ca am facut FIV si am slabit vreo 3 kg in timpul procedurii...
si vroiam sa va mai intreb ceva in legatura cu trombofilia si sindromul antifosfolipidic...mie dr nu mi-a dat sa fac asa ceva, am inteles ca este si ff scump....dar totusi in ce situatii se da sa faci aceste analize?
burticile
15s
r_ocsy spune:
Servus fetelor!
Lauriciu si Murica : felicitari pentru vestile bune cu care v-ati intors de la ecografie, sper ca joi , pe data de 10 sa stiu si eu.
In rest va doresc o dupa-amiaza cat mai placuta, ne mai auzim spre seara ca acum am un pic de treaba ! 

r_ocsy
16.
cris_09 spune:
Murica bebelinul meu
are 218 g la 18 sapt si 1 zi(varsta ecografica)...dc te ajuta la cv,gen comparatie..![]()
poze
my baby18+
Alinutzaa spune:
Ola frumoselor
Felicitari lauriciu si murica pentru vestile despre carucioare. Uffff, cand va aud pe voi ca vorbiti de eco, abia astept sa ajung si eu saptamana viitoare. Bafta fetelor care merg astazi la eco si va asteptam cu vesti bune
Gabitza sa stii ca de-a lungul odiseei si apoi la scutece discutiile nu vor gravita tot timpul doar in jurul burticilor si a bebelusilor. Si mi se pare normal sa fie asa. Tot timpul va aparea cate un subiect care sa fie atins tangential, asa cum a fost acum politica. Se va plange vreo mamica de soacra, de sot, se va intreba despre nu stiu ce ruj, culoare la peretii din dormitor, etc etc etc. Asta nu inseamna ca discutiile despre subiectul principal - burtica si/sau bebe - vor cadea pe locul doi. Niciodata. Asa cum s-a intamplat si de aceasta data. Da, am fost cateva fete care am atins subiectul politica, fara sa monopolizam discutia pe aceasta tema. Pe langa cele cateva cuvinte despre politica, am zis si de dormitul pe burta, pompa de san si mai stiu ce altceva a mai fost.
Onana da, eu i-am luat lui Tudor un patut junior acum cateva luni. Tudor are 2 ani si 4 luni si i-am luat patutul pentru ca imi era destul de greu sa il iau si sa il pun in patutul de bebe, in conditiile in care el are aproape 14 kg si am vrut sa protejez burtica. Si sa stii ca si eu am avut aceleasi temeri ca si tine cu cazutul din pat pentru ca si piciul meu dormea tare dezordonat: acum era cu picioarele pe peretii patutului, acum era cu fundul in sus, acum era la un capat al patului, acum la celalalt si tot asa. Patutul l-am luat de la Ikea si avea inclusa si o bara de protectie pe care o poti pune unde vrei pe laterala libera a patului. Si pana acum sa stii ca nu a cazut nici macar o data din pat. Uite aici sunt doua poze in care se vede patutul.
Si ca tot vorbiti de miscarile sambureilor, hai sa ma laud si eu cu bebe miscacios care azi noapte a miscat mai tare de am simtit si am stiut fara nici o urma de indoiala ca el e, si astazi a miscat chiar de mai multe ori. Eu de sambata tot intr-o banuiala stau dar astazi se vede treaba ca a capatat curaj mai mult si a inceput sa isi faca simtita prezenta mai bine.
fetele
Ma duc la bucatarie sa fac o ciorbita ca 
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
15+
Handmade by Alina
NicoletaB spune:
Murica-felicitari pt fetita!
Oau, fetelor cand citesc 18-20 saptamani de sarcina cat aveti mi se pare ca sunteti atat de avansate cu sarcina si eu asa mica...
Tatiana- nu sunt scumpe analizele de trombofilie, sunt gratis (logic nu la clinicile private). Eu le fac lunar
Azi avem petrecerea de Craciun, dar nu ma duc ca mi-e ca mi se face rau, azi am vomat la serviciu de la un miros de ceapa, care m-a capiat la propriu.
Abia astept sa vad diseara partea a 2-a din Conspiratia de pe Prima TV!
In rest nu mai ma "laud" cu nimic.
Va pup!
11+
Onana spune:
Taty Ana, incerc sa-ti raspund eu despre sindromul antifosfolipidic.
La mine, la prima sarcina, ca de altfel si la aceasta, medicul obstetrician nu mi-a recomandat sa fac nicio analiza in sensul asta.
Insa, la prima sarcina am avut IR crescute pe arterele uterine (se vede la eco doppler) si asta e un semn de o posibila pb in directia asta. Plus ca am intrat in travaliu cu tensiunea 15 cu 10 (cam mare si posibil semn de pre-eclampsie).
La aceasta sarcina iar am IR crescute pe artera uterina dreapta, mai ales, asa ca avand o amica dr gineco ea s-a gandit ca ar fi bine sa fac aceste analize, sa eliminam acest risc. Tot ea mi-a zis ca probabil in prima sarcina am avut pre-eclampsie si una din cauzele acesteia este trombofilia.
O sa-ti spun saptamana viitoare cat au costat analizele, le-am facut la Coltea si mi-au zis ca sunt intre 2-4milioane, platesc cand le ridic.
Sper ca te-am lamurit si mai ales sper sa nu fie cazul de aceste analize si Doamne fereste de boala!
Sorana, mamica de
Matei (21.02.2008) si
18+ 
cris_09 spune:
Ti-am trimis PM taty_ana.Sper ca am explicat bine![]()
Patutz noi avem deja,din lemn,l-am primit nou noutz..asa ca sper sa ne descurcam cu el.
Murica o sa-i pun si eu funditze baietzelului meu(macar pe ascuns),k tare drag imi e de fetitze cu funditze roz.![]()
poze
my baby18+