Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(22)
Raspunsuri - Pagina 14
andraiulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii AndraIulia, bun sosit pe la noi! Am citit acum ceva vreme povestea voastra si tare mi-a placut. Unul din fratii cei mai mari ai gemenilor a terminat si el in vara Teatrul, la fel si logodnica lui. Ma gandeam ca poate ati fost colegi. Daca asa o fi, ce mica e lumea! Ioana, ~6ani, ~6ani, 18+ |
Serios? Cum il cheama? E foarte posibil sa fi fost colegi...ar fi chiar amuzant!!!
Multumim mult, Alinutzaa!!
Acusica vei avea si tu din nou.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!Povestea gogoshicii
arturicii spune:
Mihai si pe logodnica lui Alice.
Ei au absolvit la ATF (adica la stat; probabil ca gresesc cu prescurtarea). Acum sunt amandoi la MBA tot acolo.
Si ii asteptam sa ne viziteze curand!
Ioana,
~6ani,
~6ani,
18+
andraiulia spune:
| citat din mesajul lui arturicii Mihai si pe logodnica lui Alice. Ei au absolvit la ATF (adica la stat; probabil ca gresesc cu prescurtarea). Acum sunt amandoi la MBA tot acolo. Si ii asteptam sa ne viziteze curand! Ioana, ~6ani, ~6ani, 18+ |
Vai, nu pot sa cred!! La voi venea Mihai in Canada? Sigur...au fost colegii mei. Am avut scene impreuna. Ei au fost in alta grupa. Alice a fost una din primele pers care su stiut de bebe al meu.
Ce frumos!! Chiar ca e mica lumea.
Sophie Amelie(17.09.09)
arturicii spune:
Haha, chiar ca e super. Cum ziceam, ce mica e lumea. Cand am citit povestea micutei Sophie i-am spus sotului "oare n-or fi fost colegi ca au toti 22 de ani" ![]()
Peste nici o saptamana vin impreuna, se va intampla ceva special pentru viata lor
.
Oricum, v-ati ales toti o meserie tare frumoasa!
Sa o practicati cu placere si sa aveti o gramada de impliniri. Sa umpleti inimile spectatorilor vostri de bucurie!
Ioana,
~6ani,
~6ani,
19+
andraiulia spune:
Dar voi cum va cunoasteti? Ca nu am inteles gradul de rudenie...sau prietenie. Sa nu-mi spui ca se casatoresc!! Tare frumos ar fi...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
arturicii spune:
Pai daca Mihai este frate cu gemenii si Mihai vine aici la tatal lui....
Cat despre veste, io nu zic nimic
. Da-i de bine!
Ioana,
~6ani,
~6ani,
19+
arturicii spune:
A, fetelor, uitasem sa va zic!
Mai tineti minte, ziceam ceva de mov
.
Azi mi-am luat geaca si manusi si fular...mov![]()
![]()
![]()
Ioana,
~6ani,
~6ani,
19+
andraiulia spune:
| citat din mesajul lui arturicii Pai daca Mihai este frate cu gemenii si Mihai vine aici la tatal lui.... Cat despre veste, io nu zic nimic . Da-i de bine!Ioana, ~6ani, ~6ani, 19+ |
AA...am inteles. N-am stiut despre gemeni. Ei sunt copilasii vostri. Da,da,da. Foarte frumos!! Abia astept sa mai vb cu ei. Super!! Ma bucur ca ne-am cunoscut aici.
....Movul e culoarea mea preferata.
Sophie Amelie(17.09.09)
andraiulia spune:
Si ca sa nu par chiar batuta in cap...nu stiam ca tatal lui e acolo. Stiam doar ca o vreme anul asta a stat acolo...stii u mai bine, cu siguranta. Gata..ma retrag ca-i tarzior. Pup si noapte buna!!
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii

11+