Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si eu am probleme cu dormitul. Pe dreapta sau pe burta dorm cel mai bine. Ma tot trezesc si ma mut pe stanga, dar nu pot dormi prea mult.
Si eu sunt dezamagita de rezultatul alegerilor. Nu-mi doresc decat ca PNL-ul sa ramana la guvernare cu PSD-ul (la bine si la rau), cumva trebuie sa se inteleaga cu Baselu. Nu mai vreau PDL in guvernare, mari ministri precum VIDEANU, UDREA, PLAGA, RIDZI etc. Nici astialalti nu sunt mai cu stea in frunte, dar sa cada la intelegere si sa ne scoata din rahat ca nu vad tara asta bine.
Sper sa nu ofensat pe nimeni cu alt punct de vedere politic, dar mi-am spus si eu oful.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza fetele.Va servesc cu o cafelutza calda!
M-am trezit tare nedumerita,am visat ca am nascut,la 7 luni dar era fata.Nu ma pot obisnui cu gandul ca e baiat..adica eu am simtit mereu ca e baiat,dar acum cand stiu sigur sigur,parca nu pot sa cred.Nu stiu ce o sa ma fac,i-am zis sotului;sa vedem ce ne facem,sa-l speli tu la putza ca eu nu stiu ce sa-i fac
Am o stare tare ciudata,ma bucur ca e bine;dar am o nelliniste in suflet;sunt prima din familie cu baietel..
O zi linistita fetele

poze
my baby18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Hy fetele sunt si eu pe aici o burticuta noua am intrat mai rar am 18 saptamani.
Greturile au inceput sa mai dispara am avut o uticarie de sarcina urata acum s-a mai potolit dar mi-a fost foarte greu, apare in fiecare zi, in fiecare seara.
Voi unde nasteti fetele? Unde v-ati hotarat? Eu momentan merg la domnul doctor Filipescu la Elias dar as vrea sa nasc la o clinica privata.
Aaaa DPN ul meu este 5 mai ca sa ma treceti pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Aaaa am uitat sa va spun si eu am probleme cu somnul bebe ma loveste noaptea in burtica, am fel de fel de vise ciudate, iar noaptea de la 1 la 3 sau 4 in general nu prea mai dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Buna dimineata fetele,
Vreau sa va spun sa nu va faceti griji in ceea ce priveste ingrijirea copilasilor, fetite sau baietei. Instinctul de mama este atat de puternic incat veti sti cel mai bine ce bine pt ei.
mommy_to_be lichidul lipicios arata ca sanii tai se pregatesc pentru alaptare. Nu se intampla la toate mamicile dar e normal.
Maine ma duc la control, cu rezultatul la testul torch. Sper sa fie bine.

Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna dimineata fetelor!

de alataieri mai simt si eu mai om, mult mai bine, adica.
am citit foarte putin din urma, vad ca unele burticute stiu deja ca vor avea fetite sau baietei! felicitari!
la prima sarcina, mie mi-au spus de Denis la 12 saptamani ca va fi fetita, dar a fost baietel, asa ca mai astept pana sa fiu sigura, urmatoarea ecografie.

am insa o intrebare la voi: ce cauta discutiile politice la odiseea noastra??? nu mi se pare deloc normal, mai ales ca noi, gravidutele, trebuie sa fim linistite, nu sa ne enervam una pe celalata cu astfel de discutii. exista topicul alegeri 2009, daca chiar avem ceva de dezbatut pe tema asta! sincer, este total aiurea sa discutati politica aici, la odisee. este prima data cand vad asa ceva pe un topic de odisee si sunt un pic dezamagita, va spun foarte sincer.

va pe toate si aveti gija de voi!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ei, nu trebuie sa fi suparata ca ne mai scapa cate o discutie politica, caci pana la urma aici ne scriem si alte ofuri, numai cele de nastere. Pana si site-ul e unul de copii si nu de politica, deci nimic nu e perfect.
La Alegeri 2009 acolo e balacareala si refulare de frustrari. No offence!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata burtici..
vad ca vorbiti de dormit..eu n-am putut niciodata sa dorm pe burta..numai pe o parte si pe alta si mai rar pe spate..
discordia si cris felicitari pt baietei..
eu nu-mi fac inca probleme de cum o sa ma descurc cand se va naste bebe..instinctul de mama este foarte puternic..asa ca o sa ne descurcam o sa vedeti..eu am avut parte si de fetita si de baiat(nepotii) si un frate mai mic, asa ca nu sunt chiar nestiutoare..
Va pup

elena12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Ei, nu trebuie sa fi suparata ca ne mai scapa cate o discutie politica, caci pana la urma aici ne scriem si alte ofuri, numai cele de nastere. Pana si site-ul e unul de copii si nu de politica, deci nimic nu e perfect.
La Alegeri 2009 acolo e balacareala si refulare de frustrari. No offence!

11+

Chiar asa ma fetelor, credeti ca merita vre-un politician sa ne enervam ? Eu si sotul mei avem pareri diferite, dar de fiecare data am refuzat sa discut pe tema asta. Nici unul nu e mai breaz decat celalat.
Iar legat de fraude, veti ramane uimite cati au votat cu Basescu. La mine, tot etajul , vre-o 30 persoane au votat cu el. Nu stiu motivul. Eu am votat cu doctrina care ma reprezinta, nu cu omul. Nu am fost niciodata de stanga, pentru ca stanga a lovit in interesul meu. Un exemplu, nu departe e legea mamelor....de cate ori a venit stanga la putere, a scos cei 85% si a bagat suma fixa pentru toata lumea indiferent de cotizarea adusa. Si asta nu e singurul exemplu. Asa ca ... fiecare are libertatea de decizie si alegere.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Neatza burtici! Cris, felicitari pentru un baietel perfect! Si noi am vrut mereu o Mirunica, dar de cand s-a prins, am stiu ca e baietzel, chiar inainte de eco. O sa ne descurcam noi, si cu putzulica , si fara fundite, si fara ajutor la prajituri, si fara una mica care sa ne fure bijuteriile si pantofii. Poate asa prindem curaj si il facem si pe al doilea si iese roz.

Chiar aseara citeam in "La ce sa te astepti cand esti insarcinata"despre pozitia de dormit, si zicea de cele 2 vase importante, vena cava, si nu stiu ce aorta care sunt sub presiune daca dormi pe spate, si in consecinta nu mai iriga bine placenta. Si era recomandat dormitul pe o parte, de preferat pe stanga. Cam greu, stiu. Despre dormitul pe burta nu zicea decat ca s-ar putea sa-ti fie tie incomod, ca e ca si cum ai dormi pe un pepene. Si intr-adevar se va dovedi utila o perna speciala lunga, sau chiar 1-2 perne pe care sa le tii intre picioare. Eu instinctiv mi-am pus perna intre picioare, inainte sa ajung sa citesc in carte, ca altfel parca nu pot dormi pe o parte. Evident ca ma trezesc oricum, numai nu pe stanga.
N-am inca un pepenush in burtica, dar deja nu mai pot dormi pe burta, si era pozitia mea de somn cea mai relaxanta.

Ana 17+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput