Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala86/Lala86.jpg)
Lala86 spune:
Buna fetelor!!
beluistef, la multi ani fericiti si frumosi alaturi de comorile tale!!!
cum se simte fetita ta? sper ca este mai bine!!!multi pupici pt ea!!!
Va multumesc frumos pentru urari dragi mamici - si eu va doresc multa, multa sanatate si sa va bucurati de copilasii vostri, sa va lumineze vietile mereu!!
Si eu am probleme cu mancarea nu am pofta deloc de mancare, cand mananc ma fortez si imi vine sa vomit si daca nu mananc ma cam deranjeaza stomacul ..cum o dau tot nu-i bine :( parca nimic nu-mi mai place ..ma bazez pe fructe acrisoare..UUff si ma simt obosita mai tot timpul..ma dor f tare capul, mijlocul si sanii ..si la atingerea de bluza ma dor rau, si nu mai pot dormi pe burta deloc:( In rest aceleasi stari de rau le am cu ameteala si stari de voma dar cel mai rau e ca nu pot voma nimic decat apa si spuma :-s :P cand ma uit la burtica mea care a inceput de cateva zile sa se vada ma simt mult mai bine si imi spun ca merita sa trec prin toate pentru minunea ce creste in mine Abia astept sa-l vad..
Sa aveti o saptamana frumoasa!!
minune mica in burtica
Laura 7+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala86/Lala86.jpg)
Lala86 spune:
angharad, bun venit! sa ai parte de o sarcina usoara,la termen si un bebic sanatos, frumos si mancacios!!
minune mica in burtica
Laura 7+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AdrianaSM/AdrianaSM.jpg)
AdrianaSM spune:
Mai primit o ?
Mosu' ne-a adus un frumos test de sarcina cu doua liniute!!! suntem tare fericiti!!!am dorit tare mult sa prind odiseea de iul-august si se pare ca mi-a fost ascultata rugaciunea..
Va doresc la fiecare sarcini usoare si copilasi sanatosi!sa ne vedem cu bine la finalul celor 40 de saptamani cu comorile in brate!
si acum datele noastre:
UM: 09.11.2009
DPN: 15.08.2010
DN mele: 15.04.1984
+ fetita mea ESTERA (17.09.2008)
v-am pupat pe toate...fug sa schimb semnatura!!!!
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
![](images/user_woman.png)
Isa_Cris spune:
Buna dimineata!
La multi ani fetele, scuze intarzierea!
Mosul mie mi-a adus niste greturi si dureri de mijloc. Si in dimineata asta asa as fi stat acasa sa fac naniiiiii... Incerc sa-mi revin cat de cat dar nu stiu cum sa fac!
Si tocmai a trecut femeia de serviciu sa goleasca gunoiurile si mirosea a clor de mi-a intors totul pe dos!
Va doresc o saptamana usoara, cu cat mai putine stari de rau (indiferente de care) 8+
Poze
Strumphuletul meu
beluistef spune:
Buna dimineata si de la mine
Bun venit noilor gravidutze, sarcini la termeni si bebici sanatosi.
O sa va trec in listutza in cursul zilei de azi, daca nu maine ca voi intra in concediu , pana pe 20 dec.
O zi usoara si o saptamana cat mai placuta.
Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
onuta_mirela spune:
neatza, fetelor! ajutati-ma! m-am trezit dimi si dupa ce am mers la toaleta am observat pe hartia igienica cateva firisoare maronii. si ma doare un pic burtica. e normal pt aproape 5 sapt? sau e de rau? dati-mi un sfat! sunt disperata! sa ma sperii?
va pup pe toate!
oana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Neata
La Multi Ani Lala
Belu si tie ….sarcina usoara si fara greturile astea nesuferite
…si te invidiez tu intri in concediu…eu ma intorc la munca de vineri
, oricum conteaza doar ca ma simt mai bine
Angharad bine ai venit printre noi…si tie o sarcina usoara pana la capat!
Adriana si tie la fel, bine ai venit
Eu tot asa, am greturi seara….dar mananc clementine multeeeeee…
si sa nu ma certati dar ieri nu m-am putut abtine si am baut o jumatate de pahar de vin fiert
, promit ca nu mai fac, dar imi era o pofta
….si mirosul ala de scortisoara ma innebunea
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
![](gravida.gif)
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Isa_Cris spune:
Oana am incercat si eu sa mananc mandarine si portocale ca sa scap de greata de ieri, dar n-am reusit, din contra a inceput sa ma doara si stomacul. A trebuit sa mananc covrigi (din aia gen pesmeti) ca sa ma linistesc!
Pt la lucru mi-am luat sticksuri pentru orice eventualitate! 8+
Poze
Strumphuletul meu
Isa_Cris spune:
Onuta din cate am mai citit si eu pe net nu e cazul sa te sperii. Mie nu mi s-a intamplat, dar am inteles ca daca nu devin scurgeri abundente sau rosii e ok.
Mie, pe la 6+ saptamani cand am fost la un control mi-a spus dr ca daca ma doare burta, spatele mai tare sau daca sangerez sa merg la el. Dar se referea clar la ceva mai mult decat cateva firicele!
Asa ca stai calma, nu te speria ca sa nu-i faci rau lui bebe. 8+
Poze
Strumphuletul meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
La multi ani cu intarziere Lala sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa ai o sarcina usoara, o nastere super usoara, un bebe sanatos si mancacios :)
Elena cum se simte Luisa?
Bun venit noilor possesoare de un test cu 2 liniute roze
Eu m-am pricopsit cu o raceala buna de la mandra mea care a adus un virus de la cresa , mai am putin si imi cade nasul
.
O zi buna, fara greturi :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 6+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca