Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
beluistef spune:
LArisa am fost la biserica, apoi am fost la vot si apoi am dormit.... Si abia acum am reusit sa intru sa va dau de beut .
Si eu am mari probleme cu greata si nu pot manca mai nimic si nici macar un fruct, decat un morcov pe zi, bebe o sa fie morcoveata . NIci limonade, pentru lichide, o sa incerc cu siropuri sa vedem. Eh, o sa treaca si asta.
Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf
larissa_79 spune:
belu, si eu am fost dimineata la Sfanta Biserica. Pai de baut oricum nu avem voi mey...da' un fursec ceva?! Lasa ca-i bun si pe seara! Eu mananc intr-o veselie....ceva de groaza...am o stare de rau care imi cere sa tot mananc...ati mai auzit de asa ceva?
Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
oanka80 spune:
intru pentru a va ura sarcini cat mai usore, lipsite de orice problema, fara stres si cu nadejdea ca toate veti naste bebei sanatosi si la termen. bucurati-va de fiecare clipa a sarcinii caci zboara timpul f repede si va veti tine pruncii la piept pentru a le impartasu toata dragostea voastra.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
27+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*
onuta_mirela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Fetelor avem o sarbatorita astazi LA MULTI ANI !!! sarbatoritei noastre LALA86 Sa iti dea Domnul multa sanatate, fericire si bebic sanatos. Fie ca implinirea sa fie alaturi de familie si cei dragi. Si pentru ziua de nume ( Nicoleta = je suis ) va ofer In spital este fetita cea mare Beatrice, sper sa o scoatem pe marti, ca se zice ca este mai bine. O seara placuta la toate si bun venit noilor gravidute... o sa va trec in listutza zilele astea.De marti intru in concediuuuu...yupiiii ******************************************************************* Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) Samburelul devine bebe strumpf |
la multi ani, lala86. scuze pt intarziere, dar am fost plecata din bucuresti weekendul asta. multa sanatate, sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
lalala13 spune:
LA MULTI ANI beluistef si lala!!!
----------------------------------------------
my somebody....
7+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
christyne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 belu, si eu am fost dimineata la Sfanta Biserica. Pai de baut oricum nu avem voi mey...da' un fursec ceva?! Lasa ca-i bun si pe seara! Eu mananc intr-o veselie....ceva de groaza...am o stare de rau care imi cere sa tot mananc...ati mai auzit de asa ceva? Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Fetele, si eu exact la fel... imi e greata de lesin, dar as manca non stop... parca cand am burta plina nu imi mai e greata.. dar asa foame nu am mai pomenit.. pap felul unu, pap felul doi si efectiv aud inca cum imi ghioraie matzele de foame.... al meu e ingrozit de proportiile pe care o sa le iau... .
eee, sa fim noi sanatosi.. maine am prima programare la eco, nu mai pot de emotii si de nerabdare.
pup noile mamici.. va doresc sarcini usoare bebelusi frumosi si sanatosi
CD27 spune:
buna seara
La Multi Ani LALA!
LA MULTI ANI NICOLETELOR SI NICOLAILOR!
La noi n-a venit Mosul ca n-am fost cuminti a venit la baietel (noroc cu bunicii mei care au venit de la tara), astazi n-am fost in forma dar am plecat sa-l caut pe Mos si l-am gasit pe la Kiabi si m-am cadorisit cu haine de gravi decocamdata arat ca un pui de capatat in ele, dar la cum ma cunosc, in cel mai scurt timp imi vor ramane mici
La mine greturile s-au mai atenuat dupa ce saptamana trecuta am fost foarte racita (am crezut ca am porcina) n-au disparut, dar e mai bine, nu ma mai trezesc noaptea sa fug la wc, dar mi-e foame rauuuu si incerc sa ma abtin si toata noaptea ma roade stomacul (la prima sarcina am luat 20 kg si incerc sa nu ma mai fac cat casa din nou)
maine umblu pe la dr toata ziua, am luat si eu toate programarile pe care le-am gasit libere, asa ca fac 2 ecografii stiu ca par nebuna dar sunt ingrijorata, am un fibrom care a crescut 2 cm in 2 saptamani si nimeni nu-mi explica mai nimic, ce pot sa fac, daca va fi ok, daca o fi mai bine sa ma opresc aici.....in fine, domane ajuta sa fie bine si pentru bb2
8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
lalala13 spune:
christyne eu nu am greturi mari si dese..inca...dar daca mananc si am stomacul plin e ok...
azi am avut ameteli in schimb...
----------------------------------------------
my somebody....
7+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
CD27 spune:
Christyne e ceva demonstrat (nu stiintific, glumesc) ca sunt mai mari greturile cand nu mananci,cand e gol stomacul, eu mi-am luat sticksuri si bag repede cate 1,2,3..fara numar si ajuta, mai ales dimineata repejor, cum ma ridic de pe buda mi-e groaza maine ca trebuie sa ma duc nemancata la analize
multa sanatate lui Beatrice, sa iasa repede din spital
8s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
angharad spune:
Buna seara dragi viitoare mamici,
Sunt foarte fericita: astazi am adaugat inca un test cu 2 liniute la colectia inceputa anul trecut. Primele liniute ne-au anuntat mult doritul pitigoi pe nume Ioana, nascuta in ianuarie, anul acesta prin cezariana dupa ce toata sarcina am visat la o nastere cat mai naturala in apa. Din pacate lucrurile nu au mers cum trebuie si dupa 14 oe de travaliu a trebuit sa intru in cezariana de urgenta. Ma pregatisem psihic pentru o eventuala nastere pe uscat, in cazul in care nu reuseam sa ajung la Brasov in timp util... cezariana nu exista pentru mine. Mi-a fost propusa de 4 ori in timpul travaliului si am acceptat-o doar in clipa in care aparatul ce monitoriza bebelusul indica clar ca acesta intrase in suferinta fetala. Din fericire totul a decurs ca la carte: bebe a primit scor APGAR 10, a doua zi sugea deja la san, iar in a4a zi am plecat spre casa. Un mic regret tot ma incearca pentru ca nu am reusit sa nasc natural...si trebuie sa recunosc ca traiesc in secret cu speranta ca poate urmatoarea nastere va fi altceva (medicii cu care am discutat mi-au taiat-o scurt ca de-acum in colo cezariana e prietena mea).
Acum traind bucuria de a fi mama realizez ca cel mai important lucru e ca bebe sa fie sanatos.
Datele mele sunt urmatoarele:
data de nastere - 10.09.1977
UM este neconcludenta - 09.08 fiind prima menstruatie dupa nastere si singura de altfel (la doua luni am facut un prim test care a iesit negativ, am repetat peste o luna si rezultatul a fost acelasi, ieri, ca e deja trecut de 12, cele doua teste mi-au aratat 2 liniute)
DPN in jur de 20 iulie. Il voi verifica cat mai curand la un ecograf.
Sper intr-o experienta minunata pe parcursul celor noua luni in cadrul acestui grup.
Va urez o noapte odihnitoare!